Ne govore Bosanci!JackTheStripper je napisao/la:
Pa brate mili, tako govore i ovodrinski Srbi u tvom bosanskopodrinjskom kraju...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zašto ovaj Alen Halilović ne igra za BiH ? Otac mu je iz Doboj Istoka. Je li pratio ko to, je li bilo šanse kakve da igra za nas ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije logicno da on igra za BiH.VolimTz je napisao/la:Zašto ovaj Alen Halilović ne igra za BiH ? Otac mu je iz Doboj Istoka. Je li pratio ko to, je li bilo šanse kakve da igra za nas ?
Logicno je, samo sto mu se babo uvukao u pakas Mamicu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije logicno da on igra za BiH.VolimTz je napisao/la:Zašto ovaj Alen Halilović ne igra za BiH ? Otac mu je iz Doboj Istoka. Je li pratio ko to, je li bilo šanse kakve da igra za nas ?
"Mi smo tu nemoćni bili. Ja ne znam šta sam tu trebao uraditi, da odem kod njegovog oca i da kleknem na koljena i da molim? Momak je odlučio da igra za reprezentaciju Hrvatske, sretno mu. Meni je to logična stvar. Igrao je za sve mlade selekcije, i iz kojeg razloga bi sad trebao da mijenja i da igra za drugu reprezentaciju", rekao je Sušić, te je dodao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije logicno da on igra za BiH.VolimTz je napisao/la:Zašto ovaj Alen Halilović ne igra za BiH ? Otac mu je iz Doboj Istoka. Je li pratio ko to, je li bilo šanse kakve da igra za nas ?
( a Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Besic, Medunjanin, Hajrovic , Pjanic, itd. sto kod njih nije bilo "logicno" ?? )
"Prvo treba da postane standardan igrač, pa tek tada da se nađe na spisku selektora. ( ??????????? Halilovic je bio standardan igrac u Dinamu ). Da li sam ja trebao da računam na njega, dijete od 16-17 godina. Vidjećete, sljedeće kvalifikacije, ne vjerujem da će on biti blizu prve ekipe. Hrvatska ima izuzetne igrače, ali je on previše mlad da bi mogao konkurisati.
"Ja znam da ako za 5-10 godina postane veliki igrač, što mu ja želim, mnogi će u meni vidjeti krivca što nije zaigrao za BiH", dodao je selektor Sušić.
Halilovic ce ves za 1-2 godine postati veliki igrac. A ne 5-10 godina
Odnosno on je vec duze vremena sami svijetski vrh u svojoj kategoriji.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/iniesta ... oni/136594
I sa ovom izjavom ovaj nelogicni covijek koji se uvijek poziva na logiku je samo pokazao koliko je ogranicen da ne kazem nesto puno gore. Halilovic je vec prikljucen prvom timu Barce i poveden na pripreme sa istim. On ce zasigurno u sljedecim kvalifikacijama biti clan Vatrenih osim ako Kovac tu ne bude odigrao one svoje cudne igrice. Mislim da je njemu osim nogometnog umijeca bitno i nesto drugo cim repku vodi na blagoslov kod Kardinala prije SP. Od ovog naseg tupana niko ne ocekiva da kleci vec da jednostavno poprica sa momkom i pokusa ga uvjeriti da mu je mjesto u BIH repki. Ove patetike o klecanju i molbama neka prosipa svojim obozavateljima. Ne kazem da smo moglo dobiti Halilovica jer neki njegovi postupci na terenu i u zivotu mi govore dosta o njemu, ali da nismo mogli pokusati nesto vise to je laz. Da jos nadodam je li onda bilo logicno i da Tino igra za Belgiju a Hadzic za Austriju. Tko ga ne zna skupo bi ga platio.Ajax je napisao/la:"Mi smo tu nemoćni bili. Ja ne znam šta sam tu trebao uraditi, da odem kod njegovog oca i da kleknem na koljena i da molim? Momak je odlučio da igra za reprezentaciju Hrvatske, sretno mu. Meni je to logična stvar. Igrao je za sve mlade selekcije, i iz kojeg razloga bi sad trebao da mijenja i da igra za drugu reprezentaciju", rekao je Sušić, te je dodao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije logicno da on igra za BiH.VolimTz je napisao/la:Zašto ovaj Alen Halilović ne igra za BiH ? Otac mu je iz Doboj Istoka. Je li pratio ko to, je li bilo šanse kakve da igra za nas ?
"Prvo treba da postane standardan igrač, pa tek tada da se nađe na spisku selektora. ( ??????????? Halilovic je bio standardan igrac u Dinamu ). Da li sam ja trebao da računam na njega, dijete od 16-17 godina. Vidjećete, sljedeće kvalifikacije, ne vjerujem da će on biti blizu prve ekipe. Hrvatska ima izuzetne igrače, ali je on previše mlad da bi mogao konkurisati.
"Ja znam da ako za 5-10 godina postane veliki igrač, što mu ja želim, mnogi će u meni vidjeti krivca što nije zaigrao za BiH", dodao je selektor Sušić.
Susic nije niti za jednog igraca ,za kojeg se smatralo da ima sanse da zaigra za BIH, nije rekao da je logicno da zaigra za zemlju u kojoj je odrastao. To nije rekao ni za Bicakcica, ni Kolasinca, ni Besica, (ZAR NE? ) . Rekao je samo za one koji su se opredjelili.dubrovnik je napisao/la: I sa ovom izjavom ovaj nelogicni covijek koji se uvijek poziva na logiku je samo pokazao koliko je ogranicen da ne kazem nesto puno gore. Halilovic je vec prikljucen prvom timu Barce i poveden na pripreme sa istim. On ce zasigurno u sljedecim kvalifikacijama biti clan Vatrenih osim ako Kovac tu ne bude odigrao one svoje cudne igrice. Mislim da je njemu osim nogometnog umijeca bitno i nesto drugo cim repku vodi na blagoslov kod Kardinala prije SP. Od ovog naseg tupana niko ne ocekiva da kleci vec da jednostavno poprica sa momkom i pokusa ga uvjeriti da mu je mjesto u BIH repki. Ove patetike o klecanju i molbama neka prosipa svojim obozavateljima. Ne kazem da smo moglo dobiti Halilovica jer neki njegovi postupci na terenu i u zivotu mi govore dosta o njemu, ali da nismo mogli pokusati nesto vise to je laz. Da jos nadodam je li onda bilo logicno i da Tino igra za Belgiju a Hadzic za Austriju. Tko ga ne zna skupo bi ga platio.
Onaj ko smatra de se nesto moglo uraditi po pitanju Halilovica (Iako se pokusalo 2 puta, jer ocito da nisi upucen) , taj zivi u nekom drugom svijetu.
Prvi put je pokusao Malkocevic , kad Halilovic nije uopste ni bio u interesu Hrvatske, a ovaj odbio, ustvari njego pakas babo, ustvari tajo.
Drugi put Bajevic i Susic su otisli na prijateljsku utakmicu Dinama sa Zrinjskim, i tad se sa Alenom razgovaralo, bezuspjesno.Tad je bio povrijedjen i nije sudjelovao na utakmici, ali je bio tu i razgovarao sa obojicom
Prema tome, ne proturaj NEISTINE da se nije pokusalo.
Smarate sa ovim igracima vise, onaj ko zeli, a ima kvalitet ce i zaigrati za BIH, stvar je samo u zelji.
Samo se sjetim Nurkica,Polutka i Sulejmanovica, i odmah se sjetim materesina ovim izdajnicima tipa Seferovic,Halilovic ,Tankovic i co. Nije niko ni ovima obecavao kule i gradove, niti A reprezentaciji, oni jednostavno znaju odakle su i imaju obraz, ustvari vole svoju zemlju i nisu na prodaju, a da ne govorimo, kolika su njihogva primanja u kosarci, za razliku od navedenih shupcina.
Za Sea je rekao da ce zakasniti ako krene pjeske

To je bila sala, valjda kontas sale? Je li rekao da je logicno da igra za Njemacku? NIJE! Sto nije? Jer je znao da ce igrati za BIH i bio u stalnom kontaktui sa Jusufom Becirovicem.Mozambik je napisao/la:Za Sea je rekao da ce zakasniti ako krene pjeske![]()
Da nije bilo Spahica, Seo jos ne bi igrao za nas. Necu rec da bi igrao za Njemacku, jer Seo je patriota i moguce da bi ih odbio. Ali sigurno da Susic nema nikakvu zaslugu za njegovo igranje u dresu BiH.Mozambik je napisao/la:Za Sea je rekao da ce zakasniti ako krene pjeske![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da se Spahić pitao, ne bi mi danas imali ni Pjanića, ni Begovića, kao što smo zbog njega izgubili Salihamidžića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pušićeve zasluge za igranje Kolašinca za našu reprezntaciju su jednake nuli. Da se na njega čekalo izgubili bi još jednog vrhunskog igrača. Sreća pa je Sead lijepo vaspitan momak, i sreća pa su kapiten i gospodin Begić razgovarali sa njim. Inače bi ga gledali u ovom dresu...

DRUG NEBI TI PUNCA
Da za Kolasinaca tako, a onda i za Hajrovica mu je svasta bilo logicno. Za Seferovica takodjer. Zar taj famozni pristup Halilovicu nije zavrsio cupanjem za kapu? Makar je Susic tako izjavio. Mozda ti Emire imas neke privatne informacije od visocanstva sto mi losi navijaci kako on kaze nemamo. Ne kazem ja da smo mogli dobiti Halilovica ako me nisi razumio vec da on to nije ni pokusao napraviti. Evo ima na srecu jos vremena ali nama Halilovica moze donijeti samo Kovac a tvoj idol nikada. Za razliku od njega Seferovica je mogao imati kad je htio a i Tankovica da mu nije lijeno .uzicinu odnijeti i popricati sa momkom. Ali eto nek si ti u pravu, kao i obicno.
Dali je Salihamidzic ikad potvrdio ( jer nisam toliko pratio ) da ga je Spahic fizicki napao. I oko cega su bili problemi ?? Ako stvarno jeste onda je to veliki minis za Spahica. Ali ne SBBKBB nego cinjenice. Izjava Salihamidzica nekog treceg igraca sta god. Dali postoji nesto takvo ??Virtu4l je napisao/la:Da se Spahić pitao, ne bi mi danas imali ni Pjanića, ni Begovića, kao što smo zbog njega izgubili Salihamidžića.
Naravno da nije potvrdio. Kao sto nije potvrdjena ni jedna jedina od njihovih naucno fantasticnih prica. Od namjestanja utakmica do samaranja raznoraznog.Ajax je napisao/la:Dali je Salihamidzic ikad potvrdio ( jer nisam toliko pratio ) da ga je Spahic fizicki napao. I oko cega su bili problemi ?? Ako stvarno jeste onda je to veliki minis za Spahica. Ali ne SBBKBB nego cinjenice. Izjava Salihamidzica nekog treceg igraca sta god. Dali postoji nesto takvo ??Virtu4l je napisao/la:Da se Spahić pitao, ne bi mi danas imali ni Pjanića, ni Begovića, kao što smo zbog njega izgubili Salihamidžića.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jul 2014, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjet ćete kad Spahić odleprša iz reprezentacije, sve će vam biti jasno 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
pogrešno potpuno al hajd navikli smo od tebe, još si pod pljuskama.emir79 je napisao/la:Ajmo? To odrastao preko Drine?bhsport je napisao/la:Pojedinci su likovali sto je ispo u drugu ligu.
Ajmo na aparate. Sanjo dijeli pljuske.
Bravo majstore!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Popravljas sebhsport je napisao/la: pogrešno potpuno al hajd navikli smo od tebe, još si pod pljuskama.
Da, jer onda ce reci istinu o Susicu.Virtu4l je napisao/la:Vidjet ćete kad Spahić odleprša iz reprezentacije, sve će vam biti jasno
Pitaj Juku Becirovica ko je poslao Spahica na aerodrombagrcavi je napisao/la:Pušićeve zasluge za igranje Kolašinca za našu reprezntaciju su jednake nuli. Da se na njega čekalo izgubili bi još jednog vrhunskog igrača. Sreća pa je Sead lijepo vaspitan momak, i sreća pa su kapiten i gospodin Begić razgovarali sa njim. Inače bi ga gledali u ovom dresu...![]()
![]()
Da ravno nuli, pozvao se sam i zaigrao za BH repku
Begic je bio usput na aerodromu, inace je putivao za Englesku pa mu bilo usputno. Toliko o ozbiljnosti gospon. Begica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, LeCoq, soccerfan i 42 gosta.