Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 13:44

bistrikboy je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A ti tvrdiš da će Pape ostvariti dobar rezultat? Pod dobar rezultat podrazumjevam jedno od prva dva mjesta u grupi.
Bicemo pametniji nakon tekme sa Francuzima,do tada samo mozemo s.rat i naglabat' u prazno.
Ma necemo ni nakon te bit nista pametniji. Tu ocekujem poraz. Najvaznije utakmice za nas su protiv Rumunije, Bjelorusije i Albanije. Vidjet cemo nakon tih na cemu smo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 14:06

Cartman je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A ti tvrdiš da će Pape ostvariti dobar rezultat? Pod dobar rezultat podrazumjevam jedno od prva dva mjesta u grupi.
Bicemo pametniji nakon tekme sa Francuzima,do tada samo mozemo s.rat i naglabat' u prazno.
Ma necemo ni nakon te bit nista pametniji. Tu ocekujem poraz. Najvaznije utakmice za nas su protiv Rumunije, Bjelorusije i Albanije. Vidjet cemo nakon tih na cemu smo.
Nisam bas mislio rezultatski,vec volio bih vidjeti smisljenu akciju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 14:14

bistrikboy je napisao/la:Nisam bas mislio rezultatski,vec volio bih vidjeti smisljenu akciju.
Vidio si je u 91. minuti, protiv Švedske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 07 jun 2010, 14:39

Prije 10,11 godina, ovi stariji će se sjetiti ove situacije: Nakon utakmice reprezentacije ( čini mi se sa Estonijem nisam siguran,uglavnom neriješeno smo odigrali na Koševu),na pres konferenciji novinar sav uzbuđen postavlja pitanje tadašnjem selektoru Mušoviću, gospodine selektore, da li ću ja dočekati da se moja reprezentacija plasira na neko veliko takmičenje?. Muše ga pogleda i kao iz topa izvali pa mlad si ti momak, vjerovatno ćeš dočekati. Naravno, razapeli su ga zbog ovog odgovora ali od tada prođe mnogo, mnogo godina ali nas nigdje!
Ne mislim da je Pape neki stručnjak ali mnogi ovdje pretjeruju. Spočitavaju mu siromašnu trenersku karijeru a kao rješenje nude nekoga ko nikada nije bio trener ili je trenirao dva kluba u karijeri. Kontradiktorno zar ne?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 jun 2010, 14:45

Pape je po meni MARIONETA saveza...a svako dobro zna da se on kao trener nije zadrzao ni u jednom klubu duze od 1 god...valjda zato sto "zna znanje" :roll:

MORAO JE POZVATI NPR. LJEVAKOVICA I MAHMUTOVICA...a Salihovica i Ibisevica ostaviti na odmoru...Salihovic nece igrati prve 4 ,a Ibis nespreman totalno i ozenio se jos covijek...za to vrijeme mogao je dobiti uvid u igraca sezone Teplica.

IMA LI I JEDAN "NORMALAN" NOVINAR DA GA NA PRESS KONFERENCIJI PITA JESTE LI CULI ZA LJEVAKOVICA,MHMUTOVICA ili nekog treceg...kladim se da nema pojma ni gdje igraju...
Dok je interes saveza i pojedinaca ispred interesa nacije nemojte da mislite da cemo otici igdje...ko misli da cemo na EP otici i hladno nakantati Albaniju,Rumune ili Bjelorusiju pojma nema! Jesam pesimista i bicu dok ne vidim da su se nekle stvari promjenile...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 jun 2010, 15:11

@Necromacer
Tako je brate. 8-) I nemoj misliti da samo ti tako razmisljas, tako razmislja velika vecina. Nazalost, tako stvari stoje i ova nasa repka trenutno sluzi samo za necije interese i za podizanje cijene nekih nasih igraca, koji nekad hoce a nekad nece da igraju za sveti dres. Naravno, sluzi da imaju o cemu pricati i neki nasi forumasi, necu ih pominjati :D
Sa nekima se slazem, naprimjer da nismo Brazil. Istina, nismo Brazil, ali istina je da nismo ni Bosna i Hercegovina. Zvati ovo kriminalno leglo od saveza i ljude koji su oni izabrali da nas predstavljaju imenom Bosne i Hercegovine je ispod moje casti. A mislim da je konacno vrijeme da ih rijesimo, bez obzira na masu ovih guzoljubaca kako ovde tako i na drugim mjestima. Ni Poljska i Ukrajina ne smije biti cijena casti i ponosa. Nadam se samo da cemo naci neki drugi nacin, osim prekidanja neke tekme i izbacivanja iz kvalifikacija.

PAPE ODLAZI !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 jun 2010, 15:27

Fazon je u tome sto je Pape legenda BH nogometa, sluzbeno dobio priznanje kao najbolji nas igrac u proslom stoljecu. To je ogroman kredit koji on posjeduje i ne moze se reci da je mjesto selektora dobio radi necijih interesa. Nije Pape neki tamo forumas kojeg su u kriminalnom savezu izabrali da bude selektor pa da mi ovdje mozemo porucivati odlazi, nakon samo tri prijateljske utakmice.
Treba sacekati i vidjeti sta ce napraviti u ovom ciklusu kvalifikacija za EP, a ako rezultati budu porazavajuci, doci ce neko drugi i tako u krug. Mozda poslije njega dodje neko mnogo gori, a do tada moramo biti pravi navijaci reprezentacije i davati bezrezervnu podrsku kako igracima tako i selektoru.
#divovi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 15:46

Mislim da Susic nema ni blizu kvalietet za trenera repke iz vise razloga a neki od njih su : nedostatak autoriteta , manjkava komunikativna sposobnost, manjak trenesrkog znanja .....

Isto vidima da je forum pun za i protiv (Susica) falangi pa me interesuje sledeca stvar :
Poslije koje tekme se mozemo svi skupa dogovoriti da je Susic bio totalni promasaj?

03/09/2010 LUXEMBURG - BIH
07/09/2010 BIH - FRANCUSKA
08/10/2010 ALBANIJA - BIH
25/03/2010 BIH - RUMUNIJA

Iskreno moje misljenje je poslije poraza ili eventualnog sretnog nerijesenog rezultata protiv Albanije , s tim sto vec racunam da cemo zijaniti kuci od Francuza (bez ijedne izradjenej sanse). U najoptimisticnijem scenariju po Susica poslije poraza od Rumuna kuci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 15:48

Kad se ovaj kvalifikacioni ciklus završi stvari će biti mnogo jasnije, znat ćemo ko je bio u pravu. Ja se iskreno nadam da griješim, ali eto, vrijeme će pokazati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 16:12

Evo zakljucili su da je Pape marioneta saveza,sreca pa su ostali selektori bili "slobodni" :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 16:25

bistrikboy je napisao/la:Evo zakljucili su da je Pape marioneta saveza,sreca pa su ostali selektori bili "slobodni" :P
Iliti buduci. 8-) ;)
Jedini Kodro sa Bolicem nije bio.i sastavio dvije tekme.
Niti bi vise ,sve i jedan sastavio kako bi ''raja''zelila to jest da ne budu ''marionete''.Barba kralj a direktno na noge u razgovor sa Usketom koji se jos jedino vodi na tefteru i reckama u savezu kad kupuje cigare i po koji wisky da sa rajom ruzi. :roll:
A savez ko' beton armirani pojacano sa Hercegovackim kamenom. :mrgreen:
I niko nista,jedino sto skandira ''savez napolje''utakmica gotova i hajmo kuci-fajronat. :lol:Ili malo ukaki na forumu.
ali vecinom niko ni mukalea protiv saveza.
I sve tako iz pocetka pa do kraja,vazda isto.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jun 2010, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 jun 2010, 16:37

PAPE ODLAZI ,MI BOSANCI I HERCEGOVCI TE NE ZELIMO ,I NE VOLIMO ,TI SI IGRAC SAVEZA I NEAFIRMISANI TRENER KOJI ZELI NAPRAVITI TRENERSKU KARIJERU PREKO DZEKE ,PJANICA ,MISIMOVICA ,SPAHICA...ODLAZI ,DALEKO TI KUCA OD NASE BILA ,I POVEDI ZA SOBOM USLJIVU BAGRU KOJA TE JE I DOVELA TU DA NAM SOLIS PAMET!!
KO TE JE.BE ,I TEBE I TVOJE NOGOMETNE KVALITETE ,KAD SI POLUPISMENI BESKICMENJAK!
HOCEMO AMARA OSIMA ZA TRENERA!!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 jun 2010, 16:46

velez_mostar je napisao/la:PAPE ODLAZI ,MI BOSANCI I HERCEGOVCI TE NE ZELIMO ,I NE VOLIMO ,TI SI IGRAC SAVEZA I NEAFIRMISANI TRENER KOJI ZELI NAPRAVITI TRENERSKU KARIJERU PREKO DZEKE ,PJANICA ,MISIMOVICA ,SPAHICA...ODLAZI ,DALEKO TI KUCA OD NASE BILA ,I POVEDI ZA SOBOM USLJIVU BAGRU KOJA TE JE I DOVELA TU DA NAM SOLIS PAMET!!
KO TE JE.BE ,I TEBE I TVOJE NOGOMETNE KVALITETE ,KAD SI POLUPISMENI BESKICMENJAK!
Govori u svoje ime :P I da mozes mi navest po cemu si zakljucio da je igrac saveza ???

I da ja sam veoma mlad ( citaj 18mnest mi je ) a interesuje me koliko godina ti imas ?
Zadnja izmjena: seha, dana/u 07 jun 2010, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 jun 2010, 16:49

seha je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:PAPE ODLAZI ,MI BOSANCI I HERCEGOVCI TE NE ZELIMO ,I NE VOLIMO ,TI SI IGRAC SAVEZA I NEAFIRMISANI TRENER KOJI ZELI NAPRAVITI TRENERSKU KARIJERU PREKO DZEKE ,PJANICA ,MISIMOVICA ,SPAHICA...ODLAZI ,DALEKO TI KUCA OD NASE BILA ,I POVEDI ZA SOBOM USLJIVU BAGRU KOJA TE JE I DOVELA TU DA NAM SOLIS PAMET!!
Govori u svoje ime :P
Uh hebo vas,pa ovo je poziv za linc.Sacekajmo oktobar,nakon prvih utakmica ce se sve znati.
Please! :cry:

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 07 jun 2010, 16:54

eto A Osim afirmisan trener :D :D :D :D :D :D trenirao zelju i jeff united...e svaka ti cast sto me nasmija....a sto je tek Amar pismen auuuu to je posebna prica :D :D :D :D :D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 jun 2010, 16:55

neznalica je napisao/la:
eto A Osim afirmisan trener :D :D :D :D :D :D trenirao zelju i jeff united...e svaka ti cast sto me nasmija....a sto je tek Amar pismen auuuu to je posebna prica :D :D :D :D :D
daj ga xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 jun 2010, 16:57

kao sto ovaj rece prije mene da pricas (u ovom slucaju seres) u svoje ime, prvo si nekulturan i nevaspitan, drugo je da nemas pravo da kritikujes nekoga koga si vidio 3 puta u svom zivotu, i trece je brate ovo sto govoris da je Pape beskicmenjak, a sta si onda ti ako je najbolji fudbaler BiH svih vremena beskicmenjak, molim te izadji malo napolje i dodji sebi prije nego sto glumis neku facu preko foruma.
Zadnja izmjena: Edo_Majka, dana/u 07 jun 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tracy McGrady!!!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 jun 2010, 16:57

bistrikboy je napisao/la:Evo zakljucili su da je Pape marioneta saveza,sreca pa su ostali selektori bili "slobodni" :P
Procitaj ostatak texta pa mozda zakljucis sta sam htio reci...poenta je: "da dok je tako pusit cemo foru" ,a raja ce se i dalje loziti da smo "jaki" i da idemo na EP ili SP....vidim kako idemo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 16:58

Hajde sto je linc,nego jos i ''zaboravio''ugasiti Caps Lock i jos na kraju krajeva hoce Brku. :mrgreen:
Pa Brko vise ima zarade i rahatluka na Grbavici nego kao selektor BIH.
A onda bi poceli nakon nerijesenog ili poraza babu i mater da mu spominju.
Pa skoro ti isti.
P.S o afirmaciji bas je no comment.Osvojio fildjan ligu. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jun 2010, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 07 jun 2010, 16:59

Edo_Majka je napisao/la:
kao sto ovaj rece prije mene da pricas (u ovom slucaju seres), prvo si nekulturan i nevaspitan, drugo je da nemas pravo da kritikujes nekoga koga si vidio 3 puta u svom zivotu, i trece je brate ovo sto govoris da je Pape beskicmenjak, a sta si onda ti ako je najbolji fudbaler BiH svih vremena beskicmenjak, molim te izadji malo napolje i dodji sebi prije nego sto glumis neku facu preko foruma.

Druze, bez uvrede, ali prestigao si i mene, mislim da je ovo najgluplji komentar na forumu ili barem jedan od istih.
Bez uvrede!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.