To se tebi nesto prividja. Ako ne prestane posjeti ljekara.Penaltiky je napisao/la:Čini se da se SDA raspada
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Barbarossa
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Štoe babi milo...Vijadukt je napisao/la:To se tebi nesto prividja. Ako ne prestane posjeti ljekara.Penaltiky je napisao/la:Čini se da se SDA raspada
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
SDP je najkomičnija stranka na dunjaluku. Komičniji čak i od SDA. Ove ostale stranke "opozicije" su premale da bi iko obratio pažnju na njih, ali i oni znaju lupiti.Sarmelino je napisao/la:Onda na njihovo mjesto dolaze isti but red. No eskejp
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Barbarossa je napisao/la:kobe24 je napisao/la:
Sad bih je zenio!
Iako mi se glas i pjevanje ne svidja toliko, moras priznati da je mala ko san.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:
Sad bih je zenio!
Iako mi se glas i pjevanje ne svidja toliko, moras priznati da je mala ko san.
Sxhptari umjetnici , kakvo pleme
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tema o Dodiku danas u punom sjaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jos jedan school shooting u americi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
A Student Says ‘Everyone Predicted’ the Suspect Would Be the Shooter
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
daj link da ga zapratimSarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Ispod stola u učionicama krenule isplate za opklade čim se saznalo.
Ako nije 18 vec school shootinga ove godine, a evo pola februara proslo tek. Ja ne znam kakav je problem sa njihovim teenagerima, nigdje nema ni priblizno kao kod njih school shootera. Nije da se u nas i slicnim vukojebinama teze moze doci do puške ili čega slicnog. Takav šok bili Columbine i Sandy Hook, a evo sad svake sedmice imaju po 1 skoro.
Ako nije 18 vec school shootinga ove godine, a evo pola februara proslo tek. Ja ne znam kakav je problem sa njihovim teenagerima, nigdje nema ni priblizno kao kod njih school shootera. Nije da se u nas i slicnim vukojebinama teze moze doci do puške ili čega slicnog. Takav šok bili Columbine i Sandy Hook, a evo sad svake sedmice imaju po 1 skoro.
Ma na Twitteru naletio, neki je Cruz uglavnomLinija je napisao/la:daj link da ga zapratimSarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramiz Salkić: S Dodikovim smanjenjem moja plaća će iznositi 2.900 KM
Ramce podrinjski patriJota nece moci porodicu da prehrani, ovako sada ima 1100 manje mjesecno od Munire.
Ramce podrinjski patriJota nece moci porodicu da prehrani, ovako sada ima 1100 manje mjesecno od Munire.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 feb 2018, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.
K'o da nisu svjesni da čovjek vuče nekih 20k ljudi za sobom.tuzlak1987 je napisao/la:To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:K'o da nisu svjesni da čovjek vuče nekih 20k ljudi za sobom.tuzlak1987 je napisao/la:To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.
Obučile su ga dobro ove glavonje, vješto izbjegava pitanja i spinuje sve što drugi kažu. To je još bilo pred prošle izbore, sad je sigurno dosta bolji u tome.
Ne znam više ni da li mi je veća želja da se raspadnu, ili da opstanu al' budu na nivou SZBiH, na primjer.
Ne znam više ni da li mi je veća želja da se raspadnu, ili da opstanu al' budu na nivou SZBiH, na primjer.
za koga vas dvoje glasate?
Ja nisam partijski orijentisana.Linija je napisao/la:za koga vas dvoje glasate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.