Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mrtve bacaju u rijeku. rijeka puna raspalih leseva a oni piju vodu i ibrete se sto su puni raznih zaraznih bolestina. sve to treba pobitiBosniacum Lilium je napisao/la:Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znam i za to. Naši romi su gospoda za tu indijsku gamad...bihuzur je napisao/la:mrtve bacaju u rijeku. rijeka puna raspalih leseva a oni piju vodu i ibrete se sto su puni raznih zaraznih bolestina. sve to treba pobitiBosniacum Lilium je napisao/la:Čuj Indija. Pa ljudi izadju iz svoje vjere ako se ne poseru na ulici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joj al me boli neka stvar, ako ti se ne sviđa zaobiđi slobodnoRamsey8 je napisao/la:Joj al smaras sa ovim slikama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
jolicnikola
- Kontakt:
ajde Mate skupi prijatelje
neka pocne narodno veselje
nek se festa i neka se pije
zajedno smo ko nam i sta smije
prva druga treca nek nas prati sreca
osma sedmu brise a ko ce brojat vise
neka pocne narodno veselje
nek se festa i neka se pije
zajedno smo ko nam i sta smije
prva druga treca nek nas prati sreca
osma sedmu brise a ko ce brojat vise
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja konto to se podrazumjevaBernardBarnjak je napisao/la:Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Barbarossa
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Šokiran sam, klizač a gej. Što li sam mislio da je da ne postoji strejt.BernardBarnjak je napisao/la:Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
SFB ekonomski je u top 20 globalno 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.Barbarossa je napisao/la:alemsa je napisao/la:Jaiso mikialeme je li moguće ovo?
Californija ima 7u ekonomiju na svijetu, ali svi u bankroptu, kad je standard zivota preskup, shupa u Cali je pola miliona $, u Texasu vilu uzmes za te pare.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Barbarossa
- Kontakt:
Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Californija ima 7u ekonomiju na svijetu, ali svi u bankroptu, kad je standard zivota preskup, shupa u Cali je pola miliona $, u Texasu vilu uzmes za te pare.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Da zbog ulja, cijela drzava kad je dozivjela inflaciju 2008e, u Houstonu se najmanje osjetilo.Barbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Sto se tice standarda zivota najbolji je od svih velikih gradova
Nola il Austin ja mislim, onako kroz kulturuBarbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ako voliš uragane samo izvoli.Barbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Moja dobra prijateljica je u Hjustonu, ona obožava grad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.