AdiosHrammm1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:52Oni danas bili bas tolko bolji kolko smo mi prvu utakmicu, oni iskoristili, mi nismo , adios
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Giftajte giftajte giftajte
Nije bas brate tako crno
Razocaran sam i ja, ali za nase uslove jaki smo
Ilicic je igrac kakav ne postoji u nasoj ligi i sumnjam ja da bi i Zrinjski i Sarajevo mogli zaustaviti Ilicica
Mi da smo igrali sa onim Virtusom 6:0 bi ih pobjedili

Dok god ovako razmisljaju nema im pomoci.
Uvijek je nesto oni bi ovo oni bi ono.
Dok ne skontate da pripremne utakmice i jedna europska utakmica ne znaci nista nema napretka. Znaci ja vecih loziona od njih nisam vidio.
Prvo Adzemu zabranit tiktok i fejsbuk, ofira sam sebe a i vas. Kako vas covjek kupuje to je zalosno, a vi jos vece budale pa se palite na izjave
+1.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- relativizam
- Kontakt:
Jel računovođa rezervisao Norvesku
- relativizam
- Kontakt:
Bez za3bqncije ovo je poraz cijele države.
Uložiti ovoliko budzetskih para i para naroda i ovako ispasti,sramota
Pa nisam bas siguran da ce se oni radovati za 14 dana, kada Sarajevo izbaci Crajovu...

No neće, neće Bogme moći....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
A Sosica je Zeljo izgubio Adzemovim discipliniranjem...
Ja sam to napisao poslije one prve tekme da je raditi na taj nacin, javno prozivati kapitena, ma sta god uradio, greska...
Evo i vecerasnja izjava u vezi napadaca je isto pogresna...
Ok, zijanio si ide uobicajen govor pred novinarima,Nismo imali srece, precke ,slabiji protok lopte...
Jok, lik odmah obiljezi krivca javno , a samim tim jos vise podgrijava sansu da izgubi svlacionicu...
Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas
Ja sam to napisao poslije one prve tekme da je raditi na taj nacin, javno prozivati kapitena, ma sta god uradio, greska...
Ok, zijanio si ide uobicajen govor pred novinarima,Nismo imali srece, precke ,slabiji protok lopte...
Jok, lik odmah obiljezi krivca javno , a samim tim jos vise podgrijava sansu da izgubi svlacionicu...
Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas
- Riquelme1921
- Kontakt:
Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
Grupa iznad svakog pojedinca.
Neki napadač ŠVORC im dolazi. 

Zasto bi ti istina zasmetalaRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...

Mozda Adzem nije neki uber strucnjak, ali je sa tom izjavom rekao surovu istinu - Zeljo nema napadaca.
E jbg, istina neka zaboli i smeta, al necemo Adzema kriviti za to. Zeljo vec godinama nema normalnog spica.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Adzem izuzetno nekulturan tip.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa smetalo bi mi jer je javno rekao Krpiću i Jaganjcu levati ste ne znate lopte. Jesu li oni krivi što ih je Željo doveo? Što je kriv Krpić što je u godinama i što je Jaganjac kriv što ga je Željo doveo ovo ljeto? Nema razloga da ih javno proziva, nisu oni krivi nego klub što nisu doveli nekog. A tim sam sebi skače u stomak jer će izgubiti svlačionicu ako nastavi javno prozivati igrače.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:35Zasto bi ti istina zasmetalaRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas![]()
Mozda Adzem nije neki uber strucnjak, ali je sa tom izjavom rekao surovu istinu - Zeljo nema napadaca.
E jbg, istina neka zaboli i smeta, al necemo Adzema kriviti za to. Zeljo vec godinama nema normalnog spica.
Ne znam kako planiraš da se njima 2 uopšte igra kad im trener pred svima kaže ne znate lopte. Zamisli tebi dođe šef i kaže najgluplji si radnik u firmi, ne bi se ni tebi radilo.
Zadnja izmjena: Riquelme1921, dana/u 17 jul 2025, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- luckystrike
- Kontakt:
Ma znam, ali eno opet odgodišeLokomotifa je napisao/la: ↑07 jul 2025, 11:29Željo možda završi u Evropi 17. jula, a klubu koji se bavi utajom poreza i fingiranjem finansijskih izvještaja odgađanje utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima možda neće nikako više trebati. Ko zna...luckystrike je napisao/la: ↑07 jul 2025, 10:30Željo završava u Evropi 17., a sezona počinje 26.7.Lokomotifa je napisao/la: ↑07 jul 2025, 07:16Ne znam šta je plan za ovu sezonu, ali nek ostane zapisano da sam ja PROTIV odgađanja utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima, to se odnosi i na mog Želju.

Pa Riquelme, ja o tom nacinu komunikacije i teatralnosti upravo govorim...Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
Iskusan trener, skolovan, nikada nece , kao i za Sosica nakon prve tekme , izaci pred novinare s takvim narativom...
Sosic danas i Sosic s kraja prosle sezone, nebo i zemlja, tacno vidis da nije u konekciji sa ekipom...
A to je vec ples na ivici ponora, denunciras Sulju javno, na jedan mucki nacin, a znas da je Krpic lider cijele svlacionice, vrlo upitno razmisljanje...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kad tad će neko morati da odgovora za ovo lupanje javnog novca u plavu krepaštinurelativizam je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:13Bez za3bqncije ovo je poraz cijele države.
Pa nije nista slagao, realno. Oni i ne znaju lopte. Sta sad ? necemo se lagatiRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:37Pa smetalo bi mi jer je javno rekao Krpiću i Jaganjcu levati ste ne znate lopte. Jesu li oni krivi što ih je Željo doveo? Što je kriv Krpić što je u godinama i što je Jaganjac kriv što ga je Željo doveo ovo ljeto? Nema razloga da ih javno proziva, nisu oni krivi nego klub što nisu doveli nekog. A tim sam sebi skače u stomak jer će izgubiti svlačionicu ako nastavi javno prozivati igrače.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:35Zasto bi ti istina zasmetalaRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32
Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...![]()

Kaze on to isto njima i na treningu garant. Ali ovim izjavama porucuje upravi da dovedu konacno napadaca koji zna lopte.
Ako se bude i dalje oslanjalo na Krpica i Jaganjca (koji je jos gori od Krpica

Pa ne znaju zabiti golRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
Imali smo 40 suteva, a Koper 17
Imali smo zicere koji su nas kostali
Imamo napadace da igramo protiv Sloge, Radnika, Posusja, Rudara, ali trebaju nam bolji za Zrinjski, Sarajevo
Krpic zadnji put zabio Zrinjskom 2019 i to je dovoljan pokazatelj da nam treba bolji napadac
Nije los on za nase lige, ali ne moze nam biti prvi napadac
Ako mislimo da budemo vrh i da napravimo neki iskorak u buducnosti treba nam napadac poput Guliasvilli, Bilibije koji svima mogu dati gol
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jul 2025, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.