Jbt zajeb'o sam i Franca.
Video sam sta si napisao u prijavi zato cu da se suzdrzim,a to sam isto poslao i adminu da vidi o cemu se radi.Samo kao sto rekoh zanimljivo je da se ljudi javljaju samo kada treba kenjati na @Devila ili kada treba oftopicariti,ali kada treba nesta posle utakmice,pre utakmice napisati,kada treba o transferima pisati,kada treba kenjati protiv ili za trenera nikada niste tu.
Ja prema Novom Pazaru kao klubu nisam imao nikada nista lose reci,ja prema Novom Pazaru nisam imao nikada nista lose reci,Pazarcima kao stanovnicima nikada nisam lose imao reci.Jedino sto sam imao lose reci prema Novom Pazaru je njegova upravljacka garnitura i za to apsolutno nisu zasluzni Pazarci,nego Radovanovic koji je prodao BASK koji je isto tako necisto vodio,da bi dosao u Novi Pazar i isto tako po mome misljenju necisto ga zajedno sa Ljajicem uveo u JSL.
Ako si pratio(a vidim da nisi) jer onda ne bi pisao ovakve stvari,video bi da sam se ja nadao da ce Novi Pazar pre mnogih klubova uci u ligu,i kada je BASK bio tu da udje,ja sam pisao da nam oni u ligi nikako ne trebaju i da treba uci Novi Pazar.Jer koliko god oni imali ljude koji ce nazovimo ih prljavim radnjama voditi klub u vrh,oni imaju i navijace,imaju gledanost,stadion ce da naprave,imaju novac za igracki kadar,i imaju jednu zdravu sredinu jer nemaju konkurencije lokalnih klubova i vecina talentovane dece odlazi iskljucivo u Novi Pazar,jer malo je skautskih mreza koji ce ici po Josanici i okolnim mestima da se domognu talenata.
Vas problem je sto izgleda ja smetam u konstantnom spamanju odredjenih tema,jer sam skoro uvek na forumu i sto automatski brisem ono sto se vama i ne svidja,a kad rece da si odavno na forumu,mogao si i reci koji je to nick,jer nije red da se krijes,pa cu ti onda reci jesam li ikada tebi nesta nazao uradio.
Video sam prijavu koju si poslao i ostavio je i ostalim na uvid da vide o cemu se radi u kome je navedeno da se u onom postu koristi spam sekcija.Toliko je internet forumastvo napredovalo da se vise i sami transferi tretiraju kao spam.Mada pretpostavljam o cemu se radi,ali to smo ja i @Pazzarac da kazem rascistili,jer to sam po sebi i nije neki problem,ja to vise necu pisati,ne zato sto ne smem,vec iz postovanja prema ostalim forumasima,a ako se u stvarnom zivotu to i desi,prvi cu da potpisem peticiju za ukidanje toga imena.
Ja sam milion puta rekao mod funkcija meni apsolutno nista ne znaci,ono sto sam radio pre njenog dobijanja,radim i sada,s tim da nepotrebne stvari brisem sa svake teme.Pa ja ubedljivo najvise posla imam na temi Crvene Zvezde iako je moj klub,sta cemo sada ?
Moze je admin uzeti,moze me i kazniti,ali to nista nece promeniti,samo ce uvecati spam sekciju na temama u pdf Region i sta cemo onda,onda cemo kukati na nekoga drugog,treceg,petog,desetog,ali nikako da se ljudi pogledaju i kazu,pa ovde sam da pisem o sportu sto da pisem o tome,najlakse je krivicu svaliti na nekoga drugog.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))