Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

coelho41
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la coelho41 » 26 jan 2017, 16:37

Roger jutros kaže da je on prvi najveći Nadalov fan i da mu je pomogo u karijeri svojom pojavom. Jedan drugom dižu rejting, olakšavaju si međusobno da zarade što više novca, a ovdje se vodi svađa ko da će Nadal/Federer donijeti trofej direktno vama u kuću.

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 26 jan 2017, 16:47

Svaka cast rodzeru na svemu u karijeri danas nije bio njegov najbolji mec ali pobjeda se pise.28gs finale dovoljno govori o njegovoj karijeri :tokralju:
Jos rafa sutra da ispoštuje i da gledamo jos jedan klasik dva teniska velikana.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2017, 16:50

coelho41 je napisao/la:Roger jutros kaže da je on prvi najveći Nadalov fan i da mu je pomogo u karijeri svojom pojavom. Jedan drugom dižu rejting, olakšavaju si međusobno da zarade što više novca, a ovdje se vodi svađa ko da će Nadal/Federer donijeti trofej direktno vama u kuću.
Kako to Rodžer upakuje, a u sebi misli daboga slomio nogu u kadi :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 jan 2017, 16:53

Nego, šta ćemo ako u finalu budu Federer i Dimitrov?

Iskreno se nadam da će to biti slučaj i da na kraju Dimitrov podigne trofej. Dosta je Nadalu polufinale, dosta je Federeru finale, a nek Dimitrov skine junf i rasterećenije odradi naredni period. Uostalom, Wawrinka nije stao na jednom GS-u, moguće da i Griša odradi nešto poput Wawaša.

:pray:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2017, 16:55

Monolog je napisao/la:Nego, šta ćemo ako u finalu budu Federer i Dimitrov?

Iskreno se nadam da će to biti slučaj i da na kraju Dimitrov podigne trofej. Dosta je Nadalu polufinale, dosta je Federeru finale, a nek Dimitrov skine junf i rasterećenije odradi naredni period. Uostalom, Wawrinka nije stao na jednom GS-u, moguće da i Griša odradi nešto poput Wawaša.

Ne bi mi bilo uopšte krivo. Grigor mi je jedan od dražih tenisera. Ali za Grigora mjera finale, i da u ovom ritmu nastavi u ostatku karijere. Zna igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jan 2017, 16:58

Ma ja ne znam otkud ovim Nadalovim fanovima uopste toliki optimizam.Istina,Nadal ima h2h protiv Federera,ali kad uzmes u obzir koliko je meceva odigrano na sljaci i kad uzmes u obzir da Nadal stvarno lose igra na tvrdoj podlozi evo vec 3godine onda i nije bas sve tako crno-bijelo.Ovo mu je najbolji rezultat na GS na tvrdoj podlozi jos od cetvrtfinala Australije 2015.Ali hajde,pustit cu vas da budete sigurni.Kamo srece da Rafica sam nije tako siguran kao vi,pa da se malo opusti :D Nije da Dimitrov nema sanse,ali u ovoj fazi vec tesko.Da je cetvrta runda mozdao bi i mogao sta protiv Rafe,ovako mu dajem 25% sansi :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2017, 16:59

Monolog je napisao/la:Nego, šta ćemo ako u finalu budu Federer i Dimitrov?

Kao što sam već rekao to bi za tenis bilo odlično
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jan 2017, 17:32

možda za budućnost tenisa, ali ne za tenis danas. ni izbliza
vjerovatno zadnje finale dvojice najvećih svih vremena u poznim godinama će privući veću pozornost nego išta drugo, u atp-u svi trljaju rike i mole se da rafa dobije polufinale

dakle win-win situacija, pobjednik je tenis!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 jan 2017, 17:39

Tenis i Rafa Nadal :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2017, 17:42

jestamaji je napisao/la:možda za budućnost tenisa, ali ne za tenis danas. ni izbliza
vjerovatno zadnje finale dvojice najvećih svih vremena u poznim godinama će privući veću pozornost nego išta drugo, u atp-u svi trljaju rike i mole se da rafa dobije polufinale

dakle win-win situacija, pobjednik je tenis!
mene svaki puta dusa zaboli kad se sjetim ovog finala, jedan od najboljih meceva ikada, sve vec opjevano, medjutim iznova i iznova me pukne nekakva nostalgija...
citav sportski, ne samo teniski svijet, ce biti u fokusu na to moguce Fedal nedeljno finale, prstace na sve strane, mediji, pare, izjave, prognoze, ma strasno ce to da bude, samo da sutra Rafa odradi jos svoj dio posla :pray:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jan 2017, 17:51

Bodi,kako si tako siguran da moze dobit Federera,a molis se tu da dobije baby Feda? :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2017, 17:56

darker10 je napisao/la:Bodi,kako si tako siguran da moze dobit Federera,a molis se tu da dobije baby Feda? :D
e jbg sad molim se.. :mrgreen: pa necu hodzama ici da mu uce dove, naravno da mislim da ce proci Grishu, ne vidim kako da ga dobije sad kad Rafa zna da ga u finalu ceka Roger a ne Novak pa i Endi, sad ce zapeti vise nego ikada i krv sutra ispisati, a i u finalu, tako da ocekujem da ce prije poginuti na terenu nego da ce ga Dimitrov izbaciti.. ali doza straha naravno da uvijek postoji, prethodne dvije godine su me to naucile.

rekao sam vec vam najmanje 10 puta, Rafa ako prodje u finale - osvaja, svejedno da li ce se tamo naci Wawrinka ili Roger. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jan 2017, 17:59

A povodom ovih highlightsa sto si postavio,da li mislis da je Nadal danas sposoban da pogodi bar 50% od onog sto je pogadjao u tada ? :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2017, 18:01

Kako je Nadal u tom meču smiješno servirao :lol:

Ali ovaj meč ne ide bez meča Verdasco - Nadal.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 jan 2017, 18:08

DANTES je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Roger jutros kaže da je on prvi najveći Nadalov fan i da mu je pomogo u karijeri svojom pojavom. Jedan drugom dižu rejting, olakšavaju si međusobno da zarade što više novca, a ovdje se vodi svađa ko da će Nadal/Federer donijeti trofej direktno vama u kuću.
Kako to Rodžer upakuje, a u sebi misli daboga slomio nogu u kadi :rol:
Hmm, ja bih rekao obrazovan čovjek na djelu? Šta ti misliš? Čudno malo kada se neko lijepo izražava i kada o svome protivniku ne misli sve najgore. Mislim da bi Nadal isto to kazao, a ti isto to pomislio. Ali šta ćeš, idu ljudi u školu, obrazuju se; nisu svi zadrti svakodnevnom trivijalnom rutinom podneblja iz kojeg dolaze.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2017, 18:10

darker10 je napisao/la:A povodom ovih highlightsa sto si postavio,da li mislis da je Nadal danas sposoban da pogodi bar 50% od onog sto je pogadjao u tada ? :mrgreen:
To ne znam, procenti su teski za diskutovanje, naravno da ne igra ni 80% kao te 2009., ali nekih 65% mislim da da, prethodne dvije godine je bio debelo ispod 50%
Unofficialpage je napisao/la:Kako je Nadal u tom meču smiješno servirao :lol:

Ali ovaj meč ne ide bez meča Verdasco - Nadal.
U sustini, danas Rafa ima mnogo bolji servis nego prije 7-8 godina, bekend ako nije bolji nije nista ni slabiji, ono sto je opalo je naravno kretanje pod broj 1. a onda i forehand, koji doduse izgleda sve bolje i bolje u zadnje vrijeme i obecava.

I kad skontas da je covjek u ta 2 meca proveo na terenu okruglih 9 sati i uspio slomiti oba meca sebi u korist.. :mrgreen:

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 26 jan 2017, 18:45

Ko bi rekao da cemo "nadam se" imati priliku gledati u nedelju Nadal vs Federer finale AO :shock:

Valjda Rafa sutra uradi ono što ocekujemo od njega pa u nedelju da uživamo kao nekad :)

Ako Rafa nastavi kao protiv Raonica da igra, mislim da ce doci do 15 GS, nisam pratio Dimitrova nikako ove sezone, malo me i strah s obzirom da lik nije izgubio ove godine.

Ako gledamo ATP lista, možda i cudno al koliko god Nadal loše izgledao prošle 1-2 sezone najbolji je nosilac 9 :mrgreen:

Dimitrov 15
Federer 17

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jan 2017, 20:19

RafaGarros9 je napisao/la:Izvinite unaprijed sto cu se u nedjelju glasno nasmijati ovima sto se nadaju 18 tituli.. :D

Danas se provukao a u nedjelju bgm nece jer Rafa je poznat da ne prasta.. :urnebes:
A sta ces samo u slucaju da dobije Fedex. Ili nedo Bog Dimitrov sutra? Hoce li biti harakiri ili cijanid pilula? :urnebes: :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 26 jan 2017, 20:32

H2H je na strani Nadala, dosta mečeva na šljaci ali i bez obzira na to, igra Nadala nikako ne odgovara Federeru. Spinovi forehandom koje šalje Rafa na BH Federera su često sami dobijali mečeve. A i stil igre Federera je da uspori napad protivnika slajsom po dijagonali, što u ovom slučaju ide direktno na FH Nadala. Sve, apsolutno sve u tom segmentu je na Rafinoj strani. Sad, Rafa nije kao nekad, nije ni Federer, ali mislim da je Federer favorit u finalu, a i ako osvoji GS sa 35 godina (vidjet ćete Rafu i Noleta sa 35 i tad shvatit zašto je Federer najbolji svih vremena) to će biti historijski momenat za moderni tenis. Danas je plesao po terenu, jednostavno najbolji ikad.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 jan 2017, 20:55

Navijajmo za Rafaela i završena prica :salut:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.