Ma 5 4 1 sa dva centralna vezna(1 ofanzivniji i 1 defanzivniji, npr. Đokanović + Kapić) i imaš dva krila plus 1 špicaHistoricar je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:06Baš me zanima kako bi u toj formaciji funkcionisali Pidro i Suljić ?Aduka87 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:59Kao čovjek je odličan. Ljudina prava. Kao trener isto tako. To se vidi i po rezultatima. Osvojio je titulu s Vardarom, a Akedemijom igrao finale Kupa. Polusezonu smo završili na drugom mjestu, što je historijski rezultat - predstavio je Hadžanović novog trenera Bordo kluba.
- Voli da se igra odgovorno i ofanzivno. Formacija koju forsira je 5-3-2 - dodaje Hadžanović.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ja sam uvijek protiv ovih sto su za napadacki fudbal

You are someone else I am still right here
Znam to nego hoće li biti livestream kao ono za dresove ili šta već
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma to pod napadacki Rule konta ono kad igrace izudara fudbalom...
Zato vi niste pravi navijaci, kakav amoah taj moze samo u rudaru igrat,a sta ce nam odbrana imamo vecih problema to svi vidimo, umjesto da dovedu Avramovskog, Petra Sliskovica, Duljevica, Zakarica, mi dovodimo ovakve igrace koji nisu tekme odigrali fuj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ulozi pare majstore pa kupuj. I ovo sto ovaj covjek dodje poplaca dugove i joa nastoji da napravi nesto je ogromno. Al jok stoka s istoka zna sve
Bujrum,nekoliko milioncica u paDze i kod Mirvica,reci mu hajde razguli i onda nas sve obradjujes pojacanjima
-
- Kontakt:
Vidjet cete kad se svinjski pojaca, oni su bas jaki na svim pozicijama, a konama da ne govorim kad dodje stila, bubakar dialiba, cocalic, sve iskusni igraci, koji milion utakmica imaju u nogama kad budu prebacivali suljicu , secerovicu kroz noge...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Duljevic ce sigurno iz Bundesliga ovde doci da mu za svaki pogresan pas majk.. jeb..... 

znaci koji hejt se ispoljava prema momku do prije 10 dana nisu culi za njegaajdohordas je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:34Bože sačuvaj kao da smo nekog sa ulice pokupili i doveli.
Šta vam je…
Za naše uslove i potrebe momak ce bit i vise nego dovoljan i dobar.
To hos' da kazes da smo ih mi trebali dovesti ?
E zato ti ja kazem da treba pojacati odbranu

You are someone else I am still right here
Kad mi nismo u stanju iskusne igrace od 30+ dovest, da se cemu nadamo... ne kazu dzaba napad je najbolja odbrana
...

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Mirvicu svaka cast za sve do sad uradjeno. Izvuko iz govana, ali svako mora ima svoj sektor djelovanja.
Da je bilo ko drugi doveo Secerovcia bilo bi psovanja ( ili prijasnje garniture ili mozda SD i trener )
A i svejedno dovode se igraci bez SD i trenera SLUZBENO.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
sigurno ce biti neka pojacanja po zelji trenera, a i sam njegov potez da napusti klub koji vodi i dodje kod nas na vrucu stolicu pokazuje da je sastanak i vjv predlozen projekat od strane mirvica dobar i da ce to biti sve fina prica... a za suljica, secerovica i mujakica ako dodje vjerujte da su to vec pojacanja koja i sa pola noge mogu pruziti bolje partije od palica cmiljanica kurdica i ostalih. samo malo sabura i podrske ne treba sve kuditi u startufeniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:55Ma Mirvicu svaka cast za sve do sad uradjeno. Izvuko iz govana, ali svako mora ima svoj sektor djelovanja.
Da je bilo ko drugi doveo Secerovcia bilo bi psovanja ( ili prijasnje garniture ili mozda SD i trener )

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mora značiti jer se pričalo sa ovim Makedoncem i prije, mogao ga je Ismir pitati 'ej šta ti misliš o njemu, možemo ga dovesti' + svakako moramo više Bosanaca imati radi pravila, nije realno da ih Makedonac većinu poznaje.feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:55Ma Mirvicu svaka cast za sve do sad uradjeno. Izvuko iz govana, ali svako mora ima svoj sektor djelovanja.
Predložio je Avramovskog pa ćemo vidjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Palic : Secerovic
Dervisagic : Suljic
2 od 2 veliki napredak. dobar posao za sad.
Dervisagic : Suljic
2 od 2 veliki napredak. dobar posao za sad.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee, PeppermintSA i 37 gostiju.