Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2025, 14:06

Virtu4l je napisao/la:
27 jul 2025, 14:02
NajvecaRadosti je napisao/la:
27 jul 2025, 13:59
Nas ubjedjuju da s tim iznosom mozes pop.isati ligu.
Ko ubjeđuje? Niko naravno. Laže i izmišlja.
E kakvi ste vi dvolicnjaci :bow:

Sta li ce vam ove godine bit izgovor
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 14:07

za sta izgovor? misli li iko normalan da mi mozemo uzeti titulu?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 14:10

svemalim1 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 13:56

zato sto jednostavno ne znam, a vasi finansijski izvjestaji nisu vjerodostojni.
Dobro evo i da ne znas
Kako mi imamo 11 miliona prihod od vlastite aktivnosti a vi 2.8 ?
Šta je razlika po tebi ?
Vise prodamo bokserica ?
nemam ja problem da kazem da imate najbolji op u drzavi i da pravite najbolje transfere, te da imate najveci budzet. to svako vidi. detalje ne mogu znati.

ja ne ocekujem od tebe da javno blatis svoj klub i pises svasta, ali znas bolje od mene kako varijantisete sa platama i sta radite, kao sto sigurno znas da ste usli u kolo s vicom i da vas nije uefa oklempala samo zbog kasnjenja.
Za plate sam također detaljno objasnio. Imamo 3 miliona na drugoj stavci jer isplaćujemo kvartalno rate igračima i to ne možeš vodit kao plate. I tu trošimo duplo vise od vas, nego vi ne znate pročitati izvještaj. Nadalje nije nas UEFA zbog plata kaznila nit nas je Vico šta tu pogurao. To je vaša trač partija i želja za europolima. Ja bio sad na utakmici europskoj. Toliko o tom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 jul 2025, 14:10

Čestitke Želji na rekordnom transferu. Liga napreduje kao nikada do sada.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jul 2025, 14:11

Nemojte se degradirati. FK Sarajevo je drzavi najvise dalo poreza. Dakle od Sarajeva se profitira, dok su drugi na grbaci, i drzava uvijek u minusu sa njima. Kerovi laju, karavani prolaze.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2025, 14:15

svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 14:07
za sta izgovor? misli li iko normalan da mi mozemo uzeti titulu?
Ma naravno da ne misli, nego ne znaju šta će sa sobom pa bulazne i buncaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 14:16

27 jul 2025, 14:10
svemalim1 je napisao/la:

Dobro evo i da ne znas
Kako mi imamo 11 miliona prihod od vlastite aktivnosti a vi 2.8 ?
Šta je razlika po tebi ?
Vise prodamo bokserica ?
nemam ja problem da kazem da imate najbolji op u drzavi i da pravite najbolje transfere, te da imate najveci budzet. to svako vidi. detalje ne mogu znati.

ja ne ocekujem od tebe da javno blatis svoj klub i pises svasta, ali znas bolje od mene kako varijantisete sa platama i sta radite, kao sto sigurno znas da ste usli u kolo s vicom i da vas nije uefa oklempala samo zbog kasnjenja.
Za plate sam također detaljno objasnio. Imamo 3 miliona na drugoj stavci jer isplaćujemo kvartalno rate igračima i to ne možeš vodit kao plate. I tu trošimo duplo vise od vas, nego vi ne znate pročitati izvještaj. Nadalje nije nas UEFA zbog plata kaznila nit nas je Vico šta tu pogurao. To je vaša trač partija i želja za europolima. Ja bio sad na utakmici europskoj. Toliko o tom.
hoces da kazes da ste uzeli kup bez aminovanja od strane vice? tesko, pa znamo svi da ni horde u to ne vjeruju a hoces da ja vjerujem. mirvic satro u zavadi sa njim, a idu po ruckovima. nemoj zajebavat. da vas europol istrazuje ne vjerujem, ali uefa ne kazni nikoga 250k samo za kasnjenje.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 jul 2025, 14:33

Željezničar je zahvaljujući raznoraznim upravama postao prosječni premijerligaš. Da nemaju bazu navijača kakvu imaju, iste te uprave bi ih odvele u drugu ligu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 14:34

Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.

Sve ostalo sto pisete je umisljaj nekakav i želja vasa.

Pusti to horde ako živiš u Sarajevu znas i ko i iz kojih razloga propagira tu priču. Nažalost.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jul 2025, 14:39

Ova tema sda vs nip, zeljo vs sarajevo. Svako malo neko dokazivanje oko gluposti, koga k boli za finansije.

Nova sezona, valjda neko titulu osvoji ko voli ovu drzavu.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 14:41

27 jul 2025, 14:34
Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.

Pusti to horde ako živiš u Sarajevu znas i ko i iz kojih razloga propagira tu priču. Nažalost.
e upravo to "povezana pravna lica" vas i handri, zato i jeste tolika kazna, a po prijavi ibricica koji je bio unutra i vidio sta se radi. znaci nemoj molim te govoriti da je to neko bezazleno kasnjenje kad nije.

mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba znamo iz kojih razloga.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 27 jul 2025, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jul 2025, 14:42

27 jul 2025, 13:29
zeljovolimte je napisao/la:
27 jul 2025, 13:25
27 jul 2025, 13:24
Što nagađate reko frajer 3+ miliona eura da su dobili , čemu sumnja u navode frajera koji ga je prodao. Dobili ljudi 6,5 miliona maraka najmanje. Šta vam je problem prihvatiti to i čestitati na dobro obavljenom poslu.

Najveći izlazni transfer u historiji Bh sporta
Tako će se voditi do finansijskog izvještaja.
Mozda prepisemo od komsija :D

Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..
Ne znam zaista o cemu pričaš.
Kod nas prihodi od vlastite aktivnosti oko 11 miliona Maraka

slika

Poređenja radi kod vas su iznosili oko 3 miliona dakle razlika 8 miliona km. Čelik i Buljubasic.

Nemoj se sad usutiti samo nego odgovori i na ovo. Ako se normalno diskutuje Hajd jednom u životu budi čovjek pa napisi napisao sam glupost.

slika

Ovako to izgleda kod vas dakle slijedece godine stavka vlastite aktivnosti treba bit minimalno 10 miliona
Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.

Prije svega ovdje ide godina 2024, tranafer Celika tesko moze uci, jer je ozvanicen u 2025. To ce se vidjeti iduce proljece.

Sredstva od Vladana Kovacevica skoro 2 miliona (procenat)
Nek ste u Evropi zaradili 2 miliona (pretkola.ulaznice)
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
Sahinovic 600.000 (1.1.2024 potpisao)
Podaci su uzeti sa portala.

Skoro 10 miliona..

To je samo od transfera, gdje su naknade za posudbe, trening naknade, na to dodaj sponzore kojih imate vise, drzavu, karte..

Kako komentarises da su vam rashodi za plate manji nego nama?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 jul 2025, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 27 jul 2025, 14:42

Evo bude se patriote iz lukavice hahahaha

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 14:43

svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 14:41

e upravo to "povezana pravna lica" vas i handri, zato i jeste tolika kazna, a po prijavi ibricica koji je bio unutra i vidio sta se radi. znaci nemoj molim te govoriti da je to neko bezazleno kasnjenje kad nije.

mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba.
Nisam rekao da je bezazleno nego nema nikakve veze sa platama igrača ili utajama poreza. Usput taj izvještaj je dostavljen i prihvaćen u ovoj godini i sve je čisto tako da ne treba se zamarati tim. Nije nešto sto nije riješeno. Ili sto će nam prouzrokovati neke daljnje posljedice. Piše ti u obrazloženju da smo dokumentaciju dostavili i da je ista prihvaćena.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2025, 14:45

27 jul 2025, 14:42
27 jul 2025, 13:25

Mozda prepisemo od komsija :D

Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..

slika

Poređenja radi kod vas su iznosili oko 3 miliona dakle razlika 8 miliona km. Čelik i Buljubasic.

Nemoj se sad usutiti samo nego odgovori i na ovo. Ako se normalno diskutuje Hajd jednom u životu budi čovjek pa napisi napisao sam glupost.

slika

Ovako to izgleda kod vas dakle slijedece godine stavka vlastite aktivnosti treba bit minimalno 10 miliona
Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.

Prije svega ovdje ide godina 2024, tranafer Celika tesko moze uci, jer je ozvanicen u 2025. To ce se vidjeti iduce proljece.

Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000

To je samo od transfera, gdje su naknade za posudbe, trening naknade, na to dodaj sponzore kojih imate vise, drzavu, karte..
Pa 11 miliona prikazano.
Ti ne može 7 sabrat.
Kako smo onda utajili ?
Država ti nije prihod od vlastite aktivnosti imaš stavku za to.
Imaš stavku i za clanarin.
Etc.
Ugl prikazati 11 miliona i rec da nešto nisi prikazao je budalastinja.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2025, 14:48

Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000

Skoro 10 miliona..

Pare od transfera ne dolaze u jednoj rati.
Voli te tvoje Sarajevo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 jul 2025, 14:48

Virtu4l je napisao/la:
27 jul 2025, 13:48
Cijene transfera se ne mogu sakriti, normalnih transfera da naglasim. Tu je FIFA TMS i vremenom se tu pojave stvarne cifre.
Kad možemo očekivati tačan iznos transfera?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jul 2025, 14:51

27 jul 2025, 14:45

slika

slika

Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000

Pa 11 miliona prikazano.
Ti ne može 7 sabrat.
Kako smo onda utajili ?
Sabrao 10 i ispade ostale aktivnosti 900.000?

Nisam rekao da ste utajili, nego da lazete za visine transfera preko medija.
Isto kao sto i papak prepravlja posjete po sezonama. Jednostavno bolestan um.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 jul 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2025, 14:51

HordasOdMalena je napisao/la:
27 jul 2025, 14:48
Virtu4l je napisao/la:
27 jul 2025, 13:48
Cijene transfera se ne mogu sakriti, normalnih transfera da naglasim. Tu je FIFA TMS i vremenom se tu pojave stvarne cifre.
Kad možemo očekivati tačan iznos transfera?

Nemam pojma, imaju te neke procedure, obično je par mjeseci, a i ne znam nikoga ko ima pristup tom sistemu. Klubovi sigurno imaju, ne znam za dalje.
Voli te tvoje Sarajevo.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jul 2025, 14:53

27 jul 2025, 14:43
svemalim1 je napisao/la:
27 jul 2025, 14:41

mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba.
Nisam rekao da je bezazleno nego nema nikakve veze sa platama igrača ili utajama poreza. Usput taj izvještaj je dostavljen i prihvaćen u ovoj godini i sve je čisto tako da ne treba se zamarati tim. Nije nešto sto nije riješeno. Ili sto će nam prouzrokovati neke daljnje posljedice. Piše ti u obrazloženju da smo dokumentaciju dostavili i da je ista prihvaćena.
dobro duska eto fino smo popricali, necemo vise davit ljude. mene samo iritira kad ova djecurlija sto zivi 200 km od sarajeva i vidi kosevo svake prestupne pocne da pametuje o vici, sudjenju, savezu, pa pocne zvati ljude cetnicima i izdajnicima, a pojma nema sta se desava. nesvjesno botuju i to po uputama ljudi koji znaju bolje.

ja iskreno ne mislim da je mirvic neki krimos i perac para kako vole reci. zdraviji bi nas fudbal bio 10 puta da svaki klub ima nekog ulagaca, pa makar i takvog. cini mi se da je i on nadosao. imate odlicnu ekipu i najboljeg trenera lige. ako sta ne zajebete kako znate, mogli bi nesto i uraditi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”