Ne želiš doprinijeti boljem sutra klubu, premda zaista postoji bar 100 načina da mu pomogneš.za_zivot_cijeli je napisao/la:nemam takve ambicije.Fanzi je napisao/la:Rad kluba uređen je Zakonom o udruženjima i Statutom kluba.
Kao član kluba imaš pravo postaviti sva pitanja u i oko rada kluba.
Klub nije zaostavština socijalizma već udruženje građane koje posluje pod propisima FBiH.
Statutom kluba je definisano na koji način možeš ostvariti sva svoja prava.
U decembru se bira skupština kluba i izvoli se kandiduj ti, kao i svi ostali koji ste nezadovoljni radom kluba. Postanite dio skupštine. Mogu nabrojati bar 100 ljudi koji bi prije mene trebali biti članovi kluba, a većina ljudi me u Sarajevu zna pod ovim nadimkom.
I kad postanete dio skupštine, promijenite statut i dozvolite da neko kupi većinska prava u skupštini.
Do tada, možeš sanjati o tome da je klub tvoj, moj ili bilo čiji, i da bilo ko od nas ima pravo išta reći.
ali uvijek sam spreman reagovati na ovaj ili onaj nacin ukoliko vidim da su pojedinci koji u ime nas rukovode klubom na pogresnom kolosijeku.
Želiš iz prikrajka, pod nadimkom iza kojeg te niko neće prepoznat u stvarnom životu, u kutku kojeg čitaju mnogi nakon utakmice imati privilegiju da kritikuješ sve što se radi (ili ne radi).
Boljka našeg društva...
Šta si konstruktivno napravio time? Apsolutno ništa!