Šut za 3 poena 6 od 27, pri tome su krenuli sa 2 od 3.

20 izgubljenih lopti 8 min do kraja.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Nema veze s ovim prvenstvom, ali upitao bih nešto, vjerujem da ima onih koji bolje prate mlađe kategorije kod djevojčica.
Znači samo je do djece. Treneri i selektori su bez greške.
Po meni Frljučkić prosjecno 70% šuta ipak je daleko odmakao od ostalih, i vrijedno je pomena. Potrebno je sa njim raditi , podsjeca me na Ačimovića u kadetima iz 2022.g. Malo da smrsa i jos iskustva...mislim da ima potencijala. Sretno momče.marlostanf1eld je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:06Šipković i Preldžić jedina dva igrača od kojih nešto može biti. Vjerujem da bi bili puno bolji da ovi spori bekovi tipa Božić i Milovanović nisu dodatno gušili Šipkovića. Ima solidnu visinu, ići će do nekih 198 cm sigurno, odlicnu za dvojku, dosta duge ruke, i mekan šut.
Preldžić trenutno na oko izgleda dosta sirovo, ali ima materijala fizički, s tim da dosta mora raditi na šutu jer baca cigle. Subašić je još mlad vidjet ćemo kako će se i on razviti.
Ovo ostalo dosta dosta tanko. Pogotovo ovi od kojih se dosta očekivalo tipa Božić i Milovanović, spori, nemaju pregleda igre, nemaju šuta, ne sjećam se da sam vidio na prvenstvu da su nekog prvim korakom probili.
Daj Bože da Buljubašić mali naraste da se barem zbog čega ima pratiti omladinska košarka idućih godina. On i Eman Jašarević su dva najveća talenta koja imamo.
Nadam se da trollas.samorealno je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:11Po meni Frljučkić prosjecno 70% šuta ipak je daleko odmakao od ostalih, i vrijedno je pomena. Potrebno je sa njim raditi , podsjeca me na Ačimovića u kadetima iz 2022.g. Malo da smrsa i jos iskustva...mislim da ima potencijala. Sretno momče.marlostanf1eld je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:06Šipković i Preldžić jedina dva igrača od kojih nešto može biti. Vjerujem da bi bili puno bolji da ovi spori bekovi tipa Božić i Milovanović nisu dodatno gušili Šipkovića. Ima solidnu visinu, ići će do nekih 198 cm sigurno, odlicnu za dvojku, dosta duge ruke, i mekan šut.
Preldžić trenutno na oko izgleda dosta sirovo, ali ima materijala fizički, s tim da dosta mora raditi na šutu jer baca cigle. Subašić je još mlad vidjet ćemo kako će se i on razviti.
Ovo ostalo dosta dosta tanko. Pogotovo ovi od kojih se dosta očekivalo tipa Božić i Milovanović, spori, nemaju pregleda igre, nemaju šuta, ne sjećam se da sam vidio na prvenstvu da su nekog prvim korakom probili.
Daj Bože da Buljubašić mali naraste da se barem zbog čega ima pratiti omladinska košarka idućih godina. On i Eman Jašarević su dva najveća talenta koja imamo.
Ne trola, prijavio se na forum prije prvenstva da odbrani ono neodbranjivo, pretpostavljam roditelj ili rodbina.marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:49Nadam se da trollas.samorealno je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:11Po meni Frljučkić prosjecno 70% šuta ipak je daleko odmakao od ostalih, i vrijedno je pomena. Potrebno je sa njim raditi , podsjeca me na Ačimovića u kadetima iz 2022.g. Malo da smrsa i jos iskustva...mislim da ima potencijala. Sretno momče.marlostanf1eld je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:06Šipković i Preldžić jedina dva igrača od kojih nešto može biti. Vjerujem da bi bili puno bolji da ovi spori bekovi tipa Božić i Milovanović nisu dodatno gušili Šipkovića. Ima solidnu visinu, ići će do nekih 198 cm sigurno, odlicnu za dvojku, dosta duge ruke, i mekan šut.
Sta je loše rečeno? Frljučkić naš najbolji igrač, to kaže i statistika na oficijelnoj FIBA stranici. Mali nema niti jedan pokušaj za 3 poena?!Kylian je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:17Ne trola, prijavio se na forum prije prvenstva da odbrani ono neodbranjivo, pretpostavljam roditelj ili rodbina.marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:49Nadam se da trollas.samorealno je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:11
Po meni Frljučkić prosjecno 70% šuta ipak je daleko odmakao od ostalih, i vrijedno je pomena. Potrebno je sa njim raditi , podsjeca me na Ačimovića u kadetima iz 2022.g. Malo da smrsa i jos iskustva...mislim da ima potencijala. Sretno momče.
Dobili su šta su htjeli još samo da nas sviju ubijede da je mlijeko crne boje
Napokon da se Costacurta i ja u necemu složimocostacurta08 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 12:16Sta je loše rečeno? Frljučkić naš najbolji igrač, to kaže i statistika na oficijelnoj FIBA stranici. Mali nema niti jedan pokušaj za 3 poena?!radi samo ono u čemu je najbolji. Bravo za Armana
Koliko sam ja nacuo taj strucnjak iz u18 je fasovao neki stomacni virus pa je ostao u bolnici, isto nakon zadnje utakmice i Aidov mali, cak je i par igraca bilo lose, Sad je ovaj Vrazalica iz u16 isto dobio taj neki virus. Sta li ima u tom Skoplju...costacurta08 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:09Novinari bi trebali igrati bitniju ulogu u procesu uvođenja reda u KS. Pod KS ne mislim samo SAVEZ kao ustanovu već sve što je u njihovoj ingerenciji. Eh sad, osim BH basketa ne vidim da ijedan medij piše o stanju BH košarke. Nema tu dovoljne mase i inteligencije da bi se odgovorni barem počešali po glavi ili ne daj Bože zapitali je li moglo drugačije.
Kad bi barem oni malo manje smarali i pisali plaćene članke "talentovanim igračima" a više o stvarnim problemima mislim da bi im i ugled i uticaj više porasli.
Kako nikoga u državi ne interesira, pa ni roditelje djece koja su igrala U18B turnir, gdje je nestao selektor zadnju utakmicu ili zašto U16 selektor nije dao priliku malom Ramiću barem jedan minut?
Kad već pišete o npr Preldžiću kao vrsnom talentu interesantno bi bilo da pomenete i Emira Preldžića koji onomad nije htio da igra za BiH i vizavi toga da li smo sad kao KS spremni i imamo li modalitet i legislativu kojom ćemo onemogućiti da nam se ponove takve stvari. Jesmo li tj da li je KS zaštitio našu djecu od "krađe" drugih saveza ili je i ovo što hodaju po ovim turnirima samo pomoć ambicioznim roditeljima i menaĐŽerima da utrpaju negdje dijete?
Tih stvari nema ni na horizontu da se piše o njima, o tome niko ne priča dok nam se ne desi probl a onda reagujemo HOOO RUK!