Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
toliko je dobar da je 20 godina na vlasti 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- Barbarossa
- Kontakt:
pa ko uzor mu bravarLinija je napisao/la:toliko je dobar da je 20 godina na vlasti

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
#yebaćeteVijadukttuzlak1987 je napisao/la:Ma na lokalnom nivou nema Bakira, Dodika, ljudi trebaju dati priliku na lokalnim izborima malim strankama i pokretima jer se na lokalnom nivou moze mnogo uraditi. A ljudi za gradonacelnike i OV biraju one iz velikih stranaka i onda ni na lokalnom nivou ne funkcionisu. Kako ovi u Visokom npr, napravili promjenu, sta im fali u odnosu na ono prije sto su imali?
A na drzavnom samo kontru nacionalistima, posto SDA i HDZ ocito imaju ljude koji ce glasati za njih bez obzira na sve. Onda samo kontru udarati sa gradjanskom opcijom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kiseljak je opcina po mjeri za njegaRaonffa je napisao/la:#yebaćeteVijadukttuzlak1987 je napisao/la:Ma na lokalnom nivou nema Bakira, Dodika, ljudi trebaju dati priliku na lokalnim izborima malim strankama i pokretima jer se na lokalnom nivou moze mnogo uraditi. A ljudi za gradonacelnike i OV biraju one iz velikih stranaka i onda ni na lokalnom nivou ne funkcionisu. Kako ovi u Visokom npr, napravili promjenu, sta im fali u odnosu na ono prije sto su imali?
A na drzavnom samo kontru nacionalistima, posto SDA i HDZ ocito imaju ljude koji ce glasati za njih bez obzira na sve. Onda samo kontru udarati sa gradjanskom opcijom.

Ma da mi je da mu nađem kakvu srednjovječnu Njemicu, da ga udam gore i da dobije papire, sevapa da zaradim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imamo vodu 24/7 a nismo imaliLinija je napisao/la:toliko je dobar da je 20 godina na vlasti

Grijanje je prejeftino i počelo se lagano širit po gradu. Jedino su ulice krš al polako. Al opet on ima milion fula i glaso bi mozda za nekog da je ikad postojala realna opcija, ovako.samo za Jasmina. Neću sigurno za Salku Bukvarevića

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Raonffa je napisao/la:#yebaćeteVijadukttuzlak1987 je napisao/la:Ma na lokalnom nivou nema Bakira, Dodika, ljudi trebaju dati priliku na lokalnim izborima malim strankama i pokretima jer se na lokalnom nivou moze mnogo uraditi. A ljudi za gradonacelnike i OV biraju one iz velikih stranaka i onda ni na lokalnom nivou ne funkcionisu. Kako ovi u Visokom npr, napravili promjenu, sta im fali u odnosu na ono prije sto su imali?

Fali stranaka. Kraljica je sve pogasila. Svi su na aparatima.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Bože sačuvaj, sinoć sanjam čovjeka, komšiju, bolovao od raka inače, kako izlaz iz dvorišta i kao pitam ga u snu kako je, on govori dobro je i tako to, maloprije saznam da je umro jutros. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Od danas koga sanjaš taj je donjiAerials je napisao/la:Bože sačuvaj, sinoć sanjam čovjeka, komšiju, bolovao od raka inače, kako izlaz iz dvorišta i kao pitam ga u snu kako je, on govori dobro je i tako to, maloprije saznam da je umro jutros.

Ne znam da li da se smijem ovom, možda bude istina.Chandrian je napisao/la:Od danas koga sanjaš taj je donji

Ma ne može niko s njim.Ramsey8 je napisao/la:Ti gora nego Ramsey
Baš se nešto čudno osjećam cijeli dan.

Kako mrzim njemacki jezik
Tvoj macak?

https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /070729004Aerials je napisao/la:.
Tvoj macak?
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Nema mi ogavnijih osoba od ove Munire i Fate.
A i ovi što podržavaju uklanjanje crkve iz dvorišta.
Sutra evo neka na mojoj njivi grade ako žele crkvu.
- Barbarossa
- Kontakt:
moglo se na klupi spavat tho
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Al su imali dobrog žongleraBarbarossa je napisao/la:

Ja turski, na svakoj **** tv safunjara, ne radim danasPegi10 je napisao/la:Kako mrzim njemacki jezik![]()
![]()
Tvoj macak?
reko malo da vidim sta ima na tvu. Ko da u Ankari zivim. Prvo nam kralja ubi, sjeme razdora ubacili sad preko tva degenske serije nam pustaju

@Aerials

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ti si Dodin četnik Belmine.BelminM23 je napisao/la:Nema mi ogavnijih osoba od ove Munire i Fate.
Don't hate what you don't understand.
Da je pas u pitanju moglo bi se reći.Penaltiky je napisao/la:Al su imali dobrog žongleraBarbarossa je napisao/la:
Ja turski, na svakoj **** tv safunjara, ne radim danasPegi10 je napisao/la:Kako mrzim njemacki jezik![]()
![]()
Tvoj macak?
reko malo da vidim sta ima na tvu. Ko da u Ankari zivim. Prvo nam kralja ubi, sjeme razdora ubacili sad preko tva degenske serije nam pustaju![]()
@Aerials
![]()

Helčo i to 0.30? Joj da mi nije mrsko otići dole da sebi nakupujem.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.