Sta je smijesno drugoligas
NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:45Nista jace trenutno od Zrinjskog i Zelje vjeruj miRokitansky je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:24Samo da napomenem
Imali ste priliku vidjeti kako izgleda Sarajevo koje (iako oštećeno u malom broju slučajeva večeras) ne kolju sudije, i kojem se ne prekida svaki napad sitnim prekršajima od strane naših domaćih izdajnika i dusmana u foteljama.
Sve najbolje
Jedina prevaga veca je Guliasvilli njega niko drugi nema
To će se NoDi vidjet tek kad liga krene i kad se uđe u ritam. Ovo sad na pocetku moze svako svakog dobit ko i na prijateljskim... I još na to dodaj sudije,koje su pokazale da mogu sta hoce i kad hoce,svaka taktika pada u vodu...NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:45Nista jace trenutno od Zrinjskog i Zelje vjeruj miRokitansky je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:24Samo da napomenem
Imali ste priliku vidjeti kako izgleda Sarajevo koje (iako oštećeno u malom broju slučajeva večeras) ne kolju sudije, i kojem se ne prekida svaki napad sitnim prekršajima od strane naših domaćih izdajnika i dusmana u foteljama.
Sve najbolje
rishovski je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:58To će se NoDi vidjet tek kad liga krene i kad se uđe u ritam. Ovo sad na pocetku moze svako svakog dobit ko i na prijateljskim... I još na to dodaj sudije,koje su pokazale da mogu sta hoce i kad hoce,svaka taktika pada u vodu...NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:45Nista jace trenutno od Zrinjskog i Zelje vjeruj miRokitansky je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:24Samo da napomenem
Sve najbolje
Definitivno lud frajer.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:45Nista jace trenutno od Zrinjskog i Zelje vjeruj miRokitansky je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:24Samo da napomenem
Sve najbolje
Prvaci svemira 10 godina isto pricatejurisicduska je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:11Definitivno lud frajer.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:45Nista jace trenutno od Zrinjskog i Zelje vjeruj miRokitansky je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:24Samo da napomenem
Sve najbolje
Pa jeste ih satrali ja nikad nisam ni napisao da nisteKosevoZove je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:14@ Nodi jel za vcs pricas nesto ako si imalo realan mi smo ih satrali, drugo sto nismo zicere iskoristili, malo smo u drugom pali snagom, kad malo bolje pogledas rezultat je trebao biti 3-1
Ali oni su kita teska spartak je dosta bolja ekipa od njih, zivi bili pa vidjeli, jedino sta im je tamo prednost sudija ce im dosta pomoci jer igraju kuci, ali ako mi ponovimo igru iz 1 poluvremena nemaju sansi.![]()
Momak je fantazija sa 19,to sve stoji.Znas gdje lezi samo problem,da se ne pravi bauk od njega da ne pregori momak.mlada je to glava ipak.Ja bi npr njega kroz ligu vise dozirao, nego mu davao sada citavu sezonu svih 90 minuta.
Ja i moje drustvo koji smo gledali utakmicu smo bili ko popisani, prije tekme ono prepucavanja Zeljo Sarajevo, u toku utakmice svi gledali Jattu, ono sjeb yebote frajer level engleske premijer lige
Neutral je napisao/la: ↑15 apr 2025, 17:53Dere ih Sarajevo, trebalo bit 0:2 ali ok je i 0:1. Borac ne moze polovinu terena preci, Jatta izdominirao sve, kakav igrač, auuu, odavno ne gledah tako dominantnog veznjaka u ligi još od Cimirota koji je trkački bio superioran ali ne ovako destruktivan za protivnike.
Laterme, radio je dugo u Belgiji a oni su poznati po odlicnom scautingu i dovode strasne potencijale iz svih zemalja,da pozdravim ove forumske pljuvace sa nase teme koji su pljuvali da se dovode nekakvi anonimusi da nam oci zamazu.perodeformero je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:28Ja i moje drustvo koji smo gledali utakmicu smo bili ko popisani, prije tekme ono prepucavanja Zeljo Sarajevo, u toku utakmice svi gledali Jattu, ono sjeb yebote frajer level engleske premijer ligepa ko ga ovdje dovede, ja odgovorno tvrdim da se od poslije rata ovdje nije bolji klinac ukazao, Dzeku ne ubrajam u to naravno