Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2011, 20:05

Salu na stranu, Tanja Savic i Elena Risteska su najljepse. :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 20:06

Puma je napisao/la:Ljudi, treba mi mala pomoc oko sastavljanja molbe (dekanu) !

zanima me samo sta ide na kraju kad zavrsim molbu, poslije onoga "S postovanjem" :D
Unaprijed zavaljujem :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2011, 20:07

Monolog je napisao/la:Hm, sjećam se da sam ja na 1. godini mor'o pisati molbu zbog izostanka sa nastave(ne dobih potpis zbog pijančenja). Uglavnom, sigurno znaš okvir, tako da ti to ne govorim.

Što se tiče dijela koji te muči, staviš zarez(zapeta, koma, ovaj znak "," :lol: - moram te malo zaje*avati), pa u donjem lijevom uglu svoje ime i prezime koje ćeš napisati na unaprijed napravljenom mjestu za potpis i to je to.
eh, hvala, bio sam blizu, ja sam to stavio u donji desni ugao :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jan 2011, 20:10

lech je napisao/la:ko po vama ima najbolje picoke (poznate) u regionu ?
evo ruku na srce meni su hrvatice najbolje.. mia kovacic, severina, nikolina pisek, nina badric,alexandra grdic...
Ubjedljivo Hrvatska... Meni je nekako Mia Kovacic najprivlacnija :oops:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2011, 20:12

Pocinje LZN. Nova epizoda, napokon. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2011, 20:13

Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo" :lol: zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jan 2011, 20:14

slika

. ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 jan 2011, 20:15

Monolog je napisao/la:Nataša Bekvalac, Ana Mirjana Račanović, Ana Ivanović, Lana Jurčević, Nina Badrić, Karolina Šprem...
;)
FORZA MARŠAL !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jan 2011, 20:21

E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu? :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2011, 20:23

Monolog je napisao/la:Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo" :lol: zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...
za neke slucajeve ima vec gotova molba da se uzme u kopirnici, ali ovaj moj slucaj je ipak poseban :D tako da ja moram to sam sastavljati

ma ucio sam ja jos u osnovnoj kako se to sve sastavlja, al dzaba, to se zaboravi, ovu dok sam sastavio pola interneta sam pretrazio :lol:
Call the coroner!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 20:26

slika

;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jan 2011, 20:27

Megamon je napisao/la:E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu? :D
Oooooooo ruhfaš, da samo znaš šta se dešavalo. Bilo je nekakvih majstora u vidu trnokopa, kinga, mrzim selju, suze idu same.
Mene dva puta htjeli objesiti i tako :-D
Barem si iskren, ti kažeš da si dobio ban a Alfa kaže išao kod tetke 10 dana :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2011, 20:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Salu na stranu, Tanja Savic i Elena Risteska su najljepse. :)
ne moze bolje

slika
Call the coroner!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jan 2011, 20:32

Rizah je napisao/la:
Megamon je napisao/la:E pozdrav ljudi,evo i mene nakon sedmodnevnog bana.Jel' bilo kakvih novosti,izvala i zanimljivih desvanja na forumu? :D
Oooooooo ruhfaš, da samo znaš šta se dešavalo. Bilo je nekakvih majstora u vidu trnokopa, kinga, mrzim selju, suze idu same.
Mene dva puta htjeli objesiti i tako :-D
Barem si iskren, ti kažeš da si dobio ban a Alfa kaže išao kod tetke 10 dana :lol:
Vidi se da sam ja bio upravu kada sam mu ono rek'o. :lol: :lol:

Imal' snjega u Francuskoj?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 20:45

edin_tm87 je napisao/la:Megamone, hos trenirat Americki Fudbal, izgledas mi k'o stvoren za tog..!
Kolko je clanarina za taj americki fudbal?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jan 2011, 20:46

edin_tm87 je napisao/la:Megamone, hos trenirat Americki Fudbal, izgledas mi k'o stvoren za tog..!
Ne,hvala :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jan 2011, 20:47

Monolog je napisao/la:Bjež' ba, na našem faksu si po tačno propisanoj formi mor'o napisati molbu, iako još nismo bili ni upoznati sa istom(dakle, prvi semestar, mo'š mislit kakva je smijurija to bila). Tek poslije smo imali predmet koji nas je upozn'o s pisanjem molbi, zahtjeva i sličnih stvari(fala qrcu pa se isti nije mor'o učiti, jer smo nekolicina nas već svladali to "gradivo" :lol: zbog odveć poznatih razloga). Nego, zavisno od fakulteta, nije toliko ni bitna ta molba(bitno je samo da je napišeš). Btw, mislim da bi u studentskoj službi trebali biti primjeri, tako da...
u našoj studentskoj službi jedino što možeš zateći je vječiti nerad,neraspoloženje i nervoza :P :lol: sva sreća pa je radno vrijeme do 14 (prije mraka) jer se tamo bojim i po danu otići i vazda kasnim i dolazim poslije rokova za kojekave prijave :|
Samo F.K.S !! je napisao/la:slika
;)
ko je ova :P ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 20:51

@brazzo
Rebeka Dremelj 8-)
FK Pjetlovi

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 20:52

Rebeka Dremelj.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 23 jan 2011, 21:09

Evo i mene,juce zavrsio u Sceni,extra svirka,extra momci ;) lijepa zabava !
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.