Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
adis.p
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la adis.p » 01 feb 2012, 00:31

<-------
admin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).

ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.

da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.
osjećam se ugroženim :x :x :D :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 feb 2012, 00:32

Limuntos je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:na sporstki forum dosao radi teme chat, hm, bome nebi me iznenadilo ako bi nestalo pdf diskusije
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jos samo malo...tabani ti samo vire...
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 feb 2012, 17:48

Jel se može uraditi nešto da ne dobijam obavjesti za napisani post na nekoj temi, na kojoj sam i ja nekada nešto pisao ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 feb 2012, 19:18

harebianconero je napisao/la:Jel se može uraditi nešto da ne dobijam obavjesti za napisani post na nekoj temi, na kojoj sam i ja nekada nešto pisao ?
Izbrisi taj post.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2012, 19:32

Pa to je do tebe ,ti si tako namjestio da te obavještava kad ti neko odgovori na post.
Odeš u postavke ,nađeš zadane postavke ;)

Uvijek me obavjesti o odgovrima i klikneš na NE i pritisneš pošalji.

Mislim da je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 feb 2012, 19:35

legenda reala je napisao/la:Pa to je do tebe ,ti si tako namjestio da te obavještava kad ti neko odgovori na post.

Mislim da je to
Ja mislim da je mislio da mu ta tema ne bude na rubrici "tvoji postovi"
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 01 feb 2012, 20:54

uradite vise nesto po pitanju moderatora Devil-a na temi FK Novi Pazar, a i uopsteno.

vrsi diktaturu na temi, pise sta god zeli, ide u offtopic kada mu je volja, a brise sve sto mu se ne svidja!
daje neukusne komentare koje vrijedjaju mene kao bosnjaka

pa on je moderator!!! i treba da se suzdrzi od licnih emocija i treba da radi objektivno

ne bude te li nesto uradili po ovom pitanju onda ja necu na ovome stati tj. samo na primjedbi ovdje na forumu!!!

spreman sam ici dalje

(i ne nisam novi na forumu, par godina sam tu)
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 01 feb 2012, 20:57

Pravac Strasbourg druze ! :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2012, 21:09

Jbt zajeb'o sam i Franca. :lol: :lol:

Video sam sta si napisao u prijavi zato cu da se suzdrzim,a to sam isto poslao i adminu da vidi o cemu se radi.Samo kao sto rekoh zanimljivo je da se ljudi javljaju samo kada treba kenjati na @Devila ili kada treba oftopicariti,ali kada treba nesta posle utakmice,pre utakmice napisati,kada treba o transferima pisati,kada treba kenjati protiv ili za trenera nikada niste tu.
Ja prema Novom Pazaru kao klubu nisam imao nikada nista lose reci,ja prema Novom Pazaru nisam imao nikada nista lose reci,Pazarcima kao stanovnicima nikada nisam lose imao reci.Jedino sto sam imao lose reci prema Novom Pazaru je njegova upravljacka garnitura i za to apsolutno nisu zasluzni Pazarci,nego Radovanovic koji je prodao BASK koji je isto tako necisto vodio,da bi dosao u Novi Pazar i isto tako po mome misljenju necisto ga zajedno sa Ljajicem uveo u JSL. ;)

Ako si pratio(a vidim da nisi) jer onda ne bi pisao ovakve stvari,video bi da sam se ja nadao da ce Novi Pazar pre mnogih klubova uci u ligu,i kada je BASK bio tu da udje,ja sam pisao da nam oni u ligi nikako ne trebaju i da treba uci Novi Pazar.Jer koliko god oni imali ljude koji ce nazovimo ih prljavim radnjama voditi klub u vrh,oni imaju i navijace,imaju gledanost,stadion ce da naprave,imaju novac za igracki kadar,i imaju jednu zdravu sredinu jer nemaju konkurencije lokalnih klubova i vecina talentovane dece odlazi iskljucivo u Novi Pazar,jer malo je skautskih mreza koji ce ici po Josanici i okolnim mestima da se domognu talenata. ;)

Vas problem je sto izgleda ja smetam u konstantnom spamanju odredjenih tema,jer sam skoro uvek na forumu i sto automatski brisem ono sto se vama i ne svidja,a kad rece da si odavno na forumu,mogao si i reci koji je to nick,jer nije red da se krijes,pa cu ti onda reci jesam li ikada tebi nesta nazao uradio.

Video sam prijavu koju si poslao i ostavio je i ostalim na uvid da vide o cemu se radi u kome je navedeno da se u onom postu koristi spam sekcija.Toliko je internet forumastvo napredovalo da se vise i sami transferi tretiraju kao spam.Mada pretpostavljam o cemu se radi,ali to smo ja i @Pazzarac da kazem rascistili,jer to sam po sebi i nije neki problem,ja to vise necu pisati,ne zato sto ne smem,vec iz postovanja prema ostalim forumasima,a ako se u stvarnom zivotu to i desi,prvi cu da potpisem peticiju za ukidanje toga imena.

Ja sam milion puta rekao mod funkcija meni apsolutno nista ne znaci,ono sto sam radio pre njenog dobijanja,radim i sada,s tim da nepotrebne stvari brisem sa svake teme.Pa ja ubedljivo najvise posla imam na temi Crvene Zvezde iako je moj klub,sta cemo sada ?
Moze je admin uzeti,moze me i kazniti,ali to nista nece promeniti,samo ce uvecati spam sekciju na temama u pdf Region i sta cemo onda,onda cemo kukati na nekoga drugog,treceg,petog,desetog,ali nikako da se ljudi pogledaju i kazu,pa ovde sam da pisem o sportu sto da pisem o tome,najlakse je krivicu svaliti na nekoga drugog. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 01 feb 2012, 21:24

@Devil

ako ti šta znaci podrzavam te u ovoj zadnjoj akciji :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 feb 2012, 23:08

Edin TM87 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa to je do tebe ,ti si tako namjestio da te obavještava kad ti neko odgovori na post.

Mislim da je to
Ja mislim da je mislio da mu ta tema ne bude na rubrici "tvoji postovi"
Da na to sam mislio. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 feb 2012, 23:36

harebianconero je napisao/la:Da na to sam mislio. ;)

covjece, bukmarkuj sebi teme koje hoces i to je to...Znaci svaku temu koja te zanima imas na samom dnu da bukmarkujes ..

i kasnije udjes u profil/bokmarks i to je to
15.10 - 15.06 ...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 feb 2012, 08:45

ljiljan89 je napisao/la:uradite vise nesto po pitanju moderatora Devil-a na temi FK Novi Pazar, a i uopsteno.

vrsi diktaturu na temi, pise sta god zeli, ide u offtopic kada mu je volja, a brise sve sto mu se ne svidja!
daje neukusne komentare koje vrijedjaju mene kao bosnjaka

pa on je moderator!!! i treba da se suzdrzi od licnih emocija i treba da radi objektivno

ne bude te li nesto uradili po ovom pitanju onda ja necu na ovome stati tj. samo na primjedbi ovdje na forumu!!!

spreman sam ici dalje

(i ne nisam novi na forumu, par godina sam tu)
nisam baš u toku sa time na šta se žališ, pa trenutno neću komentarisati.

ali ovo boldirano me baš interesuje, pa bih te molio da pojasniš, gdje bi to išao dalje?

i ako nisi novi da li ti je zbog nečeg već zabranjen pristup forumu?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2012, 18:13

kakva mi se ovo stikla izbacuje u desnom donjem cosku kad sam na pocetnoj stranici foruma..
jel to kod svih il je meni laptop post'o gay :?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 feb 2012, 18:18

Mislim da je do tebe. Ali napravi nam screenshot da vidimo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2012, 18:38

eo..to je to..

slika
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 feb 2012, 18:48

nema veze s nama.

pojavljuje ti se samo na našem forumu?

jel se još ikom ovo pojavilo?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2012, 18:53

admin je napisao/la:nema veze s nama.

pojavljuje ti se samo na našem forumu?

jel se još ikom ovo pojavilo?
evo upravo mi se pojavi na jos jednom na kojem sam regan.. :?
ovo je do mene neki belaj.. ;)

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 10 feb 2012, 19:01

aaa, jesi li kakvoj ckapi trazio poklon za Valentinovo, pa te sada "zarazilo" :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

kengur1
Kontakt:

Post Postao/la kengur1 » 18 feb 2012, 14:05

postoji li mogućnost da nick koji je trajno isključen sa foruma ipak bude pomilovan i bude mu dopuštena ponovna prijava na forum?

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.