Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Oj glupog penala hahahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo je ne mogu da shvatim šta je Ekitike toliko čekao da šuta. A ovaj šatirani pravi probleme Szoboszlaiu od početka.
Čekao da doda tamo nekom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo je trebo potkpat ovu loptu i bio bi gol. Stavarno nevjerovatno sta sebi dopustamo i kakve golove primamo iz utakmice u utamkicu...
Srce, čast i ponos!
Kako možemo izgledati ovako loše jbt?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisam gledao glupljeg igrača od Frimponga ne pamtim
Zar nisi isto za kerkeza pisao?

- JayCatwright
- Kontakt:
Sad sami sebi blokiraju golove 

Frimpong je dosta atletičan i brz, sa te strane je vrhunski. Što se tiče fudbalskih kvaliteta i IQa tu je prosjek.
- JayCatwright
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Dorgu Vol2 ?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:37Istina, takvo sam mišljenje imao o njemu prije nego što je došao, ali u Liverpoolu ne pokazuje toliko tu brzinu i atletičnost.

- JayCatwright
- Kontakt:
pa liče jako, s tim da mi je Frimpong ipak dosta bolji u napaduLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:40Dorgu Vol2 ?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:37Istina, takvo sam mišljenje imao o njemu prije nego što je došao, ali u Liverpoolu ne pokazuje toliko tu brzinu i atletičnost.![]()
Salah od 45tog lagano.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Znači ima osnova da ga oslovljavam sa ''bek iz drogerije od 40 miliona''?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:41pa liče jako, s tim da mi je Frimpong ipak dosta bolji u napaduLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:40Dorgu Vol2 ?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:37
Istina, takvo sam mišljenje imao o njemu prije nego što je došao, ali u Liverpoolu ne pokazuje toliko tu brzinu i atletičnost.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno.LenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:43Znači ima osnova da ga oslovljavam sa ''bek iz drogerije od 40 miliona''?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:41pa liče jako, s tim da mi je Frimpong ipak dosta bolji u napadu
Curtis Jones klasa.

Koliko nam je build up spor i los sunce ti poljubim. Pa na malo jaci pritisak mi se gubimo ko abdest
Srce, čast i ponos!
Pojede ih atmosfera 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Original Adeyemi, mada im pozicije nisu iste.JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:41pa liče jako, s tim da mi je Frimpong ipak dosta bolji u napaduLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:40Dorgu Vol2 ?JayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:37
Istina, takvo sam mišljenje imao o njemu prije nego što je došao, ali u Liverpoolu ne pokazuje toliko tu brzinu i atletičnost.![]()
Biće on bolji s vremenom. Previše se ustalasao kad je došao, nešto izvodi i cirkuza. To van terena koliko sam mogao vidjeti i pritom povreda na samom startu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
#slotout
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.