Kancer su sehidske porodiceBarbarossa je napisao/la:kancerRamsey8 je napisao/la:Jeste borci su sve krivi hahaha
uzeli kredita ne može rotšildova banka iz Frankfurta vratit
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Miljenik admina i ostale moderacije
Ma gdje se to mrznes ljubavi?Jack je napisao/la:Nek mi se napuse kurca svi koji su to blokirali. Cekam mjesec dana da idem kuci i oni sve zatvore a vidim propustaju ministarska pod rotacijom, bagra izmanipulisana nabijem ih na **** sve. Idi blokiraj one sto su ti obecali pa nisi ispunili, sta mene blokiras pizdo jedna?!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
slazem se. neglasanje je triput gore od glasanja za sda/hdz/snsdsljivo je napisao/la:dobro vece, dobro vece, niste glasali, triput ga hapsi!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Bolje prodat glas nego ne glasat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Evo me na Ivan Sedlu sa transparentom WengerOutbega_afc je napisao/la:Ma gdje se to mrznes ljubavi?Jack je napisao/la:Nek mi se napuse kurca svi koji su to blokirali. Cekam mjesec dana da idem kuci i oni sve zatvore a vidim propustaju ministarska pod rotacijom, bagra izmanipulisana nabijem ih na **** sve. Idi blokiraj one sto su ti obecali pa nisi ispunili, sta mene blokiras pizdo jedna?!![]()
Nisam nigdje ali ne mogu kuci otici zbog ovih **** boraca sto motorkama obaraju stabla po putu, četnička filozofija
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
zamrznuta sperma, pa onda vjestacka oplodnjaAerials je napisao/la:Najjače mi je kako se ove poslijeratne generacije '98.- na rang listama prijemnog ispita za fakultet ponekad navode kao djeca poginulih boraca.Unofficialpage je napisao/la:Mi ćemo i za 100 godina imati praunučad boraca i tražiti će neku socijalu, od rata je prošlo 23 god i kakvi više borci.![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prodati glasove za urbanisticku i gradevinsku je vec nesto, tako se napreduje u stranci 
Jest makar ces bilo kakvu korist izvuciSarmelino je napisao/la:Bolje prodat glas nego ne glasat
A jest im glupo vodjen protest trebali su ove guzonje opkoliti danas kad je onaj sejtan iz EU dosao
Ono kad useres 3 nepovratna kredita pa moras na ulicu blokirat ljudima sa djecom put jer je drzava kriva sto si nesposoban za zivot
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
hmm djelimičnoRamsey8 je napisao/la:
Kancer su sehidske porodice
recimo ako primaju duplu penziju tj žena od poginulog i roditelji poginulog
ko će to isfinancirat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Smrzo sam se čekajući bus od 6 do 8. Ne znam hoće li se sutra moći proći. Ovi nisu normalni.Jack je napisao/la:Nek mi se napuse kurca svi koji su to blokirali. Cekam mjesec dana da idem kuci i oni sve zatvore a vidim propustaju ministarska pod rotacijom, bagra izmanipulisana nabijem ih na **** sve. Idi blokiraj one sto su ti obecali pa nisi ispunili, sta mene blokiras pizdo jedna?!
Najtuznije je sto ti odes da glasas i zaokruzis jednog kandidata, a onda oni posmatraci-pijuni dopisuju iksice uz imena onih za koje se zaduzeni. Na taj nacin stranka osvoji 300 glasova i svih 300 ima i taj predodredjeni kandidat. Jedino rjesenje jeste elektronsko glasanje.KK_Bosna je napisao/la:slazem se. neglasanje je triput gore od glasanja za sda/hdz/snsdsljivo je napisao/la:dobro vece, dobro vece, niste glasali, triput ga hapsi!
Ma to su stariji ja se upiso sa generacijom 96 na drugi faks a ja 93Aerials je napisao/la:Najjače mi je kako se ove poslijeratne generacije '98.- na rang listama prijemnog ispita za fakultet ponekad navode kao djeca poginulih boraca.Unofficialpage je napisao/la:Mi ćemo i za 100 godina imati praunučad boraca i tražiti će neku socijalu, od rata je prošlo 23 god i kakvi više borci.![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dodo bio u Rajvosa todayi odmah haus 
Ma vecina ih sve duplo prima od stipendija pa nadaljeBarbarossa je napisao/la:hmm djelimičnoRamsey8 je napisao/la:
Kancer su sehidske porodice
recimo ako primaju duplu penziju tj žena od poginulog i roditelji poginulog
ko će to isfinancirat
e zato im ja preko svih listica nacrtam ogromnu qrchinu, pa nek onda mrtvom aliji pisu iksicebega_afc je napisao/la:Najtuznije je sto ti odes da glasas i zaokruzis jednog kandidata, a onda oni posmatraci-pijuni dopisuju iksice uz imena onih za koje se zaduzeni. Na taj nacin stranka osvoji 300 glasova i svih 300 ima i taj predodredjeni kandidat. Jedino rjesenje jeste elektronsko glasanje.KK_Bosna je napisao/la:slazem se. neglasanje je triput gore od glasanja za sda/hdz/snsdsljivo je napisao/la:dobro vece, dobro vece, niste glasali, triput ga hapsi!
Maloprije pricam sa rodjakom, bio gore pred tunelom. Otisao kaze nazad skroz, da pokusa na Bugojno kuci. Velik je minus vani, moglo bi biti problema Bgm.Jack je napisao/la: Evo me na Ivan Sedlu sa transparentom WengerOut
Nisam nigdje ali ne mogu kuci otici zbog ovih **** boraca sto motorkama obaraju stabla po putu, četnička filozofija
Ma nisu vjeruj, što je najžalosnije.Penaltiky je napisao/la: Ma to su stariji ja se upiso sa generacijom 96 na drugi faks a ja 93
A jes'.. umalo ti ne rekoh šta.KK_Bosna je napisao/la: zamrznuta sperma, pa onda vjestacka oplodnja
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pogotovo gore kad je i ljeti hladno. Ne daj Boze da se nekom djetetu nesto desi po ovoj hladnoci dok ceka da se ovi idioti smiluju i puste. Tek tada bi i krv pala ali dobro, borci su to ipak oni mogu zatvarat puteve, nek mi kurca nadojebega_afc je napisao/la:Maloprije pricam sa rodjakom, bio gore pred tunelom. Otisao kaze nazad skroz, da pokusa na Bugojno kuci. Velik je minus vani, moglo bi biti problema Bgm.Jack je napisao/la: Evo me na Ivan Sedlu sa transparentom WengerOut
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jedan covjek, jedan glas. I to elektronskim putem. Na ovaj nacin, rekao bih da nema vise od 20% regularnih glasova. Sve ostalo je izrezirano. Nismo mi toliko nepismen narod koliko oni izbace nevazecih listica.KK_Bosna je napisao/la:
e zato im ja preko svih listica nacrtam ogromnu qrchinu, pa nek onda mrtvom aliji pisu iksice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.