Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2011, 01:53

Kuko je napisao/la:Pasalic 19 pts protiv Panathinaikosa :D Djedovic podize formu, danas 16, Gordic svega 4..
Koji Pasalic ba, onaj play sto je nekad u Bosni igrao :roll: to sad igra negdje u grckoj :roll:
nema potpisa

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 nov 2011, 12:03

Admir_Sa je napisao/la:
Kuko je napisao/la:Pasalic 19 pts protiv Panathinaikosa :D Djedovic podize formu, danas 16, Gordic svega 4..
Koji Pasalic ba, onaj play sto je nekad u Bosni igrao :roll: to sad igra negdje u grckoj :roll:
Jest bas taj.Igra za Kavalu. Strucnjaci su rekli da ce biti nikakav igrac, jer ne zna prevesti lopte, a da ce Batina biti zvijer.
Danas vidimo ko je gdje.
Cuva Bog Zelju svog!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 dec 2011, 14:45

http://www.sportsport.ba/bh_kosarka/baj ... skog/69758

Nebi me čudilo da se opet pojavi "Premijer Nikšić", kao spasilac ženske košarke...

Parola je: "Sportom, protiv kritičara neformiranja vlasti u BiH 1 godinu i 2 mjeseca nakon izbora!"
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 dec 2011, 23:48

Jao kao veliki fan zenske kosarke poznavatelj i ljubitelj mogu reci sramota da gora ne moze biti od ovoga.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 12:00

evo za kolekcionare:
BiH-GRE - 2001 EP

" onclick="window.open(this.href);return false;

selam

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 dec 2011, 12:30

To je ona famozna utakmica :lol:
Malo upalih pred kraj da vidim onu gužvu i na kraju statistika ,56 slobodnih izveli Grci :lol: mi 23
I nešto mi zapade za oko, nismo bili nadskakani samo 4 skoka više Grci imali 30:34 ;)

Ali i kad smo najjači bili uvjek smo se tricama služili ,pogledaj 33 puta za 3 poena pokušali :P

Jedna fina generacija ,ali ni ona ništa nije uspjela ,Hukić,Mršić,Mujezinović u najboljim godinama ,sa iskusnim Nenom i Firketom ;)

Krasić,Kovačević,Ovčina,Lerić,Terzić ,Suljanović ,sve u svemu bila je to kvalitetna ekipa ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 13:22

ja tad nisam imao bht, pa sam slusao na radiu. koja je to samo drama bila slusati. sjecam se isto kad smo u rukometu u zadnjoj sekundi zabili za nerijeseno sa ukrainom. kaze komentator "suman pogadja suman pogadjaaa" hehehe. ili jos neke utakmice fudbalske reprezentacije, kao ona kad je baljic zabio 4 gola, ali mi opet izgubili ili u kosarci kad smo razvalili makedoniju u tuzli, ona zakicavanja krupalije itd itd. radio prenosi su najgoriii heheh :D

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 07 dec 2011, 14:11

legenda reala je napisao/la:To je ona famozna utakmica :lol:
Malo upalih pred kraj da vidim onu gužvu i na kraju statistika ,56 slobodnih izveli Grci :lol: mi 23
I nešto mi zapade za oko, nismo bili nadskakani samo 4 skoka više Grci imali 30:34 ;)

Ali i kad smo najjači bili uvjek smo se tricama služili ,pogledaj 33 puta za 3 poena pokušali :P

Jedna fina generacija ,ali ni ona ništa nije uspjela ,Hukić,Mršić,Mujezinović u najboljim godinama ,sa iskusnim Nenom i Firketom ;)

Krasić,Kovačević,Ovčina,Lerić,Terzić ,Suljanović ,sve u svemu bila je to kvalitetna ekipa ;)

Tada smo mi bili mala drzava, pa su nam sudije ucinile svoje djelo..
Igraci poput lerica,harisa bi nam dobro dosli da malo obave prljave poslove..

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 15:51

" onclick="window.open(this.href);return false;

:))

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 16:08

radi se o:

greece-bosnia-102-84- 26. June 1993 ;) (kratki snimak, ali makar nesto hvala Bogu)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 dec 2011, 16:21

edinjo-bih je napisao/la:ja tad nisam imao bht, pa sam slusao na radiu. koja je to samo drama bila slusati. sjecam se isto kad smo u rukometu u zadnjoj sekundi zabili za nerijeseno sa ukrainom. kaze komentator "suman pogadja suman pogadjaaa" hehehe. ili jos neke utakmice fudbalske reprezentacije, kao ona kad je baljic zabio 4 gola, ali mi opet izgubili ili u kosarci kad smo razvalili makedoniju u tuzli, ona zakicavanja krupalije itd itd. radio prenosi su najgoriii heheh :D
Ma uvjek smo mi imali tih historijskih utakmica u svim sportovima
Šuman je dva puta pogađao iz deveterca ,nakon isteka ,kad smo u Sarajevu dobili Dance(baraž) i Ukraince u kvalifikacijama jednom.
Ma kad smo izašli iz rata ,svu radost su nam pružali ti naši košarkaši

doe 78

Znam !
Baš smo i ja i neno jednom o tome pričali i ja kažem ,kako bi sad bilo imati jednog Mujezinovića u ekipi ;)
Nešto između 4i5 dobar u odbrani ,skoku ,uvjek može pogoditi

Eto nek se bar u nečemu ti i neno slažete :lol: :lol: teško to kod njeg ide :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 16:24

kako mi je drago kad sam na ovom snimku gore vidio za mene prvi put primorca i rahmetli bilalovica u drzavnom dresu :)))

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 dec 2011, 19:39

edinjo-bih je napisao/la:radi se o:

greece-bosnia-102-84- 26. June 1993 ;) (kratki snimak, ali makar nesto hvala Bogu)

i veliki kinđe na klupi

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 dec 2011, 19:44

edinjo-bih je napisao/la:kako mi je drago kad sam na ovom snimku gore vidio za mene prvi put primorca i rahmetli bilalovica u drzavnom dresu :)))

je li sejo bukva igrao tada za repku,za vrijeme rata?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 dec 2011, 22:19

ROSTER
No Name Pos. Height
4 Samir (Pinar,Sedat) Seleskovic
5 Gordan Firic
6 Aziz (Beciragic, Adis) Bekir
8 Senad Begovic
9 Iljas Masnic
10 Mario Primorac
11 Samir Aydin (Avdic)
12 Emir Mutapcic
13 Emir Halimic
14 Sabahudin Bilalovic

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 08 dec 2011, 15:48

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:kako mi je drago kad sam na ovom snimku gore vidio za mene prvi put primorca i rahmetli bilalovica u drzavnom dresu :)))

je li sejo bukva igrao tada za repku,za vrijeme rata?

Seji je malo duze trebalo da side sa sokolca ,pa je igrao 1997:)))

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 08 dec 2011, 15:52

legenda reala je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:ja tad nisam imao bht, pa sam slusao na radiu. koja je to samo drama bila slusati. sjecam se isto kad smo u rukometu u zadnjoj sekundi zabili za nerijeseno sa ukrainom. kaze komentator "suman pogadja suman pogadjaaa" hehehe. ili jos neke utakmice fudbalske reprezentacije, kao ona kad je baljic zabio 4 gola, ali mi opet izgubili ili u kosarci kad smo razvalili makedoniju u tuzli, ona zakicavanja krupalije itd itd. radio prenosi su najgoriii heheh :D
Ma uvjek smo mi imali tih historijskih utakmica u svim sportovima
Šuman je dva puta pogađao iz deveterca ,nakon isteka ,kad smo u Sarajevu dobili Dance(baraž) i Ukraince u kvalifikacijama jednom.
Ma kad smo izašli iz rata ,svu radost su nam pružali ti naši košarkaši

doe 78

Znam !
Baš smo i ja i neno jednom o tome pričali i ja kažem ,kako bi sad bilo imati jednog Mujezinovića u ekipi ;)
Nešto između 4i5 dobar u odbrani ,skoku ,uvjek može pogoditi

Eto nek se bar u nečemu ti i neno slažete :lol: :lol: teško to kod njeg ide :lol:

Nije bitno tko se skim slaze,sve dok se cjenimo:))..
Pa recimo; bavke je obavljao mali dio prljavog posla:)

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 15 dec 2011, 11:22

Mozda je postavljeno na naslovnoj a evo ako nije jer se pominjao kao mogucnost od nekih forumasa
Džejsi Kerol postaje Azerbejdžanac
IZVOR. B92, KOSARKA.RS | AK
Bek Real Madrida Džejsi Kerol zatražio je pasoš Azerbejdžana, kako u svom timu ne bi zauzimao mesto stranca.

U većini evropskih liga postoji ograničeni broj američkih igrača koji mogu nastupati u jednom timu, kako bi se zaštitili domaći košarkaši.

Zbog toga se oni koji dolaze "preko bare" dovijaju na razne načine. Krilni centar Barselone Si Džej Valas je dobio albanski pasoš, a plej Montepaskija Bo Mekejleb makedonski.

Zanimljivo je to da isti agent zastupa Kerola i Nika-Kanera Medlija, koji je već postao državljanin Azerbejdžana

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 15 dec 2011, 23:07

Lagano propustena prilika za Jaycee Carroll. Izvanredan igrac koji je dugo trazio evropski pasos. Nije lako naci igrac koji postize vise od 17 poena po utakmici u Evroligi i koji uz to izvanredno sutira trojke (62%).

Sarajlija Marko Popovic iz Sloge potpisao privremeni ugovor za ACB ligasa Mursiju. Doveden je kao zamena za Pedra Rivera koji je povredjen.

Statisticki gledano, tj. po prosecnom indeksu, bio je cetvrti najbolji igrac Kosarkaske Lige Srbije.
http://kls.rs/igrac_stat.php?igrac=27" onclick="window.open(this.href);return false;

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 16 dec 2011, 02:08

albiongate je napisao/la:Lagano propustena prilika za Jaycee Carroll. Izvanredan igrac koji je dugo trazio evropski pasos. Nije lako naci igrac koji postize vise od 17 poena po utakmici u Evroligi i koji uz to izvanredno sutira trojke (62%).

Sarajlija Marko Popovic iz Sloge potpisao privremeni ugovor za ACB ligasa Mursiju. Doveden je kao zamena za Pedra Rivera koji je povredjen.

Statisticki gledano, tj. po prosecnom indeksu, bio je cetvrti najbolji igrac Kosarkaske Lige Srbije.
http://kls.rs/igrac_stat.php?igrac=27" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Domercant je ubica ko i Teletovic sto pokazuje ova sezona i on mnogo toga jos moze uraditi, al nasa nasreca je sto nije bio bas u fomi na euru.. krenulo ga je jednom ili 2 u 5 utakmica sto nije bilo dovoljno

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.