AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

memaga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la memaga » 12 apr 2024, 21:24

Mi imamo odlicne rezultate i sezonu u odnosu na desavanja u klubu....tako da je sve ovo Elham

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 apr 2024, 10:06

slika

Dobra statistika nema sta :)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 apr 2024, 10:40

Jbg ti valjda vlasnici znaju sta rade, oni su zadovoljni well done, a navijaci mogu samo mjau mjau....
Ako je samo problem u Pioliju onda deff.mnogi imaju ogranicena uvjerenja....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2024, 10:46

Nije do trenera. Ko je kriv Calabriji sto ne zna sta radi u sredini terena vecinu utakmice (eksperiment koji je zacet sa Florenzijem).
Ili sto Jovic cim dadne par golova zalijepi se za klupu.
Ili sto se mijenjaju 2 stopera kad gubis utakmicu.
Ili sto pravis izmjene u napadu u 78. kad gubis.
Ili sto ti RLC igra cijelu utakmicu iako je jedan od najlosijih, a ti gubis na svom terenu.
Pa i Adli na klupi nakon vrhunskih partija, a onakav Benacer igra nije so trenera, jer sami se sltrebaju rotirati kad im ne ide valjda, hhh.

Ma goni ga u 3 pi4ke materine retardirane. Da je dobro vodio ekipu, jeste sasvim solidno, a najbitnije uzeo titulu uz polufinale LP. Ali sve u nastavku je za vjesanja, a gov.no niti planira podici sidro niti ga Uprava mijenja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 apr 2024, 19:47

memaga je napisao/la:
13 apr 2024, 10:40
Jbg ti valjda vlasnici znaju sta rade, oni su zadovoljni well done, a navijaci mogu samo mjau mjau....
Ako je samo problem u Pioliju onda deff.mnogi imaju ogranicena uvjerenja....
Pusti to memo. Vidis da kazu sto je Jovic na klupi vecinom. Ili sto se mijenjaju 2 stopera ( mada ni jedan nije za kur.ac realno) Zasto igra RlC a ne Adli, a taj isti Adli odigra jednu dobru pa 5 prosjencih. Sreca pa Mister gleda utakmice a ne odredjuje taktiku na osnovu SS.ba foruma :D

Ne znam sta pojeidni ocekuju. 2 mjesto u ligi je sasvim OK. U LP imali smo grupu smrti (mada su i to osporavali, doduse fudbalkse analfabete :urnebes: ) i to smo propustili samo radi gol razlike ( gledaj ulaganja PSGa gledaj Milana. Hint :kafa: )

Trazio je Pioli stopera zimus. dali su mu kari.nu. Mada ce posle isti reci da Pioli vedri i oblaci sto se tice imena i pojacanja..... :mrgreen:

Dobro kazes. znaju ljudi sta rade. Valjda misteru i produze ugovor. :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2024, 20:42

MM nije pozvan za sutra a razlog je pazite sad...UMOR hahahahaha
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2024, 20:47

Zato je bitno da seljacki maniri ne mogu iz pojedinaca pa umjesto komentarisanja fudbala oni mahom komentarisu sta drugi pisu. A ono najizrazenije kod tog prepoznatljivog mentaliteta je da imaju fetis na kontriranje i branienje zivotom onoga sto svi drugi vide drugacije.

Valja foe update, da se sacuvaju zivci kako ne bi ptsd proradio pa postao agresivniji.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 apr 2024, 20:56

Valjda ljudi navikli na seljacki primitivizam na pdf-u prve federalne pa i ovdje nastoje to upotrijebiti. Cuj smeta im na forumu sto se nesto komentarise nema dalje :mrgreen: logout i uzivaj onda u zivotu bez foruma :kafa: ako ti to bas smeta.

Sto se tice ptsp-a, dijagnoza potvrdjena u oba slucaja :mrgreen: :urnebes: :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2024, 22:02

FOE ❤️

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 apr 2024, 22:35

Sav sam se nasikirao :mrgreen:

Nego protiv Sasuola predvidjaju skroz izmijenjen sastav.
Predicted Milan XI (4-2-3-1): Sportiello; Florenzi, Kjaer, Tomori, Hernandez; Musah, Adli; Chukwueze, Reijnders, Okafor; Jovic.
Valjda se cuva za Romu i revans. Da vidimo ko zna koju put koliko znaju odnosno ne znaju pojedini igraci :kafa:

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 14 apr 2024, 12:45

milanist je napisao/la:
12 apr 2024, 17:28
Meepo druze, ziv li si :D nakon skoro super 3 i po mjeseca, dodje poraz dodje i meepo nas :D Da malo baci koju opasku na Mistera. Nije te bilo kad je presisao ti bio ljubimca Moua, ili kad ti RDZ primi 4 komada :D Ali tu si kad Pioli fasuje poraz. Neka ajd ovaj put vrijedi kritika sto jest jest, samo nikad da vidim i pohvalu majka mu stara :D

Cudni smo pravo, ganjali bi sa Thiawom, Kjaerom i Gabbijom sve trofeje, a kad se zatrazi stoper onda muk i tisina. Doduse tu i tamo se dovede kakav golobradi mladic, koji prije ili poslije zavrsi na posudbi negdje.
Gledam neki dan gdje i kako napreduje Lazetic, strasno bgm. Koliko ga ono platise, 5M? pa ovaj skorasnji, Terracciano, nigdje ga nema :D uze nam bodove i ispari :mrgreen:

Dobro ovo i izgleda bgm, igramo sezonu maltene bolju nego skudeto kad smo uzeli, barem bodovno :D Yebe nas sto i Inter igra sezonu iz snova :roll:

Sto se tice Rome, i dalje sam misljenja da ih mogu proci, jedan je razlike nije 3 :D ne vjerujem da ce opet ponoviti ovako losu partiju. Barem da zavrsnicu poprave i to ce biti to :D
Pisao sam ja i u ta 3 i po mjeseca samo rijetko. Nemam vise toliko vremena a i mrsko mi pisati po forumu postalo. Ma gubio dobivao Pioli ostaje najslabija karika trenutnog Milana. Covjek je doveden da izvuce ekipu iz govana i nakon ove sezone nadam se da ce doci neko umjesto njega ko ce imati kapacitet a i cilj da Milan vrati u samu kremu europskog fudbala.

Pa vidi s tim Thiawom , Kjaerom i Gabbiom su se i mogli postici bolji rezultati kao npr biti u utrci za Scuddeto da se nije gubilo od Monze, nikad goreg i desetkovanijeg Juventusa, Udinesea da nisu Lecce i Salernitana odnosili bodove ili da se nije ispustalo 2:0 protiv Napolia ali helem nejse.

Moglo se ostati u kup takmicenju. Za LP ostaje zal sto celavac protiv PSG i Dortmunda u gostima nije igrao zatvorenije , ali i Leao je ispao klaun u prvoj utakmici protiv Newcastlea i izbio 2 boda Milanu iz dzepa i sa ta dva boda bi prosli i bez obzira na ostale utakmice.

I prije pocetka sezone odnosno nakon prelaznog roka kladio sam se s jednim likom da Milan minimum drugi zavrsava mada realno moglo je puno bolje.

Sto se Rome tice 1 gol i domaci teren su ogromna prednost , posebno kad se uzme u obzir da ne primaju puno golova otkako je De Rossi trener. A i s obzirom kako Milan igra protiv organizovane odbrane i niskog bloka bgm tesko.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 apr 2024, 14:19

Protiv ovakvog Intera mi ni nismo mogli do titule, ali frustrira sto smo se oprostili od borbe za titulu vec u decembru, ispali iz LP gdje smo mogli i morali proci koliko god to nekome zvucalo suludo i preambiciozno, ispali iz kupa protiv slabijeg protivnika I TEK ONDA SMO PROIGRALI kad nemamo pritiska i nekog sportskog znacaja.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 apr 2024, 15:06

Gospodski progurati Sassuolo u borbi za opstanak u ligi, opušteno :salut:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 apr 2024, 15:09

Kjaera kad vidim u odbrani dijafragma mi se podigne do nebeskih visina. Nevjerovatno kolika majorizacija naseg podmlatka, a kao ulagali bi u Primaveru. Pa koji kur.ac da ulazes ako nece igrati.

Da nismo imali tad pokojnog Mihajlovica na klupi, pitanje je sta bi bilo sa Donarume tada i sad.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 apr 2024, 15:13

Klasicno guranje da ostanu u ligi, ne znam ni sta bi rekao, svakako od lige nema nista vise, ja bi tu do kraja max forsirao neke druge igrace

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 14 apr 2024, 15:13

Smijesno!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 14 apr 2024, 15:24

kako iritira gledati florea koji svaki put mora igrati kvaziveznjaka
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 apr 2024, 15:31

Al ovaj Sasuolo je bas losa ekipa, jos cemo i okrenuti ovo a igraju kao trening mec

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 apr 2024, 16:02

Vec smo mogli izjednaciti ali ne dade se gol, mada i dalje traljavo i nepovezano.
Ono najgore mi je odbrana. Pa ne moze gore od ovog dvojca, nema opravdanja zasto se u ovakvim utakmicama kad nemas Tomorija i Kalulua ne forsiras malog Simica.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 apr 2024, 16:24

Yebo li im ovaj Sasulo majku više, kako se desi da ih brukaju i kad su u zoni ispadanja?

Jović se nadavao ovih nafakaških golova al' dobro, treba i to znati. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.