e yebayi ga sadanton 1983 je napisao/la:Wolfsburg - Bayern - 0:1 - 59%
Bayern - HSV - 5:0 - 63%
kaiser - Bayern - 0:3 - 62%
Bayern - freiburg - 7:0 - 70%
Schalke - Bayern - 0:2 - 64%
Bayern - Leverkusen - 3:0 - 60%
bayern - Hertha - 4:0 - 64%
neda mi se više
navodis mi ekipe(kajz., lev., herta) koje su pred bayernom skinule gace i dosle da cuvaju nulu.
pa i mala djeca koja prate svabe znaju da ce bayern raskomadati svaku ekipu koja se il naguzi, il otvori pa pokusa nadigravati. hamburg bio rasulo, frajburg takodjer. dakle, ostaju nam salke i volfsburg.
mislim da i sam znas kako smo stukli volfsburg, tako da se tu nema sta pricati.
volfsburg je nikakav tim, taraba i sjatiste davno otpisanih igraca. ali, opet je bayern imo problema, pa je lopta hodala od beka, preko stopera, pa do drugog beka. riberi nije uputio nijednu upotrebljivu loptu do one za gustu koji tada postize jedini gol na tekmi. pobjeda je nezasluzena, a to rekose i mnogi bavarci i to bas na ovoj temi. vrni se pa iscitaji.
e, zanimljivo je bilo gledati tekmu salke-bayern. prvih 20 min. dominacija salkea i naravno veci posjed lopte.
kontra bayerna i gol. onda na scenu stupa svajni i radi ono sto najbolje zna - izbacuje tempo iz igre(umrtvljuje utakmicu). onda je bilo peglanje do 70 i neke min. kada mulija zabija za konacnih 2:0.
dakle, nakon sto su salke rano iskontrirali i zabili, vrnuli su se u odbranu jer su znali da salke nema snage probiti najjacu odbranu lige. cekali jos jednu kontru, docekali i to bi bilo to.
znaci, taj malo veci posjed(60% nije nist) je nabijen dok su cuvali rezultat, a nikako napadajuci protivnika.
evo, da ´vidoviti´ secerius da jedan tip
slobodno se kladite da bayern nece izgubiti od verdera i citija(najjace ekipe iz najjace lige).
ce da vidimo ´cudo´ kad bayo nemre igrat protiv malih ekipa bulija, a moze protiv buduceg engleskog prvaka
jah, da ne zaboravim
sada ce drug seco pobjedonosnim korakom odmarsirat do lonca, posrkat zdjelicu supice i leci da se odmori od bolesti koju mi, najvjerovatnije, prenese monolog. majku mu, bas me safatalo. ima l kakvog prirodnog lijeka za ovu gripu