Nodi je BOG

Jesi i ti na smrcenjacima bio na rodjendanu il je to bilo negdje drugoBordo10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 01:07A ja recimo sjedio sa jednim od starijih trenera Zrinjskog koji mi kaze doslovno, Zrinjski je Hrvatski politicki projekat, nema tu nikad mogucnosti da bude ni blizu Veleza, i onoga sta smo svi mi osjecali za Velez dok smo igrali i trenirali u njemu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:33Tebi da odgovorim, ti si mi vazda normala bio, cak smo i jedno vrijeme udarne htjeli razmjenit, al sudbina je drugacije htjela **** ga..![]()
Znam da vam je ovo glavna fora, al iskreno, ja za svojih 34 godine zivota jos nisam sreo nekog u Mostaru koji ce reci da mu je Dinamo ili Hajduk ispred Zrinjskog, ne znam gdje i s kakvim se personama ti druzis
Taman kontam jbt na koga me podsjeca
Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Sretno, i u nedjelju konačno opet krajiški derbi !Zigazaga je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:19Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Pitam jer mislim da prelazi u Rudar .
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Najprvi, relativizam, Varijantas8 i 37 gostiju.