FrancescoTotti je napisao/la:Majkle pozdravio te tvoj drug Runda, zasto i njemu ne napravis nick ovdje??Majkl je napisao/la:Kukoc u Zrinjskom,sad mi javljaju
RD sports agency...hahahahahahahahahah
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:Majkle pozdravio te tvoj drug Runda, zasto i njemu ne napravis nick ovdje??Majkl je napisao/la:Kukoc u Zrinjskom,sad mi javljaju
ne znam čiji je, ne piše da ima menadžera, samo vidio naš mali 21 god , ofanzivni , ako je zna dodat suigraču extraOrangina85 je napisao/la:Cuj music semir...pozdrav za stefana bulica...hahahahahah
Nakon konstruktivne rasprave, Izvršni odbor je, usvojio nekoliko odluka, a svakako da je najznačanija ona koja se odnosi na prelazni rok u našoj zemlji.
Tako će klubovi moći 'trgovati' od 23. januara do 17. februara 2017. godine.
To se ne odnosi na nas jer mi ne trgujemo vec uzimamo one igrace koji nemaju ugovorDenchiNL je napisao/la:
p.s. -Nakon konstruktivne rasprave, Izvršni odbor je, usvojio nekoliko odluka, a svakako da je najznačanija ona koja se odnosi na prelazni rok u našoj zemlji.
Tako će klubovi moći 'trgovati' od 23. januara do 17. februara 2017. godine.
Treba i gledat igrace koji su vani a ne igraju njih ima mnogo vise, npr.Graovac bio najbolji stoper lige ne igra nikako itd.KenChoo je napisao/la:Sad nešto gledam slobodne igrače na TM i nijednog kvalitetnog nema za naše mogućnosti. Sve neki amateri i polovnjaci, molim Boga da nađu nekog dobrog. Ako se ne dovedu dva kvalitetna veznjaka, biti će kasnije hvatanja za glavu. Nadam se da će nešto pronaći, jer su pripreme pred samim početkom.
Što da ne, samo se postavlja pitanje treba li nam takav profil igrača.franklampard8 je napisao/la:hahahahaha cuj Music Semir hahahahahah
ma i ko 3-ći izbor je upitan ali eto....i Radovac prima platu za neštahilmo je napisao/la:Što da ne, samo se postavlja pitanje treba li nam takav profil igrača.franklampard8 je napisao/la:hahahahaha cuj Music Semir hahahahahah
Trenutno ne treba, tako da ni od njega nema ništa. Razgovaramo.
znam ali fakat bilo kakva promjena u veznom redu bilo kakvo osvježenje bi bilo dobro, jer je baš siromašno bilo dok Dulju ne prebaciše, i opet hvala Čali što i to skonta, jer da nije ne znam gdje bi bili sad...hilmo je napisao/la:Bolje ne dovoditi ništa nego dovesti nešto veoma sumnjivo.
Vidim vodila se polemika oko Duljevića, on ima apsolutno pravo da traži koliko hoće, nama, odnosno našem rukovodstvu niko nije kriv što o njegovom statusu nisu mislili prije godinu ili najmanje šest mjeseci.
Ako mu ne možemo udovoljiti zahtjevima ne trebamo se ljutiti na njega, ima ugovor do ljeta koji mora poštovati, neka odigra do kraja i doviđenja. Sami smo krivi za to.
tačno , namjerno sam stavio neki dan što i oni iz lištice skontaše da igraju dramatično nakon Antalije, to nam je zajedničko, još i ova situacija sad, obradovao bi se da otkažemo tursku, a posebno da dovedemo bar jednog iskusnog destruktivca da čuva leđa ovim momčinama što vole peglat loptu...i pismeno desno krilo(male šanse iskreno)hilmo je napisao/la:Ma dok Said kvalitetno odradi pripreme sve će to bolje izgledati. Gledam na instagramu i danas trenirao![]()
A i Duljević
Bez obzira na sve dobre stvari koje je Čala donio svojim dolaskom, nikako ne mogu biti veliki optimista, jer u početku je i Kodro imao dobrih stvari, pa i Ješić a onda dođe proljeće i belaj.
Želim da vjerujem da će Čala to promijeniti.
Ebi seTobeYarabi je napisao/la:Proljece uvjek najbolje odigraju ekipe koje se pripremaju u nasim mocvarama i minskim poljima. koji se qurac imas pripremati u antaliji kad ces do maja igrati u perucici
upravo , jedino što daje neku , kakvu-takvu nadu je to da ćeš igrati tu ligu za prvaka gdje su svi tu negdje i većina bi igrala fudbal prije nego laktanje...to je pozitivno...pogotovo ako se ove jače ekipe konsoliduju u budućnosti malo i srede terene i onda to bude redovno...tad bi Antalija možda i imala smisla...trenutno to još nije na tom nivou jbg...TobeYarabi je napisao/la:Proljece uvjek najbolje odigraju ekipe koje se pripremaju u nasim mocvarama i minskim poljima. koji se qurac imas pripremati u antaliji kad ces do maja igrati u perucici
U pravu je.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ebi seTobeYarabi je napisao/la:Proljece uvjek najbolje odigraju ekipe koje se pripremaju u nasim mocvarama i minskim poljima. koji se qurac imas pripremati u antaliji kad ces do maja igrati u perucici![]()
Trenutno korisnika/ca: budzak, Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 42 gosta.