Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 27 jul 2025, 13:23

Pisao sam prije transfera, 2m eura je maksimalan iznos transfera Al Jabera i to 2m ako ode u Arabiju bilo gdje drugo je manje

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 13:24

Što nagađate reko frajer 3+ miliona eura da su dobili , čemu sumnja u navode frajera koji ga je prodao. Dobili ljudi 6,5 miliona maraka najmanje. Šta vam je problem prihvatiti to i čestitati na dobro obavljenom poslu.

Najveći izlazni transfer u historiji Bh sporta
Tako će se voditi do finansijskog izvještaja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jul 2025, 13:25

jurisicduska je napisao/la:
27 jul 2025, 13:24
Što nagađate reko frajer 3+ miliona eura da su dobili , čemu sumnja u navode frajera koji ga je prodao. Dobili ljudi 6,5 miliona maraka najmanje. Šta vam je problem prihvatiti to i čestitati na dobro obavljenom poslu.

Mozda prepisemo od komsija :D

Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..

Nadam se da ce to urednik transfermarkta za BiH ligu usvojiti :urnebes:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jul 2025, 13:28

bvsic je napisao/la:
27 jul 2025, 13:23
Pisao sam prije transfera, 2m eura je maksimalan iznos transfera Al Jabera i to 2m ako ode u Arabiju bilo gdje drugo je manje
Ti kad kazes, to mora biti tako.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 27 jul 2025, 13:29

zeljovolimte je napisao/la:
27 jul 2025, 13:21
NajvecaRadosti je napisao/la:
27 jul 2025, 13:02
Pa ovi isti likovi su pljuvali Zuku sto Bubanja ima vrijednost 1.2mil :bow:
Prvo sto on to nije odredio drugo Vladan vrijedi i vise sto je pokazao.Najbolji DM lige barem 10 godina unazad,sve do Cimirota.Covjek bez greske vodio tm

Naravno nece se izvinuti za to i jos milion blamiranja ali ce nastaviti da izmisljaju.Cijene i vise nego realne.
Jasta radi.

Godinama najskuolja ekipa u ligi zavrsava treca ili cetvrta.
Deni Simeunovic 500.000€ (priznao da je za dres to uradio)
Duljevic 1.000.000€
Dizdarevic 500.000€
Salcin 500.000€
Pidro 700.000€
Sabanovic 500.000€
Dusan Hodzic 500.000€
Stanojevic 700.000€
Almir Bekic 550.000€

Dodaj na ove nebuloze da svaki junior kod vas vrijedi po 100.000, doj kod ostalih vrijeedi po 50.000 😂😂

Ovi koji se pokazu kao promasaji ostaje ista cijena (jer on ne uredjuje), a ovaj koji da koju gol skoci..

Molit cu da se ispravi, najveci izlazni transfer iz ove lige Al Jaber 3.000.0000 €, a decko po Zuki nije vrijedio vise od Mate Stanica.. perfektno vodi stvarno 😂😂
Pa ne uređuje ti Zuka cijenu Al Jabera nego moderator transfermarkta zaduzen za ligu Saudijske Arabije.. On je stavio 1.8 miliona eura. Zuka moze samo stavljati cijene transfere igrača koji dolaze u BiH ligu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 13:29

27 jul 2025, 13:25

Mozda prepisemo od komsija :D

Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..
Ne znam zaista o cemu pričaš.
Kod nas prihodi od vlastite aktivnosti oko 11 miliona Maraka

slika

Poređenja radi kod vas su iznosili oko 3 miliona dakle razlika 8 miliona km. Čelik i Buljubasic.

Nemoj se sad usutiti samo nego odgovori i na ovo. Ako se normalno diskutuje Hajd jednom u životu budi čovjek pa napisi napisao sam glupost.

slika

Ovako to izgleda kod vas dakle slijedece godine stavka vlastite aktivnosti treba bit minimalno 10 miliona
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 13:38

duska znam da provociras, ali ako nekoga stvarno zanima transfer jeste 3 miliona s tim da nama ne ide sve, ali ide veci dio. pare nisu legle, lijegace u ratama.

ovo sto pisu grci nije nista novo, zna se neko vrijeme. novo je ovo za platu, bar meni, nisam imao pojma da ce primati 5 miliona po sezoni. strasne pare.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 13:44

svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 13:38
duska znam da provociras, ali ako nekoga stvarno zanima transfer jeste 3 miliona s tim da nama ne ide sve, ali ide veci dio. pare nisu legle, lijegace u ratama.

ovo sto pisu grci nije nista novo, zna se neko vrijeme. novo je ovo za platu, bar meni, nisam imao pojma da ce primati 5 miliona po sezoni. strasne pare.
Ne provociram majke mi eto.
Piše frajer da ne prikazujemo transfere u finansijskom izvještaju i da mediji prenose basnoslovne cifre. Ja sam mu ostavio finansijski izvještaj gdje mi prikazujemo 11 miliona od vlastite aktivnosti ako uzmemo u obzir da smo prodali Čelika za 2.5 miliona eura i 1.5 mil eura za Buljubasica i još neke naknade za loan to je 8,5 miliona km , i kad zbrojiš sve ostale stavke ispade da smo ipak prikazali te transfere.

Vi pravite iz vlastite aktivnosti 3 miliona kad dodaš ovih 6,5 i trend rasta očekujemo u toj stavci 10+ miliona ako ne griješim ?

I ne zajebajem. Meni drago ako je to tako. Da nemate vise izgovora Ko u zadnjih 10 godina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2025, 13:48

Cijene transfera se ne mogu sakriti, normalnih transfera da naglasim. Tu je FIFA TMS i vremenom se tu pojave stvarne cifre.

U ovo ne ulaze petljavine recimo Borca i Sarajeva, odnosno njihovi tokovi novca, zato ih UEFA i kažnjava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 13:49

27 jul 2025, 13:44
svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 13:38

Ne provociram majke mi eto.
Piše frajer da ne prikazujemo transfere u finansijskom izvještaju i da mediji prenose basnoslovne cifre. Ja sam mu ostavio finansijski izvještaj gdje mi prikazujemo 11 miliona od vlastite aktivnosti ako uzmemo u obzir da smo prodali Čelika za 2.5 miliona eura i 1.5 mil eura za Buljubasica i još neke naknade za loan to je 8,5 miliona km , i kad zbrojiš sve ostale stavke ispade da smo ipak prikazali te transfere.

Vi pravite iz vlastite aktivnosti 3 miliona kad dodaš ovih 6,5 i trend rasta očekujemo u toj stavci 10+ miliona ako ne griješim ?

I ne zajebajem. Meni drago ako je to tako. Da nemate vise izgovora Ko u zadnjih 10 godina.
ne govorim za vas nista, nisam upucen. radite najbolje transfere u drzavi i to je cinjenica, a koliko ko uzima i kako nemam pojma.

opet se mi vama ne mozemo pribliziti budzetom. mozemo sto je rekao adzem biti konkurentniji u smislu da uzimamo vise bodova protiv vas, borca i zrinjskog, ali ocekivati borbu za titulu je nerealno i to ne samo zbog budzeta. svakako je klub zdraviji nego sto je bio zadnjih 10-ak godina.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 13:53

Pa sto sad pisete tako ?

Jebote jesam vam postavio 11 miliona BAM prihoda od vlastite aktivnosti. Kako možeš napisati ne znam ko šta uzima ? Prikazani su transferi od preko 8 miliona BAM u finansijskom izvještaju ? Čemu taj sad veo nekakvih priča suludih ?

Ti si momak razuman. Piše ti 11 miliona. Pročitaš to je to. Ne znam zašto je nešto sto je egzaktno teško shvatiti.

Usput odgovor za ovog racunvođu Uefa je izvještaj ovaj koji sam ja postavio prihvatila. Problem je izvještaj iz 23/24 i ispravljeno je u prethodnom.

Vidjet ćemo hoce li vas izvještaj prikazati 10+ miliona prihoda od vlastite aktivnosti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2025, 13:54

E cuj 25 k eura.
Kakve su ove mucke to samo dragi Bog zna.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2025, 13:54

27 jul 2025, 13:21
27 jul 2025, 13:02
Pa ovi isti likovi su pljuvali Zuku sto Bubanja ima vrijednost 1.2mil :bow:
Prvo sto on to nije odredio drugo Vladan vrijedi i vise sto je pokazao.Najbolji DM lige barem 10 godina unazad,sve do Cimirota.Covjek bez greske vodio tm

Naravno nece se izvinuti za to i jos milion blamiranja ali ce nastaviti da izmisljaju.Cijene i vise nego realne.
Jasta radi.

Godinama najskuolja ekipa u ligi zavrsava treca ili cetvrta.
Deni Simeunovic 500.000€ (priznao da je za dres to uradio)
Duljevic 1.000.000€
Dizdarevic 500.000€
Salcin 500.000€
Pidro 700.000€
Sabanovic 500.000€
Dusan Hodzic 500.000€
Stanojevic 700.000€
Almir Bekic 550.000€
Advan Kadusic izasao iz juniora 400.000€ :urnebes: :urnebes:

Dodaj na ove nebuloze da svaki junior kod vas vrijedi po 100.000, doj kod ostalih vrijeedi po 50.000 😂😂

Ovi koji se pokazu kao promasaji ostaje ista cijena (jer on ne uredjuje), a ovaj koji da koju gol skoci..

Molit cu da se ispravi, najveci izlazni transfer iz ove lige Al Jaber 3.000.0000 €, a decko po Zuki nije vrijedio vise od Mate Stanica.. perfektno vodi stvarno 😂😂

90% igraca najvecu vrijednost ima kad nastupa za FKS onda im cijena naglo pada..
Vi 3 miliona niste dobili i tu se prica zavrsava.Raspitaj se
Prva recenica ti momentalno pada u vodu.Kad se sredi situacija o ligi mozemo pricati o fudbalu i koliko ko zaostaje.

Ovi svi sto si naveo su bili tada najbolji igraci lige na svojim pozicijama,mladi,mlade reprezentacije i osvojili duplu krunu posteno.Ne znam sta vam tu ne valja?Jedino Simeunovic realno glupost.
Evo ne vodi vise i opet smo ubjedljivo prvi,ne znam ko je sad kriv.Vakat ds naucite kako se formira cijena na toj platformi.Jel nemamo najbolji tim hoces da kazes?

Mato Stanic barem ima neki ucinak za razliku od Jabera i nije na stipendijskom ugovoru ili ti ga ide kad agencija kaze.Sve igra ulogu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 jul 2025, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 13:56

27 jul 2025, 13:53
Pa sto sad pisete tako ?

Jebote jesam vam postavio 11 miliona BAM prihoda od vlastite aktivnosti. Kako možeš napisati ne znam ko šta uzima ? Prikazani su transferi od preko 8 miliona BAM u finansijskom izvještaju ? Čemu taj sad veo nekakvih priča suludih ?

Ti si momak razuman. Piše ti 11 miliona. Pročitaš to je to. Ne znam zašto je nešto sto je egzaktno teško shvatiti.

Usput odgovor za ovog racunvođu Uefa je izvještaj oaj koji sam ja postavio prihvatila. Problem je izvještaj iz 23/24 i ispravljeno je u prethodnom.
zato sto jednostavno ne znam, a vasi finansijski izvjestaji nisu vjerodostojni.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 jul 2025, 13:56

Ma trose oni velike pare,vazda ista prica nemamo za kifle,ide stabilizacija, ozbiljniji smo nego prije i prodje tako 20 godina nicega. Vazno je da prose i dalje i da nece da vrate dug drzavi,nadaju se da ce im drzava otpisati sve.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2025, 13:59

A neki dan mi lik kaze "mi da imamo para ne bi ovo dovodili"
Gdje su pare???Nas ubjedjuju da s tim iznosom mozes pop.isati ligu.Jug je svakako sadaka.Ne znam gdje su im pare ovo bi se moralo ispitati,jako sumnjive radnje i tokovi.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 jul 2025, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 13:59

svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 13:56
Pa sto sad pisete tako ?

Usput odgovor za ovog racunvođu Uefa je izvještaj oaj koji sam ja postavio prihvatila. Problem je izvještaj iz 23/24 i ispravljeno je u prethodnom.
Dobro evo i da ne znas
Kako mi imamo 11 miliona prihod od vlastite aktivnosti a vi 2.8 ?
Šta je razlika po tebi ?
Vise prodamo bokserica ?

I da vaši si izvještaji relevantni gdje ste u prihode knjižili otpis kamate poreznog duga 2023/24 godine. To je bas relevantno onako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2025, 14:02

27 jul 2025, 13:59
Nas ubjedjuju da s tim iznosom mozes pop.isati ligu.
Ko ubjeđuje? Niko naravno. Laže i izmišlja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 14:02

27 jul 2025, 13:59
svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 13:56
Pa sto sad pisete tako ?

Dobro evo i da ne znas
Kako mi imamo 11 miliona prihod od vlastite aktivnosti a vi 2.8 ?
Šta je razlika po tebi ?
Vise prodamo bokserica ?
nemam ja problem da kazem da imate najbolji op u drzavi i da pravite najbolje transfere, te da imate najveci budzet. to svako vidi. detalje ne mogu znati.

ja ne ocekujem od tebe da javno blatis svoj klub i pises svasta, ali znas bolje od mene kako varijantisete sa platama i sta radite, kao sto sigurno znas da ste usli u kolo s vicom i da vas nije uefa oklempala samo zbog kasnjenja.

Herson

Post Postao/la Herson » 27 jul 2025, 14:03

Šta će im biti alibi za neuspjeh ove sezone?
Finansije više ne mogu korisiti kao opravdanje. Konačno, da više ne slušamo patetisanje o teškim uslovima, manjku novca, radnička klasa, bla bla.
Ili će jednostavno prihvatiti da su osrednji klub koji se zadovoljava ponenkim izlaskom u Evropu i bodovima u derbiju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, supervizor i 27 gostiju.