Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jos jedan school shooting u americi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
A Student Says ‘Everyone Predicted’ the Suspect Would Be the Shooter

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
daj link da ga zapratimSarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Ispod stola u učionicama krenule isplate za opklade čim se saznalo.
Ako nije 18 vec school shootinga ove godine, a evo pola februara proslo tek. Ja ne znam kakav je problem sa njihovim teenagerima, nigdje nema ni priblizno kao kod njih school shootera. Nije da se u nas i slicnim vukojebinama teze moze doci do puške ili čega slicnog. Takav šok bili Columbine i Sandy Hook, a evo sad svake sedmice imaju po 1 skoro.
Ako nije 18 vec school shootinga ove godine, a evo pola februara proslo tek. Ja ne znam kakav je problem sa njihovim teenagerima, nigdje nema ni priblizno kao kod njih school shootera. Nije da se u nas i slicnim vukojebinama teze moze doci do puške ili čega slicnog. Takav šok bili Columbine i Sandy Hook, a evo sad svake sedmice imaju po 1 skoro.
Ma na Twitteru naletio, neki je Cruz uglavnomLinija je napisao/la:daj link da ga zapratimSarmelino je napisao/la:Ima lik instagram i postavljao redovno municiju i puške i niko ništairfo je napisao/la:Jos jedan school shooting u americi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramiz Salkić: S Dodikovim smanjenjem moja plaća će iznositi 2.900 KM
Ramce podrinjski patriJota nece moci porodicu da prehrani, ovako sada ima 1100 manje mjesecno od Munire.
Ramce podrinjski patriJota nece moci porodicu da prehrani, ovako sada ima 1100 manje mjesecno od Munire.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 feb 2018, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.

K'o da nisu svjesni da čovjek vuče nekih 20k ljudi za sobom.tuzlak1987 je napisao/la:To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:K'o da nisu svjesni da čovjek vuče nekih 20k ljudi za sobom.tuzlak1987 je napisao/la:To isto kao kada bi u filmu Kum dosli Vito Corleoneu i rekli mu gotovo, otkazAerials je napisao/la:Šta se ovo dešava u SDA, smijenjen Kukić.

Obučile su ga dobro ove glavonje, vješto izbjegava pitanja i spinuje sve što drugi kažu. To je još bilo pred prošle izbore, sad je sigurno dosta bolji u tome.
Ne znam više ni da li mi je veća želja da se raspadnu, ili da opstanu al' budu na nivou SZBiH, na primjer.
Ne znam više ni da li mi je veća želja da se raspadnu, ili da opstanu al' budu na nivou SZBiH, na primjer.
za koga vas dvoje glasate?
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Ja nisam partijski orijentisana.Linija je napisao/la:za koga vas dvoje glasate?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glasam za one sto izgube izbore, za koga ja glasam taj ne ide preko 10%.
Isto i u sportu, trebam se poceti kladiti protiv onih za koje navijam
Isto i u sportu, trebam se poceti kladiti protiv onih za koje navijam

šta ja znam kako si orijentisana, pitam te normalno pitanje.Aerials je napisao/la:Ja nisam partijski orijentisana.Linija je napisao/la:za koga vas dvoje glasate?
evo još jedno pitanje? šta rade ti što uvijek gube izbore? kakav im je plan, program, za šta se zalažu?
Pa i ja ti normalno odgovaram, možeš i sam zaključiti. Ne glasam isključivo za neku stranku, glasam za one koji mi se u tom trenutku svide i za koje mislim da bi mogli nešto promijeniti, makar malo.Linija je napisao/la:šta ja znam kako si orijentisana, pitam te normalno pitanje.Aerials je napisao/la:Ja nisam partijski orijentisana.Linija je napisao/la:za koga vas dvoje glasate?
evo još jedno pitanje? šta rade ti što uvijek gube izbore? kakav im je plan, program, za šta se zalažu?
Zalažu se za iste stvari kao i ovi što dobiju izbore, samo što im se ne da prilika da to realizuju jer ovi u vrhu, koji isto tako ništa ne rade po tom pitanju, su preduboko pustili korijenje i teško ih je maknuti.
Ne moraš odgovarat' na ovo, neću dalje diskutovati, odo' leći.

u prevodu, mlate praznu slamu i zaboli ih neka stvar za narod i potrebe naroda, pa im je glavni plan i program da se oni malo uhljebe. nit' valja pozicija, a i opozicija se pokazala dok je vladala. mrka kapa.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na lokalnom nivou nema Bakira, Dodika, ljudi trebaju dati priliku na lokalnim izborima malim strankama i pokretima jer se na lokalnom nivou moze mnogo uraditi. A ljudi za gradonacelnike i OV biraju one iz velikih stranaka i onda ni na lokalnom nivou ne funkcionisu. Kako ovi u Visokom npr, napravili promjenu, sta im fali u odnosu na ono prije sto su imali?
A na drzavnom samo kontru nacionalistima, posto SDA i HDZ ocito imaju ljude koji ce glasati za njih bez obzira na sve. Onda samo kontru udarati sa gradjanskom opcijom.
A na drzavnom samo kontru nacionalistima, posto SDA i HDZ ocito imaju ljude koji ce glasati za njih bez obzira na sve. Onda samo kontru udarati sa gradjanskom opcijom.
pa što vi u tuzli ne udarite kontru? ili faraon vlada odlično?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlada on dobro u odnosu na druge gradonacelnike realno. I pored toga ima svojih bubica, ali sada u odnosu na prije 15 godina nebo i zemlja. Ja ga prvi kritikujem kako bi se ukazalo na sve malverzacije ali i pored toga covjek top5 gradonacelnika/nacelnika u drzaviLinija je napisao/la:pa što vi u tuzli ne udarite kontru? ili faraon vlada odlično?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.