Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moguce, dole meni spreme ispit i samo kazu tu i tad pa sam tri puta radio sa nekim desetim ljudima i kod razlicitih profesoraAerials je napisao/la: UNTZ in a nutshell.![]()
A bio je neki lik sa nekog drugog faksa radio nešto kad smo i mi ovaj predmet, da nisi ti?
Viktor Baričak, bog ispitnih rezultata. Postavi rezultate random vrijeme, uvid za sat nakon postavljanjatuzlak1987 je napisao/la:Moguce, dole meni spreme ispit i samo kazu tu i tad pa sam tri puta radio sa nekim desetim ljudima i kod razlicitih profesoraAerials je napisao/la: UNTZ in a nutshell.![]()
A bio je neki lik sa nekog drugog faksa radio nešto kad smo i mi ovaj predmet, da nisi ti?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma ja, kontam, svakako ti je sad sve to nebitno, bitno je da si položilaAerials je napisao/la:Jesam.Raonffa je napisao/la:Pa položi li ga ljudino?Znala sam da ću položiti čim sam završila, al' me neka nervoza uhvatila kako nije bilo rezultata, a popravni za dva dana. :lol
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako si bio kod E.B. sad prvog, onda smo zajedno radili.tuzlak1987 je napisao/la: Moguce, dole meni spreme ispit i samo kazu tu i tad pa sam tri puta radio sa nekim desetim ljudima i kod razlicitih profesora
Sreća nemam takvih zasad.Penaltiky je napisao/la: Viktor Baričak, bog ispitnih rezultata. Postavi rezultate random vrijeme, uvid za sat nakon postavljanja
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nazalost otiso je viki u penziju pa neces imar cast da ti mahmuran i podbuho prica o vojnim brodovima i spijuniskim avionima u po bernulijeve jednacine
Edit: a ne bi ti nikako ni predavo
Edit: a ne bi ti nikako ni predavo
nature strikes back..
Lavovi su u blizini Nacionalnog parka Kruger u Južnoj Africi pojeli muškaraca za kojeg se sumnja da je bio lovokradica.
"Čini se da se žrtva bravila krivolovom kada su je napali i ubili lavovi", kazao je za AFP glasnogovornik policije navodeći da su dijelovi tijela stradalog muškarca pronađeni u parku u blizini Hoedspruita.
Policija još uvijek nije objavila identitet žrtve, a uz dijelove njegovog tijela pronađeni su lovačka puška i municija.
Opsjednutost lovom na lavove u posljednjih nekoliko godina je u porastu pokrajini Limpopo. Dijelovi tijela divljih mačaka ponekad se koriste u tradicionalnoj medicini, kako u Africi tako i izvan nje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:nature strikes back..Lavovi su u blizini Nacionalnog parka Kruger u Južnoj Africi pojeli muškaraca za kojeg se sumnja da je bio lovokradica.
"Čini se da se žrtva bravila krivolovom kada su je napali i ubili lavovi", kazao je za AFP glasnogovornik policije navodeći da su dijelovi tijela stradalog muškarca pronađeni u parku u blizini Hoedspruita.
Policija još uvijek nije objavila identitet žrtve, a uz dijelove njegovog tijela pronađeni su lovačka puška i municija.
Opsjednutost lovom na lavove u posljednjih nekoliko godina je u porastu pokrajini Limpopo. Dijelovi tijela divljih mačaka ponekad se koriste u tradicionalnoj medicini, kako u Africi tako i izvan nje.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Indija je planeta za sebe, potkontinent, to treba doživiti, ja bih baš volio obići sa ruksakom na leđima i upoznati od Kašmira gore na sjeveru, preko Bengala na istoku do Kerale i krajnjeg jugaPenaltiky je napisao/la:
Ne planiram čitat, dovoljno mi je bilo vidjet Delhi. **** Indija, najuhljupskije mjesto na planeti. Ne znam jel smrdljivije od Kuzmina.Barbarossa je napisao/la:http://contentodays.com/delhi-man-dies- ... irl-video/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve što možeš upoznati u Indiji je kakva bakterija. Doduše Mogulska arhitektura je prelijepa.
- Barbarossa
- Kontakt:
To bi ti i bio zadnji obilazak , ovosvjetski
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pogledaj video Sargona o tome. Ima bas jake te turisticke.miki_92 je napisao/la:najbolje epizoda def
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mrtve bacaju u rijeku. rijeka puna raspalih leseva a oni piju vodu i ibrete se sto su puni raznih zaraznih bolestina. sve to treba pobitiBosniacum Lilium je napisao/la:Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znam i za to. Naši romi su gospoda za tu indijsku gamad...bihuzur je napisao/la:mrtve bacaju u rijeku. rijeka puna raspalih leseva a oni piju vodu i ibrete se sto su puni raznih zaraznih bolestina. sve to treba pobitiBosniacum Lilium je napisao/la:Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joj al me boli neka stvar, ako ti se ne sviđa zaobiđi slobodnoRamsey8 je napisao/la:Joj al smaras sa ovim slikama
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.