Haha

Ovako je isto i kod nas u Zenici, srozali sport na najnize grane.
Haha
Ma kakav Dinamo ,ta nisu spali na tako niske grane da iz premijer lige uzimaju trenere,kvalitetniji im je Husref ako traze nekog da pase Mamicu
Ma de nije Mamic vise u DinamuAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:12Ma kakav Dinamo ,ta nisu spali na tako niske grane da iz premijer lige uzimaju trenere,kvalitetniji im je Husref ako traze nekog da pase Mamicu![]()
Joj kad sad jos dovedu Fanima,Grahovca i O.VranjesaAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:52Evo ode nam i Nemanja.Borac glavni kandidat za titulu![]()
Sve i svasta se pise samo nikako da napisu kako ce vam stadion poceti pravitiAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:52Evo ode nam i Nemanja.Borac glavni kandidat za titulu![]()
Polako,nije jos za javnost.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:05Sve i svasta se pise samo nikako da napisu kako ce vam stadion poceti pravitiAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:52Evo ode nam i Nemanja.Borac glavni kandidat za titulu![]()
![]()
I treba se radit, ljudi moji dvadeset i prvo stoljeće, pa da hoće svaki stadion biti u engleskoj pl. Koji vam je djavo, sve sa neke strane tenzije. Neka dizu ruku, za sve, da se sve napravi evo sad bi potpisao.DTzmu30 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:25Po mostarskim kuolarima se suska da ce GV Grada Mostara izglasati odluku da se odobrava rekonstrukcija stadiona Pod Bijelim Brijegom. Buduci da je Grad vec dao znacajna financijska sredstva za stadion u Vrapcicima, sad ce i bosnjacki clanovi GV podici ruku za ovu odluku.![]()
![]()
Informacija stize iz krugova bliskih SDA, kažu prisililo ih da dignu ruke![]()
Da je srece sredstva za oba kluba i njihove projekte bi se izdvajala bez ikakvih prinuda i ucjena, da Hrvati dizu ruke za nas i Bosnjaci za vas.. sve sto je negdje normalno u nas je naopako. DaBogdo hoce napraviti oba stadiona i terene da budu tip top i da ne kontamo hoce li kisa ili nece da pokvari ugodjajDTzmu30 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:25Po mostarskim kuolarima se suska da ce GV Grada Mostara izglasati odluku da se odobrava rekonstrukcija stadiona Pod Bijelim Brijegom. Buduci da je Grad vec dao znacajna financijska sredstva za stadion u Vrapcicima, sad ce i bosnjacki clanovi GV podici ruku za ovu odluku.![]()
![]()
Citao sam negdje da je grad izjavio da ce se raditi oba stadiona u periodu od 2022. do 2026 .sto uz pomoc nesto sitno grada i NS BiH ali i mogucnost investiranja privatnog kapitala .Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:36Da je srece sredstva za oba kluba i njihove projekte bi se izdvajala bez ikakvih prinuda i ucjena, da Hrvati dizu ruke za nas i Bosnjaci za vas.. sve sto je negdje normalno u nas je naopako. DaBogdo hoce napraviti oba stadiona i terene da budu tip top i da ne kontamo hoce li kisa ili nece da pokvari ugodjajDTzmu30 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:25Po mostarskim kuolarima se suska da ce GV Grada Mostara izglasati odluku da se odobrava rekonstrukcija stadiona Pod Bijelim Brijegom. Buduci da je Grad vec dao znacajna financijska sredstva za stadion u Vrapcicima, sad ce i bosnjacki clanovi GV podici ruku za ovu odluku.![]()
![]()
Pa pazi za jednog si u pravubosvastarigrad je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:04Joj kad sad jos dovedu Fanima,Grahovca i O.VranjesaAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:52Evo ode nam i Nemanja.Borac glavni kandidat za titulu![]()
![]()
Steta sto skoro niko ne glasa za tebe u 1/4. Ali sretno do pobjedesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:38Ljudi
Samo da se zahvalim
Usao sam u top 8 najboljih forumasa ove godine
To je za mene veliki uspjeh
I jos jednom
HVALA VAM
Ljubi bratOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:43Steta sto skoro niko ne glasa za tebe u 1/4. Ali sretno do pobjedesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:38Ljudi
Samo da se zahvalim
Usao sam u top 8 najboljih forumasa ove godine
To je za mene veliki uspjeh
I jos jednom
HVALA VAM
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, denimen99, Jadnimi, jurisicduska, OsmanhodzicBuco i 41 gost.