FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bice interesantno kako će Sablja postaviti igru, 4-4-2 sigurno neće, možda tek u drugom poluvremenu, zavisno od rezultata. Neće ni pitari nešto forsirati, ma kako god mi njima loši bili oni će biti zadovoljni sa bodom. Vidim Dado upitan ali vjerujem da će igrati. Bilo bi dobro da igra što bliže golu jer mu to najviše leži ali da se navikne vracati malo brže. Mogao bi biti naš glavni igrač na utakmici ako u glavi posloži neke stvari.
Malog Amira ne bih stavljao odmah u prvom poluvremenu, potrošiće se brzo, Nadam se da će navijači imati strpljenja ma u kakvom pravcu krenula utakmica, pogotovo mislim na zapad.
Kako god završila tekma mi imamo još dvije isto tako teške utakmice sa kojih moramo donjeti nešto bodova a ova nek ide svojim tokom.
Malog Amira ne bih stavljao odmah u prvom poluvremenu, potrošiće se brzo, Nadam se da će navijači imati strpljenja ma u kakvom pravcu krenula utakmica, pogotovo mislim na zapad.
Kako god završila tekma mi imamo još dvije isto tako teške utakmice sa kojih moramo donjeti nešto bodova a ova nek ide svojim tokom.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Čuj trula višnja boja dresova onih gore, Sablja najluđi 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
dobar mu je plan nadam se da ce igraci prihvatiti njegovu filozofiju ,,pa da onda on bude stvarno na duze staze jel ovim sto on od njih trazi mene u ovoj ligi nikog strah ne bi bilo ni kuci ni u gostima ,
O cemu ti Boga ti?Ko pisa po necemu?Jaozinho22 je napisao/la:Opet pišate po tom jugu ?![]()
Amar Osim je tu zvrkovi su već na aparatima
"..a ja trenirao 29 od 24 sata, kreten bio.."
"..sa igračima hoću da izgradim jaransko-luđački odnos.."

"..sa igračima hoću da izgradim jaransko-luđački odnos.."

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
nedo Bog naljutiti Edisa fakat je motivator veliki vidi se da ne zivi za ŽELJU nego GA zivi pravi vojnik i ako se sve iz svlacionice ispuni 2.3 gola u mrezi njanja ne gine.
51%--------49%
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ovo Kokot spavao preko dana 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nama je najbolje da sutra derbi uopšte ne igramo.zeka_tm87 je napisao/la:nedo Bog naljutiti Edisa fakat je motivator veliki vidi se da ne zivi za ŽELJU nego GA zivi pravi vojnik i ako se sve iz svlacionice ispuni 2.3 gola u mrezi njanja ne gine.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Hajd odj3bi s teme baamypitar je napisao/la:Nama je najbolje da sutra derbi uopšte ne igramo.zeka_tm87 je napisao/la:nedo Bog naljutiti Edisa fakat je motivator veliki vidi se da ne zivi za ŽELJU nego GA zivi pravi vojnik i ako se sve iz svlacionice ispuni 2.3 gola u mrezi njanja ne gine.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Igrali ne igrali isto vam se piseamypitar je napisao/la:Nama je najbolje da sutra derbi uopšte ne igramo.zeka_tm87 je napisao/la:nedo Bog naljutiti Edisa fakat je motivator veliki vidi se da ne zivi za ŽELJU nego GA zivi pravi vojnik i ako se sve iz svlacionice ispuni 2.3 gola u mrezi njanja ne gine.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Prema treningu nece igrati Dado izgleda povrijeden. U spicu ce igrati Tiago, krila Kokot i Djelma. Sredina Beganovic - Amir - Blagoje.
Edis Mulalic jedan je od nas!
joco je nafuran ljudi 

Jel bio neko na stadionu, na ovim slikma ne vidim najbolje al izgleda koda su mreze zastitne postavljene oko dijela tribine za goste ?
Novi sponzor i sutra aBd pobjeda, barem nesto za promjenu da se pomaknemo sa mjesta !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
El-Sablja je motivator nesto poput Cire ,ne bi me cudilo da im je prico kako je sutra bitka na bedru I da kurejši nose dresove truHle visnje
Njemu nece moci postaviti vise od 5 pitanja inace presica ce biti sat vremena. Neka ih samo vojnicki spremi u bitku I navijaci ce prepoznati to.
Prvi put vidim Antolovica bas umornog,tip jedva gleda
Amir ima dobar sut I trbo bi malo vise sutirati na gol I on I drugi, malo vise smo petljali loptu u zavrsnici. Volio bi vidjeti Tiaga sutra na krilu ozbiljno a nek Kokot bude u napadu a Joco klupa pa negdje u 60 ga ubacit I napucat na pitare.

Njemu nece moci postaviti vise od 5 pitanja inace presica ce biti sat vremena. Neka ih samo vojnicki spremi u bitku I navijaci ce prepoznati to.
Prvi put vidim Antolovica bas umornog,tip jedva gleda

Amir ima dobar sut I trbo bi malo vise sutirati na gol I on I drugi, malo vise smo petljali loptu u zavrsnici. Volio bi vidjeti Tiaga sutra na krilu ozbiljno a nek Kokot bude u napadu a Joco klupa pa negdje u 60 ga ubacit I napucat na pitare.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Joj Edisa, oplakah.

Nadam se da će se Edisu potrefiti neke stvari i da će imati sreće u potrebnim trenutcima jer ima pravu ideju fudbala i Želje 
Po svemu podsjeća na Choloa

Po svemu podsjeća na Choloa

-
- Kontakt:
Ako igraci shvate i primjene ovo sto im Sablja kaze ja vjerujem da cemo sutra vidjeti 11 lavova na terenu koji ce jednom borbenosti i agresivnosti slomiti torpedo. Pa mene je nalozio do maksimuma mogu misliti kako je igracima, pogotovo nasoj djeci, memiji, amiru, beganu itd...
Sutra aBd inshallah ocekujem pobjedu i to dva razlike, ubjedjen sam da mozemo....
Ajde Zeljooooo
Sutra aBd inshallah ocekujem pobjedu i to dva razlike, ubjedjen sam da mozemo....
Ajde Zeljooooo
SWRA
Sudeci po ovom treningu njega od igraca niko ne jeb.e pet posto, ali vidjet cemo kad krene utakmica.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Kako ti nije dosadnoPokusajte je napisao/la:Sudeci po ovom treningu njega od igraca niko ne jeb.e pet posto, ali vidjet cemo kad krene utakmica.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE