Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
evo info iz prve ruke: sace ih specijalci zgaziti 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
I uradis ono triput gore. BraoKK_Bosna je napisao/la:
e zato im ja preko svih listica nacrtam ogromnu qrchinu, pa nek onda mrtvom aliji pisu iksice
Meni je rodjak, najblizi rodjak isao za gradsko vijece a ja bio clan jedne izborne komisije. Pred pocetak brojanja glasova salje čovjek poruku da mu dodam glasova.
Logicno,poslao sam ga u neku stvar. Mrs!
Ljudi su najavili proteste. Najgore je sto niko od medija nije ovo ozbiljnije prenio. Ja prvi put danas u 2 procitao vijesti...Jack je napisao/la: Pogotovo gore kad je i ljeti hladno. Ne daj Boze da se nekom djetetu nesto desi po ovoj hladnoci dok ceka da se ovi idioti smiluju i puste. Tek tada bi i krv pala ali dobro, borci su to ipak oni mogu zatvarat puteve, nek mi kurca nadoje
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Fakat? Nece valjda krv poteci...KK_Bosna je napisao/la:evo info iz prve ruke: sace ih specijalci zgaziti
nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavajubega_afc je napisao/la:Fakat? Nece valjda krv poteci...KK_Bosna je napisao/la:evo info iz prve ruke: sace ih specijalci zgaziti
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Da tih malverzacija i kradja ima, istina. Da si ti sad hipergalakticki pretjerao, i to je istina. Kakvih crnih 20%!?bega_afc je napisao/la:Jedan covjek, jedan glas. I to elektronskim putem. Na ovaj nacin, rekao bih da nema vise od 20% regularnih glasova. Sve ostalo je izrezirano. Nismo mi toliko nepismen narod koliko oni izbace nevazecih listica.KK_Bosna je napisao/la:
e zato im ja preko svih listica nacrtam ogromnu qrchinu, pa nek onda mrtvom aliji pisu iksice
Ne mozes ti zaokružiti jednog gradonacelnika i onda neki SDA bot iz komisije dodje i stavi x kraj njihovog kandidata. I to je isto kao da si ko kk Bosna kurcinu nacrtao.
Obicno kradu tamo gdje mozes vise kandidata zaokruziti i guraju svoje poznanike. Ili kod brojanja glasova slazu predsjednika komisije.
Ali toliko tih sranja sigurno nema. Pa ispade sad nemoguće skinut SDA.
Nije to rjesenje, tuzno je ovo previse.KK_Bosna je napisao/la:nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavajubega_afc je napisao/la:Fakat? Nece valjda krv poteci...KK_Bosna je napisao/la:evo info iz prve ruke: sace ih specijalci zgaziti
Povratnici u RS + čiji su roditelji bili borci samo na osnovu toga mogu dobiti godišnje stipendije 1600KM.
Moji nisu bili u ratu, pa sam dobio manju.
Moji nisu bili u ratu, pa sam dobio manju.
Djeca su tu samo koletaralna šteta. Podržavam proteste, a ti što su tu zapeli, jbg braća
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma napravila drzava parazite od djece, masa žena se preudalo ono vjenčaju se šerijatski samo da im penziju ne uzmu, upisuju fakultete do iznemoglosti da imaju penzije itdRamsey8 je napisao/la:
Ma vecina ih sve duplo prima od stipendija pa nadalje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sta je rjesenje? da djeca od 3 godine obole?bega_afc je napisao/la:Nije to rjesenje, tuzno je ovo previse.
Borci su samo krivi sto je to dijete rodjeno u ovoj zemljiKK_Bosna je napisao/la: nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavaju
Miljenik admina i ostale moderacije
Borci su oni. Borci da djeca i stari ispastaju, tako je momcine. Bit ce jos nepovratnih, samo jako. Nije da ima milion logicnijih lokacija za proteste
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zaokruzim ja nacelnika, ti dodas X na drugo ime. Sta dobijes - nevazeci listic. Time si vec stekao prednost jednog glasa koji ti protivnik nece dobiti. Ne smijem ti ni reci sta se sve i na koji nacin radi. I kako se prostru listici, dodaje i oduzima uz kafu i sve to uz fizicke prijetnje onima koji se usprotive.Kajzer10 je napisao/la:
Da tih malverzacija i kradja ima, istina. Da si ti sad hipergalakticki pretjerao, i to je istina. Kakvih crnih 20%!?
Ne mozes ti zaokružiti jednog gradonacelnika i onda neki SDA bot iz komisije dodje i stavi x kraj njihovog kandidata. I to je isto kao da si ko kk Bosna kurcinu nacrtao.
Obicno kradu tamo gdje mozes vise kandidata zaokruziti i guraju svoje poznanike. Ili kod brojanja glasova slazu predsjednika komisije.
Ali toliko tih sranja sigurno nema. Pa ispade sad nemoguće skinut SDA.
ako nisi upucen i oni sto su zeljeli unistiti ovu zemlju protestvuju i blokirali su puteve...Ramsey8 je napisao/la:Borci su samo krivi sto je to dijete rodjeno u ovoj zemljiKK_Bosna je napisao/la: nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavaju
Naprijed zelene beretke!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šteta sto ovi forum heroji nisu u kakvom autu na -10 sa malom bebom
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa brate, rjesenje je da guzonje sazovu hitnu sjednicu i momentalno se pojave na poslu i razgovaraju s ljudima. To su danas trebali uraditi. Na pogresne ljude se ljutimo.KK_Bosna je napisao/la:sta je rjesenje? da djeca od 3 godine obole?bega_afc je napisao/la:Nije to rjesenje, tuzno je ovo previse.
Šteta što ova država nije pala, barem ne bi čitali tvoje bljuvotine po forumuSarmelino je napisao/la:Šteta sto ovi forum heroji nisu u kakvom autu na -10 sa malom bebom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.