Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
On je 4. golman bio ali posto Delac i Bandovic idu bit ce drugi ako se neko ne dovede
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ko god spominje odma znaš da nije iz Sarajeva po tome možeš prepoznat jer hoće da sebe pokaže sarajlijom nazor, ne kontam ni ja tu zajebanciju al et valjda je fazon dokazat se ko Sarajlija da svi znaju da si došlo u sarajevoZip je napisao/la:Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..
Ovo ostalo, neka gori od podjebavanja i zezancije..
Pripreme na zimskoj pauzi je odradio vrhunski.ZaZelju je napisao/la:Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:
"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"
A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202016.pdf
"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"
A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:
Mislim da je 1. jula izvlačenje, a time i rasporeda po kolima.AnelZ je napisao/la:Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:
"Član 17.
Pere me to sto se ne postuju pravila cak i od strane IO... Postoji li kakav interni revizor (ili slicna funkcija) u savezu da provjerava ovakve stvari i obavjestava skupstinu o tome?
Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godistePappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne bih ti znao reći da li je izglasano, ali svaka ekipa je i ove sezone po difoltu imala jednog sa zaštićenim godištem.ultrasstyle_tz je napisao/la:nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godistePappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
Sloboda ce biti medju prve cetri ekipe siguran sam.
sarajevo
zrinjski
sloboda
siroki
olimpic
celik
velez
mladost
radnik
zeljeznicar
prvih 10 po plasmanu na kraju sezone
zrinjski
sloboda
siroki
olimpic
celik
velez
mladost
radnik
zeljeznicar
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dosta realna tabela, samo ja mislim da ce Sloboda biti prva ispred Sarajeva a umjesto Zelje stavi Vitez i to je tosolinas je napisao/la:sarajevo
zrinjski
sloboda
siroki
olimpic
celik
velez
mladost
radnik
zeljeznicar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Umjesto mladosti stavi nassolinas je napisao/la:sarajevo
zrinjski
sloboda
siroki
olimpic
celik
velez
mladost
radnik
zeljeznicar
upravu si,vitez se isto opasno pojacava..razmislicu .
a za to prvo mjesto,vidicemo.bice gutava sezona,ipak sve je moguce,dva najjaca kluba trenutno,ali dajem sarajevu prednost.
a za to prvo mjesto,vidicemo.bice gutava sezona,ipak sve je moguce,dva najjaca kluba trenutno,ali dajem sarajevu prednost.
Ma nista gutavo, jaci ste vi od njih.Ocekujem da imate oko 80 bodova i da ce te im bjezati nekih 12-13 bodova na krajusolinas je napisao/la:upravu si,vitez se isto opasno pojacava..razmislicu .
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vi među najjačima?solinas je napisao/la:upravu si,vitez se isto opasno pojacava..razmislicu .
Moraš se šlihtat pitarima da ti budu zaštita?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma jok to bolan.igracki sigurno jesmo,sta cu im se slihtat,svako igra za sebe,mora se priznati da su prvi favoriti,djaba je.Ajzea je napisao/la:Vi među najjačima?solinas je napisao/la:upravu si,vitez se isto opasno pojacava..razmislicu .
a za to prvo mjesto,vidicemo.bice gutava sezona,ipak sve je moguce,dva najjaca kluba trenutno,ali dajem sarajevu prednost.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moraš se šlihtat pitarima da ti budu zaštita?
Ja dajem prednost slobodi jos nikad jaci i bolji klub nije igrao nasu ligu. U Sarajevu imate jaku bazu navijaca koji dolaze sve domace utakmice.Sloboda prvak.solinas je napisao/la:upravu si,vitez se isto opasno pojacava..razmislicu .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Evo našeg hlupana živ je 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.