Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Gdje cu ja ba sa vama stariji ste
I hoce to biti citave godine ?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
izgleda mi da ce biti sjajan za odbranuedin_tm87 je napisao/la:Nema clanarine ba, 3 KM trening, to za termin da platimo, Amerikanci te dzaba treniraju, hajde dodji slobodno.. Hoces?Samo F.K.S !! je napisao/la:Kolko je clanarina za taj americki fudbal?edin_tm87 je napisao/la:Megamone, hos trenirat Americki Fudbal, izgledas mi k'o stvoren za tog..!

Gdje ste raja?
Evo i mene doso vise kuci.

Evo i mene doso vise kuci.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa gde si bio???sikirica je napisao/la:Gdje ste raja?
Evo i mene doso vise kuci.![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da se i ja uključim u onu diskusiju za pretprošle strane šta mislite 

Ma bio kod nane,al samo nocio.Preko dana sam isao na planinu(Ponijere) i bio kod rodaka.alfarouqaminu je napisao/la:pa gde si bio???sikirica je napisao/la:Gdje ste raja?

http://www.gamehosting.ba/refferal/ref.php?id=7920
Ako moze samo jedan klik i da posaljete to svojim prijateljima , objavite na nekoj stranici !
Nije virus nista samo udzite i izadzite a meni ce pomoci da dobijem Server ! Hvala unaprijed !
PS : Admin , Moderatori ako je ovo OFF ili ako nesmijem postaviti izbrisite Hvala !
Ako moze samo jedan klik i da posaljete to svojim prijateljima , objavite na nekoj stranici !
Nije virus nista samo udzite i izadzite a meni ce pomoci da dobijem Server ! Hvala unaprijed !
PS : Admin , Moderatori ako je ovo OFF ili ako nesmijem postaviti izbrisite Hvala !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i kako je bilo na planinu...jel toplo?sikirica je napisao/la:Ma bio kod nane,al samo nocio.Preko dana sam isao na planinu(Ponijere) i bio kod rodaka.alfarouqaminu je napisao/la:pa gde si bio???sikirica je napisao/la:Gdje ste raja?

- Donnie Darko
- Kontakt:
znaci pravda na kraju ipak nije pobjedila.
Magla nekakva,ne vidis covjeka ispred sebe.
Al bilo je opet dobro,nisam nijednom pao,sto je najvaznije.Bude puno raje i neko padne,pa se valja,a mi mu se smijemo.

Al bilo je opet dobro,nisam nijednom pao,sto je najvaznije.Bude puno raje i neko padne,pa se valja,a mi mu se smijemo.

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nijednom,ja mislio ti nam pises iz hospitala...sikirica je napisao/la:Magla nekakva,ne vidis covjeka ispred sebe.![]()

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja se opet danas džaba nadao....Donnie Darko je napisao/la:znaci pravda na kraju ipak nije pobjedila.

Jes' to i ti bio na Ponijerima?Emir_ZENICA je napisao/la:To se vi meni smijali![]()

P.S. Evo jedna igrica za zivce!
http://g4tv.com/ninjawarrior/game/
Zadnja izmjena: sikirica, dana/u 23 jan 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Unica,znas kako kazu nada zadnja umireUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja se opet danas džaba nadao....Donnie Darko je napisao/la:znaci pravda na kraju ipak nije pobjedila.
![]()

nista....valja opet strajkovat...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja se opet danas džaba nadao....Donnie Darko je napisao/la:znaci pravda na kraju ipak nije pobjedila.
![]()

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mah, evo i ja se sve nadam da ce doci obavjest da mi je izgorila skola, ali nista od toga 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sa ovim našim ministarstvom i nada brzo umire....alfarouqaminu je napisao/la:Unica,znas kako kazu nada zadnja umireUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja se opet danas džaba nadao....Donnie Darko je napisao/la:znaci pravda na kraju ipak nije pobjedila.
![]()

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako nekome zatreba opravdanja za skolu neka mi se obrati, necu vam puno uzimati . Dovoljno da mi
nabavite broj od uciteljice/profesorice. ( po mogucnosti da je solidna / ja sam skroman covjek )
nabavite broj od uciteljice/profesorice. ( po mogucnosti da je solidna / ja sam skroman covjek )

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.