English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E čuj Griliš jako bitan igrač Citya hahahahaha pa taj momak nema dobre odigrane utakmice u dresu Citya. Ima ono protiv Liverpula kad je City bez pola tima igrao. Tu je Griliš izdominirao ali i to nakon što ih je Liverpul već satrao.
Njegova zasluga u ovom gore golu je 10%. Da nije bilo De Bruynea koji je pocijepao odbranu jednim dodavanjem i da nije bilo Halanda, ovo meljanje lopta Griliša bi završilo u rubrici u kojoj je on navikao da bude a to je 100m flop.
Ne sumnjam da će ga Pep gurati sada svaku utakmicu da igra od početka i da će tražiti i najmanju sitnicu da ga tobože pohvali.
Njegova zasluga u ovom gore golu je 10%. Da nije bilo De Bruynea koji je pocijepao odbranu jednim dodavanjem i da nije bilo Halanda, ovo meljanje lopta Griliša bi završilo u rubrici u kojoj je on navikao da bude a to je 100m flop.
Ne sumnjam da će ga Pep gurati sada svaku utakmicu da igra od početka i da će tražiti i najmanju sitnicu da ga tobože pohvali.
41:34
- wadethegreat
- Kontakt:
Gledaj Emira bruka se po forumu i onda Celzi u to uvlaci.
Trebali ste burazeru i vi Grealisha posuditi a ostaviti Sterlinga i Jesusa bolje bi vam bilo.
Frajer godinu stariji od Jesusa a godinu mladji od Sterlinga a glavni uspjeh u karijeri sto moze sam gajbu popiti...
Totalni promasaj od transfera za sada kao sto je i bio Lukaku.
Samo sto je City prodao dva igraca da bi Grealish igrao dok se Celzi odmah rijesio balvana debelog.
Post necu ni komentarisati Jorginho ima ovakvih poteza za 10tominutnu kompilaciju.
Nisam znao da gledam fudbalskog virtuozu ali po Emiru to su Grealish i Jorginho.
Trebali ste burazeru i vi Grealisha posuditi a ostaviti Sterlinga i Jesusa bolje bi vam bilo.
Frajer godinu stariji od Jesusa a godinu mladji od Sterlinga a glavni uspjeh u karijeri sto moze sam gajbu popiti...
Samo sto je City prodao dva igraca da bi Grealish igrao dok se Celzi odmah rijesio balvana debelog.
Post necu ni komentarisati Jorginho ima ovakvih poteza za 10tominutnu kompilaciju.
Nisam znao da gledam fudbalskog virtuozu ali po Emiru to su Grealish i Jorginho.
Post godine.wadethegreat je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:34Gledaj Emira bruka se po forumu i onda Celzi u to uvlaci.
il pokusava ovom dic samopouzdanje il se pere kod gazde sto je Jack smece
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest ih Chelsea zajebo, ono baš epski.wadethegreat je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:34Gledaj Emira bruka se po forumu i onda Celzi u to uvlaci.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Coady u Everton
Bernardo zapravo u Barcu
Bernardo zapravo u Barcu
Pa prodo bi i Čelzi Wernera, Ziyecha i Pulisica al ih neće nikowadethegreat je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:34Samo sto je City prodao dva igraca da bi Grealish igrao dok se Celzi odmah rijesio balvana debelog.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Koja je ideja City-ja? Ostaju na dva beka i 4 veznjaka. Baš atipično za njih.
Šta Pepu preostaje drugo nego da hvali javno Griliša kada tu i tamo odradi neki potez, uputi precizan pas, započne akciju i tako to
kad golova i asistencija nema.
Nece reći Jbg ljudi, moja greška skupa preko sto miliona
Nece reći Jbg ljudi, moja greška skupa preko sto miliona
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pa nije on ni dodao Kevinu. Uostalom po Pepu 100% Jack.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma evo, priključujem se
Dakle, City ostaje sa 16 igrača u rosteru, ako se ne varam:
Ederson
Dias Stones Laporte Ake
Walker Cancelo
Rodri Phillips Gundo KDB
Jack Mahrez Foden
Erling Alvarez
Hoćemo Palmera računati?
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 09 avg 2022, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Neodgovorno od Sitija je ovo skroz, cudno od njih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma imaju zamjenu spremnu 100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.