The feeling is mutualBrokula je napisao/la:Šteta što ova država nije pala, barem ne bi čitali tvoje bljuvotine po forumuSarmelino je napisao/la:Šteta sto ovi forum heroji nisu u kakvom autu na -10 sa malom bebom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pa to isto moze i za njih da vazi samo im ovo borci zamjenis s necim drugimKK_Bosna je napisao/la:ako nisi upucen i oni sto su zeljeli unistiti ovu zemlju protestvuju i blokirali su puteve...Ramsey8 je napisao/la:Borci su samo krivi sto je to dijete rodjeno u ovoj zemljiKK_Bosna je napisao/la: nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavaju
Ali neko dobro manipulise s ovim protestima
Miljenik admina i ostale moderacije
Napravili ljudi hotele i prenocista. Odes i platis spavanje u toplom jednu noc.Sarmelino je napisao/la:Šteta sto ovi forum heroji nisu u kakvom autu na -10 sa malom bebom
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ako sad dobijemo banove vracamo se opet do tekme s Milanomanell je napisao/la:Zakuha se i na forumu.
Miljenik admina i ostale moderacije
Nekad je pametnije šutit, dječijem sarkazmu nije mjesto svugdjeSarmelino je napisao/la: The feeling is mutual
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da nije njih bilo,ne bi ni tebe bilo,sada bi lezao u nekoj masovnoj grobnici,ne bi nas bilo,pa ni tog dijeta........jel te sram barem malo...KK_Bosna je napisao/la:nek ih pobiju sto se mene tice, zbog gamadi djeca od 3 godine se smrzavajubega_afc je napisao/la:Fakat? Nece valjda krv poteci...KK_Bosna je napisao/la:evo info iz prve ruke: sace ih specijalci zgaziti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bojim se da ćemo ovaj put 14 dana lopatati.Ramsey8 je napisao/la:Ako sad dobijemo banove vracamo se opet do tekme s Milanomanell je napisao/la:Zakuha se i na forumu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E manipulise. Zavjera ustasko-dzihadska garant. Imas samo ljude koji ne znaju protestovati. Pa jel neko za 20 godina naucio da političari nece popustiti pritiscima dok je obican narod ugrozen kao u ovoj situaciji. Odi odgovornom licu pred kucu pa da vidimo kako se telefonski saziva sjednica.
Mozda i hoće popustiti kad neki otac sa smrznutim i gladnim djetetom odluci sam sebi prokrciti put a bojim se da ces tad imati situaciji gdje ce neko morati snositi posljedice.
Mozda i hoće popustiti kad neki otac sa smrznutim i gladnim djetetom odluci sam sebi prokrciti put a bojim se da ces tad imati situaciji gdje ce neko morati snositi posljedice.
Ma da, djeca su kolateralna stetaBrokula je napisao/la:Nekad je pametnije šutit, dječijem sarkazmu nije mjesto svugdjeSarmelino je napisao/la: The feeling is mutual
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Plata parlamentarca od 4800-6500 KM. Jel fakat mislis da jedan od njih vrijedi za nas ostalih 6?Penaltiky je napisao/la:Jao kakva patetika i osjecanja nad sacicom neradnika kojima je cilj da cuclaju budzete, sad poso da im ponudis ne bi htjeli.
Ne mozes ljude na -10 taocima držat ne znam ko da si.
Oni su nam ovo napravili, ne ti ljudi koji su vani.
#Voajeroljupci na respiratorima.
A dođu vremena da neko mora biti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Yebem ja njima majku, ako mi sutra blokiraju i prugu iz Mostara, izvadit cu šestar i izbost se pred njima
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
neko mora birati te parlamentarce, nisu se sami postavili na te funkcije. 20 godina se zalimo kako nam je lose, a svih 20 godina sda, hdz i sds/snsd jasu...bega_afc je napisao/la:Plata parlamentarca od 4800-6500 KM. Jel fakat mislis da jedan od njih vrijedi za nas ostalih 6?Penaltiky je napisao/la:Jao kakva patetika i osjecanja nad sacicom neradnika kojima je cilj da cuclaju budzete, sad poso da im ponudis ne bi htjeli.
Ne mozes ljude na -10 taocima držat ne znam ko da si.
Oni su nam ovo napravili, ne ti ljudi koji su vani.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Treba borcima dati uslov da zavrse rat i protjeraju cetnike iz drzave i onda im ispuniti sve uslove.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Barbarossa
- Kontakt:
Ali kakvi borci pa ured pola stoljeća prošlo od rata
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Igra Arsenal sutra, ima razloga za život, nemoj!Jack je napisao/la:Yebem ja njima majku, ako mi sutra blokiraju i prugu iz Mostara, izvadit cu šestar i izbost se pred njima
Pusti ga,on ima iq za motoričke, fiziološke i balijske funkcije,mi kad ocemo da ga prcamo pisemo na cirilici, glupan popizdi psuje nam matereKK_Bosna je napisao/la:debilcino, koga NJIH? znas li da su i ustase blokirale ceste? hvala ustasama sto su branile nasu drzavu?solinas je napisao/la:Da nije njih bilo,ne bi ni tebe bilo,sada bi lezao u nekoj masovnoj grobnici,ne bi nas bilo,pa ni tog dijeta........jel te sram barem malo...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A jeste zakuhali veceras..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.