Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Ma izaći na teren odigrati utakmicu, dati sve od sebe pa šta bude. Žrijeb nas je baš zeznuo, ubjedljivo najteži protivnik, a evo kako su prošli ostali nositelji u našoj mini grupi pred izvlačenje,
Sutjeska - Dinamo Brest 1:2
A. Escaldes - Dudelange 2:0
Vardar - La Fiorita 3:0
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da cete dominirati kao na Grbavici, ali mozete proci. Bas maloprije gledam kvote, nerealno visoke na Zeljeznicar. Ko se kladi, vrijedi probati.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tako to bude sa našim ekipama u žrijebu.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Ma izaći na teren odigrati utakmicu, dati sve od sebe pa šta bude. Žrijeb nas je baš zeznuo, ubjedljivo najteži protivnik, a evo kako su prošli ostali nositelji u našoj mini grupi pred izvlačenje,
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.![]()

Razlika u odnosu na Trnavu je što ćete opet igrati “domaću” utakmicu, a to bi moglo prevagnuti na vašu stranu, iako mi je ovo 50:50 utakmica.
Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne vjerujem ja da nas ovaj Koper može natrpati u tom smislu, nije baš razlika u kvalitetu tolika, niti se oni mogu pretvoriti u Man City za 6 dana. Naravno, uvijek se može desiti neki blackout pa da izgledaš kao amater na terenu, kao nedavno u Mostaru, ali sumnjam. Trkački smo izgleda veoma spremni. E sad, koliko je dobro tempirati trku ovako rano - vidjećemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:15Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
Čak bih se usudio reći da je treneru Kopra u ovom trenutku mnogo teže nego Adžemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Složio bih se sa tobom, kada ispadneš kao nosilac, to je uvijek kiks, bez obzira protiv koga igraš, osim onih amatera tipa San Marino i Gibraltar. A vama u ovom trenutku nije i ne može biti kiks ispasti od Kopera.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:21Čak bih se usudio reći da je treneru Kopra u ovom trenutku mnogo teže nego Adžemu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:15Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
Ostane li aktivan rezultat, kako vrijeme bude odmicalo, oni će sve nervozniji biti. Izdržite li poluvrijeme sa nulom, imate velike šanse za proći dalje.
-
- Kontakt:
Cini mi se da one 3 preostale ekipe nisu zajedno vrijedile ko Koper ali opet moze se igrati.Sem onog jednog igraca nisu ovi nesto opasni.Bolju tranziciju imaju ali i nedostataka.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.![]()
Ako izadjete sutra otvoreno pred 2k+ vasi proci cete ako krenete ko mi u Trnavi letite.
Bas kao sto sam ocekivao,50-50 dvomec a tako ce bit i sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Borusija,Celtik dva playoffa onako ukratko zadnjih godina,gdje ste vi?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:18Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jestmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:00Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
Znaci sudije su krive jer ste 100+ bodova iza sampiona u zadnje cetiri sezone ?
**** kosovski mit u kakve gluposti vi vjerujete![]()
Ako vas jebu u liZi dje ste u Europi ? Milsami, imenjaci Torpedo ,Trnava. Opet sudije, a ?![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne znam iskreno ni koliko vam je to dobro ako ste nakon toliko novca došli do tog da se s nama poredite. Mi zadnjih 10 godina haman nismo sami sebe ugasili. Imam PTSP od riječi Amar i Miske.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Mrmote, ti ko da ne znas sta pises il imas pamcenje ko zlatna ribica pa veze nemas sta si napisao prije nekoliko satimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:34Borusija,Celtik dva playoffa onako ukratko zadnjih godina,gdje ste vi?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:18Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jestmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:00
Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.
Ako vas jebu u liZi dje ste u Europi ? Milsami, imenjaci Torpedo ,Trnava. Opet sudije, a ?![]()

Vadite se na sudjenje u liZi, jer ste 100+ bodova iza sampiona u cetiri sezone od kako je Mirvic tuJ, moje pitanje je sasvim logicno a ono glasi " ako ste toliko dobri ( a niste ) sta vam je smetalo u Europi protiv ekipa protiv kojih se, blago receno, moglo igrati ? A mrmote

Sampioni ste transfera, respect

Sto se tice Seltika, pa i tu vam je drug Vico pomogao, a vi ga slavili. Karma je **** zato sada kmecite do iznemoglosti

-
- Kontakt:
Ajd sto si mrmot nego si i glup,gdje ste vi u svemu ovome? 3 playoffa da ti ne lazem a do tad ti pisi nebulozeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jul 2025, 02:35Mrmote, ti ko da ne znas sta pises il imas pamcenje ko zlatna ribica pa veze nemas sta si napisao prije nekoliko satimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:34Borusija,Celtik dva playoffa onako ukratko zadnjih godina,gdje ste vi?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:18
Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jest
Vadite se na sudjenje u liZi, jer ste 100+ bodova iza sampiona u cetiri sezone od kako je Mirvic tuJ, moje pitanje je sasvim logicno a ono glasi " ako ste toliko dobri ( a niste ) sta vam je smetalo u Europi protiv ekipa protiv kojih se, blago receno, moglo igrati ? A mrmote![]()
Sampioni ste transfera, respectAl to, barem do sada, niste uspjeli da materijalizujete u Europi, al ni blizu. Obicno se blamirate i redovno ispadate od polu - levata i levata. Toliko o tome koliko ste dobra ekipa. Uspjeli ste da ispadnete od Bresta koji je bio 11 ili 10 u ligi kada ste igrali protiv njih. Ne treba dalje.
Sto se tice Seltika, pa i tu vam je drug Vico pomogao, a vi ga slavili. Karma je **** zato sada kmecite do iznemoglosti![]()

-
- Kontakt:
Kad polu - pismeni djuturum dobije pristup internetu dobijes ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 03:07Ajd sto si mrmot nego si i glup,gdje ste vi u svemu ovome? 3 playoffa da ti ne lazem a do tad ti pisi nebulozeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jul 2025, 02:35Mrmote, ti ko da ne znas sta pises il imas pamcenje ko zlatna ribica pa veze nemas sta si napisao prije nekoliko satimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:34
Borusija,Celtik dva playoffa onako ukratko zadnjih godina,gdje ste vi?
Vadite se na sudjenje u liZi, jer ste 100+ bodova iza sampiona u cetiri sezone od kako je Mirvic tuJ, moje pitanje je sasvim logicno a ono glasi " ako ste toliko dobri ( a niste ) sta vam je smetalo u Europi protiv ekipa protiv kojih se, blago receno, moglo igrati ? A mrmote![]()
Sampioni ste transfera, respectAl to, barem do sada, niste uspjeli da materijalizujete u Europi, al ni blizu. Obicno se blamirate i redovno ispadate od polu - levata i levata. Toliko o tome koliko ste dobra ekipa. Uspjeli ste da ispadnete od Bresta koji je bio 11 ili 10 u ligi kada ste igrali protiv njih. Ne treba dalje.
Sto se tice Seltika, pa i tu vam je drug Vico pomogao, a vi ga slavili. Karma je **** zato sada kmecite do iznemoglosti![]()
Glupane,protiv Bresta nismo igrali playoff,moras se malo dohavizat. Pisi nam malo o vasim evropskim nastupima, igrali smo playoff sa Dinamom Kijevom,pa sa Clujom,Celticom,Borusijom imal vas gdje u svemu tome?

Ne pise se 'ajd, brate srbine, gubis etimolosko h. Dalje, gdje sam napisao da je Brest play off monstrume, zar ne vidis da sam fino odvojio Seltik od Bresta ( gdje vas je vas burazer Vico, ponovo, pogurao ), i na kraju rasplinuo si se ko penzionerski prdez, a takve su ti i kognitivne sposobnosti, pa vise ne znas ni kako je pocela prica odnosno sta si napisao, a na sta ja replicirao

Da ponovim, ako su vas u liZi cepile sudije, sto si vjerujem rekao pisuci "kako svi znamo razloge", a to vam je generalno vadiona, moje pitanje glasi zasto ste trofac u Europi od kako je Mirvic tuJ.
Skoncentrisi se, fino procitaj, napravi zabiljeske ako ne mozes da zapamtis pa odgovori, al smisleno, ako mozes i odmah da te pitam zasto ne mozes, jel toliko tezak zadatak, mrmote.
Ma upitna je isplativost. Transferi se plaćaju u ratama po par godina. A trošiš puno puno vise. Ovo što dovode je daleko od onog sto bilo koji drugi klub moze platit, nerealno za bh ligu. Koja je i dalje samo dno kvalitete sa redovnim cirkusom i skandalima.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
- Shategabri
- Kontakt:
Pošto kupio, po to prodao.Zutti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:44Imaju 2 iz Juge koje su dobili na penale jer nije moglo biti neriješeno, te 2 ih drže iznad nas. Praktično su to remiji, al eto broje se kao pobjede zbog mrtvog "penal boda".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:32E vala da vas hocemo vise i u tom prestici da ne serete kako ste babo derbija a provlacite se svaki i vjesate citav strucni stab na ogradu kad x izvucete a dobili 1 u zadnjih 10.Vise srece nego icega u tom segmentu
Kako samo jednom? 2019. 0:3 i 100. derbi 2012. što se odmah iz glave sjećam da je on bio trener kona. Mislio sam i da je 2014. on bio jer se sjećam njegove reakcije nakon nekog gola gdje s Adžemom nešto komentariše. Ne znam koju je funkciju imao. Nerealno mi da je Amar bio pomoćnik Adžemu.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2025, 15:25- Najveća pobjeda ostvarena je 10. oktobra 1954. godine kada je Sarajevo slavilo sa 6:1.
- Najveću posljeratnu pobjedu 15.11.1995. godine ostvarilo je Sarajevo 5:0
- 10. marta 1982. godine derbi je na Koševu gledalo 55.000 navijača.
Evo utješno:
- Amar Osim samo je jednom izgubio u gradskom derbiju (9.maja 2009.
Moguće da nije tačan podatak.
Partibrejkeru

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ratna dejstva su prestala ranije i liga se već igrala.Pact1921 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:43Kako najveci poslije rata 15 .11 . 1995 . Dejton potpisan 14 . 12 . 1995 .Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2025, 15:25- Najveća pobjeda ostvarena je 10. oktobra 1954. godine kada je Sarajevo slavilo sa 6:1.
Evo utješno:
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Vicine kujice se vozaju sa busom reprezentacije kroz evropu
nisko su pali. 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- svrakino1921
- Kontakt:
Prvenstvo je igrano i 94 i 95. Kakve veze ima rat sa fudbalom,eno i Ukri igraju redovno prvenstvo. A ispravno je reci poslijeratno za ovu utakmicu,iako je tehnicki ratna Jer kao prijeratna su prvenstva Jugoslavije a ovo je prvenstvo BiH.Pact1921 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:43Kako najveci poslije rata 15 .11 . 1995 . Dejton potpisan 14 . 12 . 1995 .Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2025, 15:25- Najveća pobjeda ostvarena je 10. oktobra 1954. godine kada je Sarajevo slavilo sa 6:1.
Evo utješno:
-
- Kontakt:
Mrmote,nemoj biti toliko glup,odgovori na pitanje gdje ste u svemu ovome vi? Zadnji uspjeh u evropi,trofej? Kad to odgovoris,skontaces koliko su glup i koliko ti je prica debilna.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jul 2025, 03:57Kad polu - pismeni djuturum dobije pristup internetu dobijes ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 03:07Ajd sto si mrmot nego si i glup,gdje ste vi u svemu ovome? 3 playoffa da ti ne lazem a do tad ti pisi nebulozeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jul 2025, 02:35
Mrmote, ti ko da ne znas sta pises il imas pamcenje ko zlatna ribica pa veze nemas sta si napisao prije nekoliko sati
Glupane,protiv Bresta nismo igrali playoff,moras se malo dohavizat. Pisi nam malo o vasim evropskim nastupima, igrali smo playoff sa Dinamom Kijevom,pa sa Clujom,Celticom,Borusijom imal vas gdje u svemu tome?
![]()
Ne pise se 'ajd, brate srbine, gubis etimolosko h. Dalje, gdje sam napisao da je Brest play off monstrume, zar ne vidis da sam fino odvojio Seltik od Bresta ( gdje vas je vas burazer Vico, ponovo, pogurao ), i na kraju rasplinuo si se ko penzionerski prdez, a takve su ti i kognitivne sposobnosti, pa vise ne znas ni kako je pocela prica odnosno sta si napisao, a na sta ja repliciraoStvarno me zabrinjavas koliko si ogranicen
![]()
Da ponovim, ako su vas u liZi cepile sudije, sto si vjerujem rekao pisuci "kako svi znamo razloge", a to vam je generalno vadiona, moje pitanje glasi zasto ste trofac u Europi od kako je Mirvic tuJ.
Skoncentrisi se, fino procitaj, napravi zabiljeske ako ne mozes da zapamtis pa odgovori, al smisleno, ako mozes i odmah da te pitam zasto ne mozes, jel toliko tezak zadatak, mrmote.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dark44, Direktorcic, rishovski i 32 gosta.