Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Salu na stranu, Tanja Savic i Elena Risteska su najljepse. 

Unaprijed zavaljujemPuma je napisao/la:Ljudi, treba mi mala pomoc oko sastavljanja molbe (dekanu) !
zanima me samo sta ide na kraju kad zavrsim molbu, poslije onoga "S postovanjem"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
eh, hvala, bio sam blizu, ja sam to stavio u donji desni ugaoMonolog je napisao/la:Hm, sjećam se da sam ja na 1. godini mor'o pisati molbu zbog izostanka sa nastave(ne dobih potpis zbog pijančenja). Uglavnom, sigurno znaš okvir, tako da ti to ne govorim.
Što se tiče dijela koji te muči, staviš zarez(zapeta, koma, ovaj znak ","- moram te malo zaje*avati), pa u donjem lijevom uglu svoje ime i prezime koje ćeš napisati na unaprijed napravljenom mjestu za potpis i to je to.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ubjedljivo Hrvatska... Meni je nekako Mia Kovacic najprivlacnijalech je napisao/la:ko po vama ima najbolje picoke (poznate) u regionu ?
evo ruku na srce meni su hrvatice najbolje.. mia kovacic, severina, nikolina pisek, nina badric,alexandra grdic...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pocinje LZN. Nova epizoda, napokon. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo"
zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

.

Monolog je napisao/la:Nataša Bekvalac, Ana Mirjana Račanović, Ana Ivanović, Lana Jurčević, Nina Badrić, Karolina Šprem...

FORZA MARŠAL !!!
- Megamon
- Kontakt:
E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu? 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
za neke slucajeve ima vec gotova molba da se uzme u kopirnici, ali ovaj moj slucaj je ipak posebanMonolog je napisao/la:Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo"zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...

ma ucio sam ja jos u osnovnoj kako se to sve sastavlja, al dzaba, to se zaboravi, ovu dok sam sastavio pola interneta sam pretrazio

Call the coroner!
-
- Kontakt:
Oooooooo ruhfaš, da samo znaš šta se dešavalo. Bilo je nekakvih majstora u vidu trnokopa, kinga, mrzim selju, suze idu same.Megamon je napisao/la:E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu?
Mene dva puta htjeli objesiti i tako

Barem si iskren, ti kažeš da si dobio ban a Alfa kaže išao kod tetke 10 dana

There got to be something for Liverpool big number nine ...
ne moze boljeOTNYS_YNWA je napisao/la:Salu na stranu, Tanja Savic i Elena Risteska su najljepse.

Call the coroner!
- Megamon
- Kontakt:
Vidi se da sam ja bio upravu kada sam mu ono rek'o.Rizah je napisao/la:Oooooooo ruhfaš, da samo znaš šta se dešavalo. Bilo je nekakvih majstora u vidu trnokopa, kinga, mrzim selju, suze idu same.Megamon je napisao/la:E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu?
Mene dva puta htjeli objesiti i tako
Barem si iskren, ti kažeš da si dobio ban a Alfa kaže išao kod tetke 10 dana

Imal' snjega u Francuskoj?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Kolko je clanarina za taj americki fudbal?edin_tm87 je napisao/la:Megamone, hos trenirat Americki Fudbal, izgledas mi k'o stvoren za tog..!
- Megamon
- Kontakt:
Ne,hvalaedin_tm87 je napisao/la:Megamone, hos trenirat Americki Fudbal, izgledas mi k'o stvoren za tog..!

u našoj studentskoj službi jedino što možeš zateći je vječiti nerad,neraspoloženje i nervozaMonolog je napisao/la:Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo"zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...

ko je ovaSamo F.K.S !! je napisao/la:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Rebeka Dremelj.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.