Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad nam sada Vico dan prije prvenstva ukine pravilo da igraci iz EU nisu stranci, pa ga zabiberi svima
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne pišem često, ali može li mi neko od komšija reći, zašto?
Prepisku i sve u vezi istog možete naći na redditu.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
I ja se slažem se, glupo je kupovati followere
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne znam brate, ovo sam dobio, pa mi nešto glupo, rekoh da pitam... možda neko ima neko objašnjenje...
Koliko su klubovi kod nas "profesionalni", vidi se i na Zelji. Ispali u Evropi gdje im je u napadu igrac koji igra rekreativno fudbal i tek nakon ispadanja dovode napadaca. Hipoteticki, da je bio tu mozda u obje utakmice, mozda bi zabio 2-3 gola u onoj prvoj utakmici.
Za mene je ovo jos samo jedan dokaz amaterstva, ne samo Zelje, nego opcenito lige, svako ovakve "ludarije" izvodi.
Za mene je ovo jos samo jedan dokaz amaterstva, ne samo Zelje, nego opcenito lige, svako ovakve "ludarije" izvodi.
Zasto su dali pare kad je lik imao ugovor do 30.6.2025?jurisicduska je napisao/la: ↑21 jul 2025, 14:38Kad su skautirali onog prvog ovaj im zapao za oko pa ga kupili kako kaže Adžem. Jest da je imao amaterski ugovor i da ga ne moraš kupiti ali oni su uprkos tome dali pare.
I svi klubovi u kojima je bio nikad nisu platili odstetu za njega,dolazio kao free igrač
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Čuj zašto, zato što je to tako, današnje vrijeme, svi kupuju followere. Kupujete i vi, imate malo manje od 100 hiljada, sami Bog zna kakvih sve ima profila.mamonelafo je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:01Ne pišem često, ali može li mi neko od komšija reći, zašto?
Sa pričom oko kupovanja followera isto kao da ste otkrili Ameriku. Boga vam dragog u šta gledate sve ove godine? Pa nije kupovanje krenulo prije šest mjeseci, šta je vama?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nikad ne bi prestigli Zelju po broju pratioca da nisu uzeli ove botove. Pravili kampanje, reklame, radili i rade odlican marketing al bez rezultata. Kad su vidjeli da ne mogu prestici Zelju ostao im je ovaj ocajan potez sa kojim se samo jos vise blamiraju

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 21 jul 2025, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Može lii neko reći od komšija plavih, zašto učlanjuju cuke, mace auta i ostalo u FK željezničar?
-
- Kontakt:
Znas šta je interesantan faktor sto su i oni kupili folowere.
Ali naravno smeta im kad neko uradi isto, onda vidis ove paralize. Za sve im je tako od posjete , članarina, društvenih mreža, pojačanja, moraju dodat bar 50% laži u to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nedavno je neko poslao slike pratilaca sa profila Fk Željezničar i djeluje da se radi po identičnom obrazcu. Ali njemu još uvijek nisu jasni motivi Sarajeva.Morpheus je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:11Čuj zašto, zato što je to tako, današnje vrijeme, svi kupuju followere. Kupujete i vi, imate malo manje od 100 hiljada, sami Bog zna kakvih sve ima profila.mamonelafo je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:01Ne pišem često, ali može li mi neko od komšija reći, zašto?
Sa pričom oko kupovanja followera isto kao da ste otkrili Ameriku. Boga vam dragog u šta gledate sve ove godine? Pa nije kupovanje krenulo prije šest mjeseci, šta je vama?
-
- Kontakt:
Ma naravno, pametni šute o tom jer znaju da su i oni kupovali. Ali ima uvijek ovako KONTRASVIH koji iznenadi svojom gluposcu iako je to vrlo teško.Herson je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:20Nedavno je neko poslao slike pratilaca sa profila Fk Željezničar i djeluje da se radi po identičnom obrazcu. Ali njemu još uvijek nisu jasni motivi Sarajeva.Morpheus je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:11Čuj zašto, zato što je to tako, današnje vrijeme, svi kupuju followere. Kupujete i vi, imate malo manje od 100 hiljada, sami Bog zna kakvih sve ima profila.mamonelafo je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:01Ne pišem često, ali može li mi neko od komšija reći, zašto?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mozes li repostat tu sliku?Herson je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:20Nedavno je neko poslao slike pratilaca sa profila Fk Željezničar i djeluje da se radi po identičnom obrazcu. Ali njemu još uvijek nisu jasni motivi Sarajeva.Morpheus je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:11Čuj zašto, zato što je to tako, današnje vrijeme, svi kupuju followere. Kupujete i vi, imate malo manje od 100 hiljada, sami Bog zna kakvih sve ima profila.mamonelafo je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:01Ne pišem često, ali može li mi neko od komšija reći, zašto?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mirviceve ovce su to, naravno da brane i ovo blamiranje.
Kad smo vec na ovoj temi, na kraju jedna statistika i angazman PRAVIH pratioca, tacno onako kako smo navikli skoro sve duplo u nasu korist
Kad smo vec na ovoj temi, na kraju jedna statistika i angazman PRAVIH pratioca, tacno onako kako smo navikli skoro sve duplo u nasu korist

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa i Koper ima igraca koji jednom sedmicno dodje na trening, koji je u dvije utakmice pretrcao 840 m, pa izbacio naseg Zelju...Neutral je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:08Koliko su klubovi kod nas "profesionalni", vidi se i na Zelji. Ispali u Evropi gdje im je u napadu igrac koji igra rekreativno fudbal i tek nakon ispadanja dovode napadaca. Hipoteticki, da je bio tu mozda u obje utakmice, mozda bi zabio 2-3 gola u onoj prvoj utakmici.
Zeljo je moderan klub, pa prati evropske trendove...

Nagradno pitanje za milion konvertibilnih feninga: Kada je posljednji gol zabio Joey Konings?
Nagradno pitanje za još tri miliona konvertibilnih feninga: Ko je najviše dobar na transferima iz Nizozemske?
Samo pogrešne odgovore tražimo
Nagradno pitanje za još tri miliona konvertibilnih feninga: Ko je najviše dobar na transferima iz Nizozemske?
Samo pogrešne odgovore tražimo
- mamonelafo
- Kontakt:
Napišem (pitam) jedno obično pitanje, ne sluteći da se će povampiriti i početi s nekakvim prepucavanjem, ali međusobobno, nadovezuju se jedan na drugog.. U ovom trenutku, nije mi to niti cilj niti namjera.
Meni je žao što su pojedini toliko napaćeni, pa na bilo kakavo normalno pitanje ili konstataciju odmah napadaju kao gladni kerovi. Ohladite ljudi, nije ni čudo što niko neće s vama ništa, kad samo pjenite. Doživjeh apsurd, ja nepotrebnog garda, majko mila, ko da sam ti ne znam šta pitao ili uradio...
Čovjek mi je dao djelomično fin odgovoro, ali opet s nekim napadom i gardom, bez razloga. Smirite strasti, nije to toliko bitan klub da svi napadaju, biliv mi. Kolektivna šizofrenija...
Ljudi sve je ok, ne morate se ložiti na sve. Dobro iko ovdje izdrži, kad je ovo gladno krvi.
Meni je žao što su pojedini toliko napaćeni, pa na bilo kakavo normalno pitanje ili konstataciju odmah napadaju kao gladni kerovi. Ohladite ljudi, nije ni čudo što niko neće s vama ništa, kad samo pjenite. Doživjeh apsurd, ja nepotrebnog garda, majko mila, ko da sam ti ne znam šta pitao ili uradio...
Čovjek mi je dao djelomično fin odgovoro, ali opet s nekim napadom i gardom, bez razloga. Smirite strasti, nije to toliko bitan klub da svi napadaju, biliv mi. Kolektivna šizofrenija...
Ljudi sve je ok, ne morate se ložiti na sve. Dobro iko ovdje izdrži, kad je ovo gladno krvi.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 21 jul 2025, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
U dvije sezone dao 5 golova. Prosle sezone 0.
Svaka cast ko je "sakautirao" i doveo. I jos vise, svaka cast ko ga je najavljivao kao spektakularno pojacanje.
Svako vam pojacanje ovakvo bilo. Amin.
Svaka cast ko je "sakautirao" i doveo. I jos vise, svaka cast ko ga je najavljivao kao spektakularno pojacanje.
Svako vam pojacanje ovakvo bilo. Amin.
- FKS -
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)