Solidan
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Imam osjećaj da je Heretic mogao otići u boljem smjeru u posljednjoj trećini ali svejedno mi nije loš. Očekivao sam totalno drugačiji film
Svemu dođe kraj 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa eto vala.
Ocekivao sam više...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Rekao sam solidan, ne odličan ili fenomenalan.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tebe sam citirao jer te znam, a i bio mi najbliže
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Postenokraljttbvb je napisao/la: ↑12 feb 2025, 15:17Tebe sam citirao jer te znam, a i bio mi najbliže![]()
Gledam Trailer za ovog novog Captain Amerika, zar je moguce da red Hulk ovako lose izgleda, pa jbt Nortonov Hulk iz ne znam ti koje godine izgleda fenomenalno za razliku od ovog smeca.
Marvel ce u naredne 4 Godine propast sto se ovih filmova tice, usput ce unisti i Deadpoola.
Marvel ce u naredne 4 Godine propast sto se ovih filmova tice, usput ce unisti i Deadpoola.
GGMU
Odkad je Kapetan Amerika postao crnac. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam jesi li gledao The Falcon and The Winter Soldier, pa u zadnjoj epizodi novi Kapetan Ameira kaze politicaru da teroriste ne zove tako, a ono ljudi pola serije ubijaju iz ono najglupljeg razloga. Dobili stanove koji nikad nisu bili njihovi, ljudi se vrate i bu hu, svjet je los
GGMU
ne smije se više reći crnac, nego afroamerikanac
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel itko gledao Brutalista? Ako je kakvi su dojmovi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Meni je ok. Mana mu je što traje 3 sata, pa postane dosadnjikav pred kraj. Sve u svemu, prolazna ocjena.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 13:27Jel itko gledao Brutalista? Ako je kakvi su dojmovi
Skoro da dođe kao neki nastavak Pijaniste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 86 gostiju.