Ma to sam te furao za rogers, ne bi ni sam znao sta tu odigrati, par je bio bas za izbjeci ali sam mislio da rogers ima vece sanseGoretzka je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:11Da budem iskren sumnjao sam.u Japanca ali sam te ispratio na malo drugaciji nacin sa jacim ulogom. Igrao sam na premieru da ce uzeti vise od 10.5 gemova mislio sam da ce biti u 3 setacestitke svakako!
Sto se tice Rogers-Svitolina e tu te nisam poslusao, osjecaj mi je rekao da ce je Elina uzeti i ispostovala me je na lajvu.![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Magistar teniskih terena 🎾
Neka vas Englezi, nemojte više
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Butler OUT
Dragic OUT
Dragic OUT
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Dabogda se Katalonija odvojila **** vam mrtvu djecu špansku 
Ubaciše ih na poluvremenu, al mi nešto kladare baciše šuhvu sa ovim kvotama, pa sam sa manjim ulogom išao
- akisarajevo92
- Kontakt:

Razmisljao sam da ispratim na manje od 8 golova ali ne uplatih nista, cak je i na lajvu kvota bila 1.60 da ne zabiju nijedan gol u posljednje 3 minute
Sjecam kada sam prije par godina ganjao samo fine kvote na manje od 4 gola na utakmicama, znao sam proci na manje uloge i skinuti tako po 15-tak parova
Ali ispostovali danas Saudijci, Tunizani i Albanija pa sam na finom plusu
Don't believe the hype.
Meni i vrijeme stalo...
Ma ovo su baš pokloni bili, SM im sigurno neće zabiti gol, a čisto sumnjam da bi ovi pored svih obaveza u EPL još silili da ubace 8 komada nekom tamo San Marinu. Da sam imao na Mozzartu 7,5 granicu danas, sigurno bih gurnuo stoju ali eto..akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:44
Razmisljao sam da ispratim na manje od 8 golova ali ne uplatih nista, cak je i na lajvu kvota bila 1.60 da ne zabiju nijedan gol u posljednje 3 minute![]()
Sjecam kada sam prije par godina ganjao samo fine kvote na manje od 4 gola na utakmicama, znao sam proci na manje uloge i skinuti tako po 15-tak parova
Ali ispostovali danas Saudijci, Tunizani i Albanija pa sam na finom plusu
- akisarajevo92
- Kontakt:
A vidis nisam uzeo u faktor taj zamor igraca i zgusnut raspored
Problem je i sto sam se navikao kladiti na to da golovi padaju pa mi cudno sad staviti da ne bude golova
Ja recimo nikada na isti tiket nisam stavio da na jednom paru cekam golove a na drugom paru da cekam da ne bude golova
Problem je i sto sam se navikao kladiti na to da golovi padaju pa mi cudno sad staviti da ne bude golova
Ja recimo nikada na isti tiket nisam stavio da na jednom paru cekam golove a na drugom paru da cekam da ne bude golova
Don't believe the hype.
Koje **** materine nema Džumhura nigdje na lajvu, želim da ga allinam
Pozdrav.
Kladili se neko online na meridianu.
Imaju slobodnu igru ponudis dogadjaj dobijas kvotu, je li neko probao.
Kladili se neko online na meridianu.
Imaju slobodnu igru ponudis dogadjaj dobijas kvotu, je li neko probao.
- kladionicar03
Rutinskikladionicar03 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 01:48mccolum lagano i adebayo samo 4 poena u drugom pol, bolje nije moglo![]()
- kladionicar03
zbog trejdova sam razmisljao preskocit nocas ali sam prepisao bio od tebe ovaj dubl, hvala ti
- kladionicar03
samo morat cu u bh lutriji pocet ove nba kosarkase da igram jer tamo ne traze uslov koliko se sjecam, smori me stalno da trazim parove za uslov.
Ne trazi lutrija uslove, ja sam prosao uslovekladionicar03 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 03:02samo morat cu u bh lutriji pocet ove nba kosarkase da igram jer tamo ne traze uslov koliko se sjecam, smori me stalno da trazim parove za uslov.
Kanada 1
Njemacka 0.5
Engleska 1
Kakva je ovo tisina od jutros?
Ma fulo dam nesto postavio negdje drugo hahah evo za danas 2 singla cu staviti R. Safiullin - V. Sachko 2 kv 2.75 pocinje u 15.00 i za kasnije A. Kontaveit - S. Cirstea 2 kv 3.75 trebalo bi pocezi oko 20:45 pa cu kasnije malo postaviti tiket dokse dohavizam:)
Magistar teniskih terena 🎾
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.