FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Ako olako prodate Duljevića nista bolji niste od klubova tipa Mladost, Krupa...
Miljama i miljama smo mi daleko od Dinama, to svi znamo. Mi smo još daleko i od Zvezde i Partizana.Iceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Dinamo igra Ligu Prvaka svake godine i to predstavlja izazov za svakog igrača da dođe, uz to još i sjajna primanja, dok je FKS nažalost još uvijek prolazna stanica dalje. Još mi moramo pure jesti da budemo kao Dinamo.
Evo citam hoce seljo onog Popovica iz Celika, momku je cilj inostranstvo ako ne bude nista mjenja sredinu.
“Ako ne odem u inostranstvo, imam nekoliko ponuda iz BiH, koje su konkretnije u odnosu na Željezničar" ističe Popović.
Ne dolazi puno ekipa u obzir, mozda smo mi ti jedni sa konkretnijom ponudom?
“Ako ne odem u inostranstvo, imam nekoliko ponuda iz BiH, koje su konkretnije u odnosu na Željezničar" ističe Popović.
Ne dolazi puno ekipa u obzir, mozda smo mi ti jedni sa konkretnijom ponudom?
KenChoo je napisao/la:Miljama i miljama smo mi daleko od Dinama, to svi znamo. Mi smo još daleko i od Zvezde i Partizana.Iceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Dinamo igra Ligu Prvaka svake godine i to predstavlja izazov za svakog igrača da dođe, uz to još i sjajna primanja, dok je FKS nažalost još uvijek prolazna stanica dalje. Još mi moramo pure jesti da budemo kao Dinamo.
Nek si nam reko majstore,veliki poznavaoce prilika u Sarajevu i ponude za Duljevica.Konacno neko da kaze kako stoje stvari
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ali definitivno idete naprijed kad prodate najboljeg igrača koji mentalitet Bošnjo styleKenChoo je napisao/la:Miljama i miljama smo mi daleko od Dinama, to svi znamo. Mi smo još daleko i od Zvezde i Partizana.Iceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Dinamo je došao do trenutne pozicije kroz jedan dug proces postepenog afirmiranja cro igrača vani, kupovinom svega što valja u cro i prodajom u evropu, mi smo na početku tog procesa, ne postaje se kao dinamo preko noći.... i dinamo je imao slučajeva kao mi s duljevićem puno i puno više, npr. kao sa našim bivšim igračem BarbarićemIceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da ali Dinamo zna dovesti pojačanje za te pare, a vi za te pare nećete dovesti kvalitet igrača koji je otišao nego ćete sebi uskočiti u stomak e tu ti je razlika (Cimi-Rustemović)DenchiNL je napisao/la:Dinamo je došao do trenutne pozicije kroz jedan dug proces postepenog afirmiranja cro igrača vani, kupovinom svega što valja u cro i prodajom u evropu, mi smo na početku tog procesa, ne postaje se kao dinamo preko noći.... i dinamo je imao slučajeva kao mi s duljevićem puno i puno više, npr. kao sa našim bivšim igračem BarbarićemIceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Ako olako prodate Duljevića nista bolji niste od klubova tipa Mladost, Krupa...![]()
budi mi pozdravljen
Ma što si nam to nešto nervozan danas babuka? Daj, samo pozitivna energija mora biti, trgni se malo. Nemoj mi samo ti ništa govoriti, inače si poznat kao veliki intelektualac, a dokaz je tvoja podrška i divljenje "velikom Almiru Hurtiću" i konstatacija da se gospodin kakav je MEHO KODRO ne može porediti s Dženom Uščuplićem, jer pak Dženan ima više titula nego Kodro treninga.Majkl je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Miljama i miljama smo mi daleko od Dinama, to svi znamo. Mi smo još daleko i od Zvezde i Partizana.Iceplayer je napisao/la:Soudani ima ponude iz Engleske i Kine, ali Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svog najboljeg igrača kojem je ponudio nestvarnu platu za balkanske uvjete.
Nek si nam reko majstore,veliki poznavaoce prilika u Sarajevu i ponude za Duljevica.Konacno neko da kaze kako stoje stvari
I da ne nabrajam tvoje gluposti iz prošlosti, kojih ima more. Ne brini se, neću ja tebi ukrasti titulu "babuke", relax. Znam i ko si i šta si, kakav si pakaš i jad od menadžera (kvaži menadžerčić pardon), kako se uvlačiš u čmar svima u Klubu, tako da se nemoj brinuti. Selam i sve najbolje!
Daj reci i nama molim te,da i mi znamo 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto se Duljevica tice, pocetna je faza i naravno da ima zatezanja sa obje strane. Svaka strana pokusava dobiti sto bolje uslove. Uvijeren sam da su i jedni i drugi dovoljno pametni i da ce naci najbolje rijesenje.
Bojim se jedino mogucnosti da je neki klub uslovio Duljevica da ne smije potpisati novi ugovor i da ce ga oni cekati do ljeta. Nadam se da Dulja nije bas toliki pakas.
Bojim se jedino mogucnosti da je neki klub uslovio Duljevica da ne smije potpisati novi ugovor i da ce ga oni cekati do ljeta. Nadam se da Dulja nije bas toliki pakas.
to su sad već neke tvoje želje i nadanja bez da poznaješ rad našeg scoutinga i akademije, Rustemović nikad nije ni trebao da zamijeni Cimija, on je bio doveden za širinu, seniori koji su dovedeni(Alispahić/ Ikande) nisu ostvarili svoj status/ime/rejting pa je momak igrom sreće u prvom sastavu....daleko od toga da je to bila namjera...dinamo dovodi sve iz svoje ali i iz BH lige, jer popuni sebe, lokomotivu i posudi još par klubova sve te igrače i ko se probije...kupuju često od nas ili konkurenata, dakle očigledno mi znamo dovesti kvalitet igrača...a kao što rekoh tek smo na početku procesa....Iceplayer je napisao/la:Da ali Dinamo zna dovesti pojačanje za te pare, a vi za te pare nećete dovesti kvalitet igrača koji je otišao nego ćete sebi uskočiti u stomak e tu ti je razlika (Cimi-Rustemović)DenchiNL je napisao/la:
Dinamo je došao do trenutne pozicije kroz jedan dug proces postepenog afirmiranja cro igrača vani, kupovinom svega što valja u cro i prodajom u evropu, mi smo na početku tog procesa, ne postaje se kao dinamo preko noći.... i dinamo je imao slučajeva kao mi s duljevićem puno i puno više, npr. kao sa našim bivšim igračem Barbarićem![]()
budi mi pozdravljen
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tu si u pravu ne poznajem rad vašeg scouting službe ali bi oni trebali znati raditi svoj posao, a ne da dovode Stepanove a u Radniku dečko od 23 godine (Memisević) daleko najbolji stoper u ligi te je na kraju iz Radnika odlazi u Belgiju za 400k eura.DenchiNL je napisao/la:to su sad već neke tvoje želje i nadanja bez da poznaješ rad našeg scoutinga i akademije, Rustemović nikad nije ni trebao da zamijeni Cimija, on je bio doveden za širinu, seniori koji su dovedeni(Alispahić/ Ikande) nisu ostvarili svoj status/ime/rejting pa je momak igrom sreće u prvom sastavu....daleko od toga da je to bila namjera...dinamo dovodi sve iz svoje ali i iz BH lige, jer popuni sebe, lokomotivu i posudi još par klubova sve te igrače i ko se probije...kupuju često od nas ili konkurenata, dakle očigledno mi znamo dovesti kvalitet igrača...a kao što rekoh tek smo na početku procesa....Iceplayer je napisao/la:
Da ali Dinamo zna dovesti pojačanje za te pare, a vi za te pare nećete dovesti kvalitet igrača koji je otišao nego ćete sebi uskočiti u stomak e tu ti je razlika (Cimi-Rustemović)![]()
Ebo te Dinamo,mrs odavde,Aco izgleda spava zimski san...Iceplayer je napisao/la:Tu si u pravu ne poznajem rad vašeg scouting službe ali bi oni trebali znati raditi svoj posao, a ne da dovode Stepanove a u Radniku dečko od 23 godine (Memisević) daleko najbolji stoper u ligi te je na kraju iz Radnika odlazi u Belgiju za 400k eura.DenchiNL je napisao/la:to su sad već neke tvoje želje i nadanja bez da poznaješ rad našeg scoutinga i akademije, Rustemović nikad nije ni trebao da zamijeni Cimija, on je bio doveden za širinu, seniori koji su dovedeni(Alispahić/ Ikande) nisu ostvarili svoj status/ime/rejting pa je momak igrom sreće u prvom sastavu....daleko od toga da je to bila namjera...dinamo dovodi sve iz svoje ali i iz BH lige, jer popuni sebe, lokomotivu i posudi još par klubova sve te igrače i ko se probije...kupuju često od nas ili konkurenata, dakle očigledno mi znamo dovesti kvalitet igrača...a kao što rekoh tek smo na početku procesa....Iceplayer je napisao/la:
Da ali Dinamo zna dovesti pojačanje za te pare, a vi za te pare nećete dovesti kvalitet igrača koji je otišao nego ćete sebi uskočiti u stomak e tu ti je razlika (Cimi-Rustemović)![]()
pa znaju, mali Mihojević može sad za te pare otići , čak ako se ne varam odbijeno je većih ponuda za njega, Stepanov je doveden za Europu i kao igrač sa ogromnim iskustvom koji je trebao nešto prenijeti tim mladim igračima i poslije ostati kao trener, sada već fula od glavnog trenera Ješić to nije vidio tako i dobio je raskid ugovora, osim Mihojevića tu je i Kovačević(23) na poziciji stopera, oba bez iskustva pretjeranog , znači ispravan potez se napravio inicijalno ali ga poništava neznalica....i pored scoutinga svake godine gledamo kod nas u akademiji ima li neko da može dopuniti prvi tim a onda šire, nismo na tom nivou još da možemo kupiti svaki talenat lige kao što Dinamo radi, jer jednostavno nemamo gdje s igračima koji su mladi i moraju igrati da bi se razvili....Iceplayer je napisao/la:Tu si u pravu ne poznajem rad vašeg scouting službe ali bi oni trebali znati raditi svoj posao, a ne da dovode Stepanove a u Radniku dečko od 23 godine (Memisević) daleko najbolji stoper u ligi te je na kraju iz Radnika odlazi u Belgiju za 400k eura.DenchiNL je napisao/la:
to su sad već neke tvoje želje i nadanja bez da poznaješ rad našeg scoutinga i akademije, Rustemović nikad nije ni trebao da zamijeni Cimija, on je bio doveden za širinu, seniori koji su dovedeni(Alispahić/ Ikande) nisu ostvarili svoj status/ime/rejting pa je momak igrom sreće u prvom sastavu....daleko od toga da je to bila namjera...dinamo dovodi sve iz svoje ali i iz BH lige, jer popuni sebe, lokomotivu i posudi još par klubova sve te igrače i ko se probije...kupuju često od nas ili konkurenata, dakle očigledno mi znamo dovesti kvalitet igrača...a kao što rekoh tek smo na početku procesa....![]()
i stvarno nemoj pisati dalje ovo je dio foruma samo za navijače FKS
za heftu prozivka
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sta ti je dečko fino pričamo izvini ako sam uvrijedio nekoga i ja sam navijač Sarajeva samo iz drugog grada zar svi moramo biti iz Sarajeva da bi pisali na ovoj temi?PAPE1 je napisao/la:Ebo te Dinamo,mrs odavde,Aco izgleda spava zimski san...Iceplayer je napisao/la:Tu si u pravu ne poznajem rad vašeg scouting službe ali bi oni trebali znati raditi svoj posao, a ne da dovode Stepanove a u Radniku dečko od 23 godine (Memisević) daleko najbolji stoper u ligi te je na kraju iz Radnika odlazi u Belgiju za 400k eura.DenchiNL je napisao/la:
to su sad već neke tvoje želje i nadanja bez da poznaješ rad našeg scoutinga i akademije, Rustemović nikad nije ni trebao da zamijeni Cimija, on je bio doveden za širinu, seniori koji su dovedeni(Alispahić/ Ikande) nisu ostvarili svoj status/ime/rejting pa je momak igrom sreće u prvom sastavu....daleko od toga da je to bila namjera...dinamo dovodi sve iz svoje ali i iz BH lige, jer popuni sebe, lokomotivu i posudi još par klubova sve te igrače i ko se probije...kupuju često od nas ili konkurenata, dakle očigledno mi znamo dovesti kvalitet igrača...a kao što rekoh tek smo na početku procesa....![]()
Sve sto sam napisao je iz dobrih namjera sad što nekome odgovara da mu mažu oči nije moj problem, veliki pozdrav
kako si navijac sarajeva ako pises ''vi ste''
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
@Iceplayer
Iskren da budem ni meni nisi jasan, pregledao sam tvoje postove i u nekim pišeš kao navijač FKS, međutim ove zadnji izrazi "vaš" i "vi ste" govore kao da nisi. Ja neću istraživati jesi li ili ne navijač FKS, ti to najbolje znaš, ako jesi nastavi pravilno pisati a ako nisi prebaci se na temu predviđenu za one koji nisu navijači FKS
Iskren da budem ni meni nisi jasan, pregledao sam tvoje postove i u nekim pišeš kao navijač FKS, međutim ove zadnji izrazi "vaš" i "vi ste" govore kao da nisi. Ja neću istraživati jesi li ili ne navijač FKS, ti to najbolje znaš, ako jesi nastavi pravilno pisati a ako nisi prebaci se na temu predviđenu za one koji nisu navijači FKS
Vrtimo se i na Sky Sportu
ado-hz je napisao/la:
Vrtimo se i na Sky Sportu
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, teamnorth1989 i 11 gostiju.