HyperOS je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05
Valjda je ovo trebao biti dan kad smo trebali okrenuti ledja Mirvicu.
Ali jok, opravdanje za ovo se trazilo.
Nije stvar cestitka nego sta ta cestitka otkriva o radnicima i Mirvicu. Ko je u klubu i sta rade od kluba.
Klub nece propasti odlaskom Mirvica.
Obrisi ovo brate muka mi dodje kad ovo vidim.
Znas sta meni smeta to sto dosta navijaca misli da je nakon Mirvica kraj totalni da sutra ode iz kluba. Toliko mu slijepo vjeruju da bi rođenom babi rekli da nije kriv Mirvic nego on.
Sutra da Hase ustane iz mezara i bude nas trener, Hase kojeg nisu zanimale pare nego je klub volio srcem i da podnese ostavku neki bi rekli nije kriv Mirvic kriv je Hase.
Neki ljudi imaju obraz i ne mozes ih kupiti parama.
Ovo sto radi Mirvic i kako vodi klub zadnjih 5god je odlicno da se mi zovemo Posusje.
Da je ovo liga bivse ex Yu pa ja bih rekao jbg ne moze bolje od ovog imas Veliku cetvorku, imas jos par dobrih klubova al u ovoj kukuruz ligi da nisi konkurentan 5god za titulu krivac je ponajveci Mirvic.
Prodas Celika a prije toga nisi pripremio U21 igraca novog kojeg ces da uvedes u prvi tim. Imas par nekih momcica al ni jedan od njih nije bio spreman za prvi tim.
Prosas Mujakica a prije toga nisi razmisljao o novom stoperu da to mora biti top kvalitet. I tako imamo milion primjera. Osvojis titulu i protiv Bresta ti igra haman ista ekipa koja je osvojila prvenstvo, zasto tad nisi doveo 5 top igraca i prosao bi Bresta. Jok moras se zahvaliti igracima koji su osvojili prvenstvo pa nek oni igraju. E to je nedostatak vizije, koju je imao Mamic u Dinamu ili ovaj Terzic u Zvezdi samo su oni 100x veci level od nas i veca pamet.