AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mi imamo odlicne rezultate i sezonu u odnosu na desavanja u klubu....tako da je sve ovo Elham
Jbg ti valjda vlasnici znaju sta rade, oni su zadovoljni well done, a navijaci mogu samo mjau mjau....
Ako je samo problem u Pioliju onda deff.mnogi imaju ogranicena uvjerenja....
Ako je samo problem u Pioliju onda deff.mnogi imaju ogranicena uvjerenja....
- Beduin
- Kontakt:
Nije do trenera. Ko je kriv Calabriji sto ne zna sta radi u sredini terena vecinu utakmice (eksperiment koji je zacet sa Florenzijem).
Ili sto Jovic cim dadne par golova zalijepi se za klupu.
Ili sto se mijenjaju 2 stopera kad gubis utakmicu.
Ili sto pravis izmjene u napadu u 78. kad gubis.
Ili sto ti RLC igra cijelu utakmicu iako je jedan od najlosijih, a ti gubis na svom terenu.
Pa i Adli na klupi nakon vrhunskih partija, a onakav Benacer igra nije so trenera, jer sami se sltrebaju rotirati kad im ne ide valjda, hhh.
Ma goni ga u 3 pi4ke materine retardirane. Da je dobro vodio ekipu, jeste sasvim solidno, a najbitnije uzeo titulu uz polufinale LP. Ali sve u nastavku je za vjesanja, a gov.no niti planira podici sidro niti ga Uprava mijenja.
Ili sto Jovic cim dadne par golova zalijepi se za klupu.
Ili sto se mijenjaju 2 stopera kad gubis utakmicu.
Ili sto pravis izmjene u napadu u 78. kad gubis.
Ili sto ti RLC igra cijelu utakmicu iako je jedan od najlosijih, a ti gubis na svom terenu.
Pa i Adli na klupi nakon vrhunskih partija, a onakav Benacer igra nije so trenera, jer sami se sltrebaju rotirati kad im ne ide valjda, hhh.
Ma goni ga u 3 pi4ke materine retardirane. Da je dobro vodio ekipu, jeste sasvim solidno, a najbitnije uzeo titulu uz polufinale LP. Ali sve u nastavku je za vjesanja, a gov.no niti planira podici sidro niti ga Uprava mijenja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pusti to memo. Vidis da kazu sto je Jovic na klupi vecinom. Ili sto se mijenjaju 2 stopera ( mada ni jedan nije za kur.ac realno) Zasto igra RlC a ne Adli, a taj isti Adli odigra jednu dobru pa 5 prosjencih. Sreca pa Mister gleda utakmice a ne odredjuje taktiku na osnovu SS.ba foruma

Ne znam sta pojeidni ocekuju. 2 mjesto u ligi je sasvim OK. U LP imali smo grupu smrti (mada su i to osporavali, doduse fudbalkse analfabete

Trazio je Pioli stopera zimus. dali su mu kari.nu. Mada ce posle isti reci da Pioli vedri i oblaci sto se tice imena i pojacanja.....

Dobro kazes. znaju ljudi sta rade. Valjda misteru i produze ugovor.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
MM nije pozvan za sutra a razlog je pazite sad...UMOR hahahahaha
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Zato je bitno da seljacki maniri ne mogu iz pojedinaca pa umjesto komentarisanja fudbala oni mahom komentarisu sta drugi pisu. A ono najizrazenije kod tog prepoznatljivog mentaliteta je da imaju fetis na kontriranje i branienje zivotom onoga sto svi drugi vide drugacije.
Valja foe update, da se sacuvaju zivci kako ne bi ptsd proradio pa postao agresivniji.
Valja foe update, da se sacuvaju zivci kako ne bi ptsd proradio pa postao agresivniji.
075 ❤
075 ❤
Valjda ljudi navikli na seljacki primitivizam na pdf-u prve federalne pa i ovdje nastoje to upotrijebiti. Cuj smeta im na forumu sto se nesto komentarise nema dalje
logout i uzivaj onda u zivotu bez foruma
ako ti to bas smeta.
Sto se tice ptsp-a, dijagnoza potvrdjena u oba slucaja

Sto se tice ptsp-a, dijagnoza potvrdjena u oba slucaja

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sav sam se nasikirao
Nego protiv Sasuola predvidjaju skroz izmijenjen sastav.

Nego protiv Sasuola predvidjaju skroz izmijenjen sastav.
Valjda se cuva za Romu i revans. Da vidimo ko zna koju put koliko znaju odnosno ne znaju pojedini igraciPredicted Milan XI (4-2-3-1): Sportiello; Florenzi, Kjaer, Tomori, Hernandez; Musah, Adli; Chukwueze, Reijnders, Okafor; Jovic.

Pisao sam ja i u ta 3 i po mjeseca samo rijetko. Nemam vise toliko vremena a i mrsko mi pisati po forumu postalo. Ma gubio dobivao Pioli ostaje najslabija karika trenutnog Milana. Covjek je doveden da izvuce ekipu iz govana i nakon ove sezone nadam se da ce doci neko umjesto njega ko ce imati kapacitet a i cilj da Milan vrati u samu kremu europskog fudbala.milanist je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:28Meepo druze, ziv li sinakon skoro super 3 i po mjeseca, dodje poraz dodje i meepo nas
Da malo baci koju opasku na Mistera. Nije te bilo kad je presisao ti bio ljubimca Moua, ili kad ti RDZ primi 4 komada
Ali tu si kad Pioli fasuje poraz. Neka ajd ovaj put vrijedi kritika sto jest jest, samo nikad da vidim i pohvalu majka mu stara
Cudni smo pravo, ganjali bi sa Thiawom, Kjaerom i Gabbijom sve trofeje, a kad se zatrazi stoper onda muk i tisina. Doduse tu i tamo se dovede kakav golobradi mladic, koji prije ili poslije zavrsi na posudbi negdje.
Gledam neki dan gdje i kako napreduje Lazetic, strasno bgm. Koliko ga ono platise, 5M? pa ovaj skorasnji, Terracciano, nigdje ga nemauze nam bodove i ispari
![]()
Dobro ovo i izgleda bgm, igramo sezonu maltene bolju nego skudeto kad smo uzeli, barem bodovnoYebe nas sto i Inter igra sezonu iz snova
![]()
Sto se tice Rome, i dalje sam misljenja da ih mogu proci, jedan je razlike nije 3ne vjerujem da ce opet ponoviti ovako losu partiju. Barem da zavrsnicu poprave i to ce biti to
![]()
Pa vidi s tim Thiawom , Kjaerom i Gabbiom su se i mogli postici bolji rezultati kao npr biti u utrci za Scuddeto da se nije gubilo od Monze, nikad goreg i desetkovanijeg Juventusa, Udinesea da nisu Lecce i Salernitana odnosili bodove ili da se nije ispustalo 2:0 protiv Napolia ali helem nejse.
Moglo se ostati u kup takmicenju. Za LP ostaje zal sto celavac protiv PSG i Dortmunda u gostima nije igrao zatvorenije , ali i Leao je ispao klaun u prvoj utakmici protiv Newcastlea i izbio 2 boda Milanu iz dzepa i sa ta dva boda bi prosli i bez obzira na ostale utakmice.
I prije pocetka sezone odnosno nakon prelaznog roka kladio sam se s jednim likom da Milan minimum drugi zavrsava mada realno moglo je puno bolje.
Sto se Rome tice 1 gol i domaci teren su ogromna prednost , posebno kad se uzme u obzir da ne primaju puno golova otkako je De Rossi trener. A i s obzirom kako Milan igra protiv organizovane odbrane i niskog bloka bgm tesko.
- Beduin
- Kontakt:
Protiv ovakvog Intera mi ni nismo mogli do titule, ali frustrira sto smo se oprostili od borbe za titulu vec u decembru, ispali iz LP gdje smo mogli i morali proci koliko god to nekome zvucalo suludo i preambiciozno, ispali iz kupa protiv slabijeg protivnika I TEK ONDA SMO PROIGRALI kad nemamo pritiska i nekog sportskog znacaja.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Gospodski progurati Sassuolo u borbi za opstanak u ligi, opušteno 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Kjaera kad vidim u odbrani dijafragma mi se podigne do nebeskih visina. Nevjerovatno kolika majorizacija naseg podmlatka, a kao ulagali bi u Primaveru. Pa koji kur.ac da ulazes ako nece igrati.
Da nismo imali tad pokojnog Mihajlovica na klupi, pitanje je sta bi bilo sa Donarume tada i sad.
Da nismo imali tad pokojnog Mihajlovica na klupi, pitanje je sta bi bilo sa Donarume tada i sad.
075 ❤
075 ❤
Klasicno guranje da ostanu u ligi, ne znam ni sta bi rekao, svakako od lige nema nista vise, ja bi tu do kraja max forsirao neke druge igrace
Smijesno!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
kako iritira gledati florea koji svaki put mora igrati kvaziveznjaka
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Al ovaj Sasuolo je bas losa ekipa, jos cemo i okrenuti ovo a igraju kao trening mec
- Beduin
- Kontakt:
Vec smo mogli izjednaciti ali ne dade se gol, mada i dalje traljavo i nepovezano.
Ono najgore mi je odbrana. Pa ne moze gore od ovog dvojca, nema opravdanja zasto se u ovakvim utakmicama kad nemas Tomorija i Kalulua ne forsiras malog Simica.
Ono najgore mi je odbrana. Pa ne moze gore od ovog dvojca, nema opravdanja zasto se u ovakvim utakmicama kad nemas Tomorija i Kalulua ne forsiras malog Simica.
075 ❤
075 ❤
Yebo li im ovaj Sasulo majku više, kako se desi da ih brukaju i kad su u zoni ispadanja?
Jović se nadavao ovih nafakaških golova al' dobro, treba i to znati.
Jović se nadavao ovih nafakaških golova al' dobro, treba i to znati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.