FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi inace imamo problem, kada nam dode jaca ekipa i kada trebamo da se proslavimo mi dozivimo krah. (Mislim na ove mlade)
A navijacki pokret nam je pravi nema sta.....a ostali forumi inace odrazavaju stav vecine.....11plavih1992 je napisao/la:Bojim se ti nama dzaba pises sve ovo. Dzaba pokusavas nacrtati da je 2+2=4.FKZ1921 je napisao/la:Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.
Euforicni ispadi nerealne snage ili nerealne slabosti preovladavaju ovdje u zavisnosti jesmo li nekoga dobili ili nismo. Sreca pa znam da pisanja po ovom forumu ne odražavaju generalni stav vecine koji vole Zelju i kojima je plava boja u srcu. Inace bih se davno zapitao kojem to fucking navijackom pokretu pripadam
Babo je tu! 

Sta bi dao da se vrati, nije da cvjeta u qataru njegova ekipa, sve kontam planski to brko radiKLIS je napisao/la:Babo je tu!

Ima li trening danas i u koliko je sati?
Ljepo je njemu dole u svakom smislu, ne brini nema namjeru da se vraca.cikazubo je napisao/la:Sta bi dao da se vrati, nije da cvjeta u qataru njegova ekipa, sve kontam planski to brko radial daj Boze

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na današnjoj pres konferenciji Željezničara uoči 106. vječitog derbija, objavljena je saradnja s Al Shiddi Group.
Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, istakao je zadovoljstvo saradnjom s ovom grupacijom.
"Potpisujemo jedan od najznačajnijih ugovora u ovoj sezoni. Drago mi je što je Al Shiddi grupacija prepoznala najtrofejniji bh. klub kao jedan od vodećih brendova u našoj zemlji i regionu", rekao je Mirsad Šiljak, direktor Željezničara.
Ugovor je potpisan na godinu.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- invincible1921
- Kontakt:
Joj Mulalica kako je "lud"
ne bi me cudilo da se sutra skine na poluvrmenu da uleti u drugom 

=\_1921_/=
jest planski gubi na ugovoru od milion dolara za godinu i po 

Trening je u 15:30 neko je pitao...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma znam sve al et vazda tinja neka nada u covjeku pogotovu nakon serije negativnih desavanja nasem klubu da ce doci brko spasitelj hahaChWilla je napisao/la:jest planski gubi na ugovoru od milion dolara za godinu i po

Jos da su to na dresu uradili kako treba, a ne onako sa bijelom podlogom ni nasta ne liči. Sto se tice toga nula bodova jer to moze puno ljepse i odma djelujes ozbiljnijephily je napisao/la:Na današnjoj pres konferenciji Željezničara uoči 106. vječitog derbija, objavljena je saradnja s Al Shiddi Group.
Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, istakao je zadovoljstvo saradnjom s ovom grupacijom.
"Potpisujemo jedan od najznačajnijih ugovora u ovoj sezoni. Drago mi je što je Al Shiddi grupacija prepoznala najtrofejniji bh. klub kao jedan od vodećih brendova u našoj zemlji i regionu", rekao je Mirsad Šiljak, direktor Željezničara.
Ugovor je potpisan na godinu.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Navijacki pokret, bar onaj na kojeg ja mislim, nije sadasnji jug niti je grupa frustriranih pojedinaca sa sjevera kojima ona stvar ne izlazi iz usta. Kazu da je i zapad prica za sebe. Navijacki pokret su ne samo navijaci koji dolaze na utakmice vec i ini ljudi koje se poistovjecuju sa Zeljom, koji su isli na utakmice kad se neki od nas nisu ni rodili, koji su pratili Zelju i u drugoj ligi, moj i tvoj komsija kojima su ograde farbane u bordo kad izgubimo a oni farbali tudje u plavo kad dobijemo..... Oni iz raznih razloga nisu vise na Grbavici ali bastine duh 'plavog' i prenose ga na svoju djecu, na komsiluk, kolege sa posla, familiju..... Kao sto je 'stari grad' kako sam mogao upratiti ali koji se jos sa nama gura na tribinama.DANAN je napisao/la:A navijacki pokret nam je pravi nema sta.....a ostali forumi inace odrazavaju stav vecine.....11plavih1992 je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.
Bojim se ti nama dzaba pises sve ovo. Dzaba pokusavas nacrtati da je 2+2=4.
Euforicni ispadi nerealne snage ili nerealne slabosti preovladavaju ovdje u zavisnosti jesmo li nekoga dobili ili nismo. Sreca pa znam da pisanja po ovom forumu ne odražavaju generalni stav vecine koji vole Zelju i kojima je plava boja u srcu. Inace bih se davno zapitao kojem to fucking navijackom pokretu pripadam
A sto se tice pisanja po drugim portalima, pretpostavljam da je kao i ovdje ali fakat ne znam, ne pratim
05. - 07. Oktobar 1992
- Jaozinho22
- Kontakt:
Opet pišate po tom jugu ?
Amar Osim je tu zvrkovi su već na aparatima 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Amar Amar Osim OsimJaozinho22 je napisao/la:Opet pišate po tom jugu ?![]()
Amar Osim je tu zvrkovi su već na aparatima

Kako je dobro vidjeti te opet

FK Željezničar i Al Shiddi grupacija ozvaničili saradnju
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nju/16798/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Joj sablje na konferenciji, kaze marijan sve me boli hahahah covjek bi ja mislim i forumase nafro da preoru teren 

Neki Al Shiddi potpiso za nas i odmah mu desetku dali. Valja je dobar, garant ga je Amar preporučio, vidim da je arapsko prezime

DRUG NEBI TI PUNCA