A onda mu je bolje da se odmah izbode.Brokula je napisao/la:Igra Arsenal sutra, ima razloga za život, nemoj!Jack je napisao/la:Yebem ja njima majku, ako mi sutra blokiraju i prugu iz Mostara, izvadit cu šestar i izbost se pred njima
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vodeni top bi dobro dosao @kkb, ne treba u ekstreme ici.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pa naravno da je krivica i nasa. Maloprije ti navodim sta se sve radi po izborima. Ti odes glasas za jednog, oni ti dodaju jos petoricu. I mi sutimo, pustamo da to tako prolazi.KK_Bosna je napisao/la:neko mora birati te parlamentarce, nisu se sami postavili na te funkcije. 20 godina se zalimo kako nam je lose, a svih 20 godina sda, hdz i sds/snsd jasu...bega_afc je napisao/la:Plata parlamentarca od 4800-6500 KM. Jel fakat mislis da jedan od njih vrijedi za nas ostalih 6?Penaltiky je napisao/la:Jao kakva patetika i osjecanja nad sacicom neradnika kojima je cilj da cuclaju budzete, sad poso da im ponudis ne bi htjeli.
Ne mozes ljude na -10 taocima držat ne znam ko da si.
Oni su nam ovo napravili, ne ti ljudi koji su vani.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Barbarossa
- Kontakt:
nemoguće je nadglasat SDA glasače taman da svi što ne glasaju glasaju za istu strankuKK_Bosna je napisao/la: neko mora birati te parlamentarce, nisu se sami postavili na te funkcije. 20 godina se zalimo kako nam je lose, a svih 20 godina sda, hdz i sds/snsd jasu...
pa jeb.ote
BH Telecom
BH Pošta
Elektroprivreda
dio vojske
Svaka ybena bolnica sa dominantno bošnjačkom većinom
Školski sistem u : USK, BPK, SBK, Ze-Do kanton, TK, KS,
svaka institucija, komisija , odsijek , bilo koji qrac koji je indirektno ili direktno vezan za budžet u bošnjačkim sredinama
plus polupani i nepismeni pripadnici zadnje životne dobi
Ima sigurno preko 500k ljudi koji ostvaraju neku korist iz SDA sustava finansiranja , pa eto vraćaju im glasovima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ti bi vodenim topom po ljudima na minus 15? Pa lakse ih onda iz puske pobiti, da se ne pate.Sarmelino je napisao/la:Vodeni top bi dobro dosao @kkb, ne treba u ekstreme ici.
#Voajeroljupci na respiratorima.
sad će upast aktivisti i podijeliti paketiće od zadnjih izbora pa će se razići. Lahko vas se kupi sa litrom bimala, pokile zlatne đezve i kilo šećera kocke
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma da se razidju, sklone rostilje i ugase muziku.bega_afc je napisao/la:Ti bi vodenim topom po ljudima na minus 15? Pa lakse ih onda iz puske pobiti, da se ne pate.Sarmelino je napisao/la:Vodeni top bi dobro dosao @kkb, ne treba u ekstreme ici.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sta mislis ko ima bolje rasprave o vaznim drustvenim pitanjima Krug intelektualaca 99 ili forumasi na duplom sportu?Rigoletto je napisao/la:sad će upast aktivisti i podijeliti paketiće od zadnjih izbora pa će se razići. Lahko vas se kupi sa litrom bimala, pokile zlatne đezve i kilo šećera kocke
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Barbarossa
- Kontakt:
vidiš li koliku su aktivni borci iz Beča i s kojim entuzijazom protestiraju i podržavajuRigoletto je napisao/la:sad će upast aktivisti i podijeliti paketiće od zadnjih izbora pa će se razići. Lahko vas se kupi sa litrom bimala, pokile zlatne đezve i kilo šećera kocke
Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.Barbarossa je napisao/la:vidiš li koliku su aktivni borci iz Beča i s kojim entuzijazom protestiraju i podržavajuRigoletto je napisao/la:sad će upast aktivisti i podijeliti paketiće od zadnjih izbora pa će se razići. Lahko vas se kupi sa litrom bimala, pokile zlatne đezve i kilo šećera kocke
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Barbarossa
- Kontakt:
- Barbarossa
- Kontakt:
Mene živo interesuje kako je se on uspio zadržati među toliko naprednom civilizacijom kao što je austrijskaPenaltiky je napisao/la: Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pik ja nisam dobio nikad marke od nekog, a da mi nije otac/mati.
Oni se muce citav zivot posteno da prehrane porodicu, a jedna iz uze familije prebacila penziju sa djeteta na sebe, zabadala nos godinama po borackim udruzenjima i dobila stan, nema dana radnog staza. Dijete gdje god da je stiglo prvo u redu.
Zivimo u drzavi gdje ga puse radnicke porodice zbog loseg standarda i takvi se sele. Ovi ostali sto se petljaju negdje, nikom ne vjerujem.
Oni se muce citav zivot posteno da prehrane porodicu, a jedna iz uze familije prebacila penziju sa djeteta na sebe, zabadala nos godinama po borackim udruzenjima i dobila stan, nema dana radnog staza. Dijete gdje god da je stiglo prvo u redu.
Zivimo u drzavi gdje ga puse radnicke porodice zbog loseg standarda i takvi se sele. Ovi ostali sto se petljaju negdje, nikom ne vjerujem.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 feb 2018, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
glasam za drugu opciju jer joj i sam pripadamKawhi je napisao/la:Sta mislis ko ima bolje rasprave o vaznim drustvenim pitanjima Krug intelektualaca 99 ili forumasi na duplom sportu?Rigoletto je napisao/la:sad će upast aktivisti i podijeliti paketiće od zadnjih izbora pa će se razići. Lahko vas se kupi sa litrom bimala, pokile zlatne đezve i kilo šećera kocke
Nije on loš lik, samo priglup.Barbarossa je napisao/la:Mene živo interesuje kako je se on uspio zadržati među toliko naprednom civilizacijom kao što je austrijskaPenaltiky je napisao/la: Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.
Što potvrdi.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Solinas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
solinas je napisao/la:Yebem ti mater,silujem ti oca,po famelije ti traktor pregazio,muda imao kurca nemo,sestri dabogda djecu pravio,yebem ti porijeklo,korijen,lozu,izdanak,pupoljak,polenov prah famelijih,sjeme ti se zatrlo,mamu ti yebem napacemu balijskuBarbarossa je napisao/la:Mene živo interesuje kako je se on uspio zadržati među toliko naprednom civilizacijom kao što je austrijskaPenaltiky je napisao/la: Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
Prijavio sam ti postsolinas je napisao/la:Yebem ti mater,silujem ti oca,po famelije ti traktor pregazio,muda imao kurca nemo,sestri dabogda djecu pravio,yebem ti porijeklo,korijen,lozu,izdanak,pupoljak,polenov prah famelijih,sjeme ti se zatrlo,mamu ti yebem napacemu balijskuBarbarossa je napisao/la:Mene živo interesuje kako je se on uspio zadržati među toliko naprednom civilizacijom kao što je austrijskaPenaltiky je napisao/la: Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.
pristavi nam ćaj od hahe ja idem po madeleine kolaćiće, imam neki osjećaj da će ovdje biti interesantnoPenaltiky je napisao/la:Nije on loš lik, samo priglup.Barbarossa je napisao/la:Mene živo interesuje kako je se on uspio zadržati među toliko naprednom civilizacijom kao što je austrijskaPenaltiky je napisao/la: Dodo bi ja i bonus ko prvi polozaje napusti. Lindžo iz 1967.
Što potvrdi.