nanek je napisao/la:Vozdra raja,nisam mogao da nadjem temu za ovo a ne znam bas ni da li pripada ovdje ali ako imate kakvo rjesenje bilo bi cool da mi pomognete
Sigurno ste culi za ovaj net tv plus,eh ja sam se bio prijavio za ovu probnu verziju tog tva,oni me kontaktirali i poslali mi na mail taj famozni KLJUC, za pc koji vrijedi 48 sati.
Kada sam ga ubacio bilo je sve extra fkt 48 sati kanali su bili extra ali su oni fkt preskupi,eh kako za sve ima sema tako ima sigurno i za ovo (OVAJ KLJUC,koji je usput kombinacija brojeva slova velikih i malih ) jer isto tako kako oni imaju tog maga da dodjeljuje kljuceve tako ima i ovaj drugi mag koji provali te kljuceve,eh sada ako ste culi da to neko radi ili zna to da provali svaka pomoc bi dobrodosla. Jer kako sam googlao a guglam citavo jutro gledam prije godinu dana raja je imala sema svakakvih ali evo gledam u 2012 to je malo ko utisalo se.Mozda su oni unaprijedili tehnologiju ili nesto slicno,ali ako znate bilo kakvu semu ili pomoc javite mi na pm.
Hvala puno.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
nanek
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- moustapha
- Kontakt:
Sta reci? Koju posluku porati?nanek je napisao/la:A ko je rekao da necu platit osobi koja mi pomogne ? De malo procitaj ? Ko je rekao da ne placam vec nase kanale vise od onog sto ti ikada mozes zamisliti,te brojeve nisi jos u skoli ni ucio ?
Voz mali idi nabijaj postove,ako ne mozes pomoci ne valjaj gluposti!
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hej mali, ako ne mozes pomoci, nabijaj postove na drugim temama 
e ko mu rečeQUARESMA 18<<< je napisao/la:hej mali, ako ne mozes pomoci, nabijaj postove na drugim temama
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ima mnogo boljih resenja od Net Tv plusa samo se malo vise pozabavi tom tematikom i videces. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mustafa hoces mi odgovorit u vezi Wirellesa?
Nanek tesko da ces doci do kanala osim ako se ne razumijes bas u to i ako se ne uvezes s nekim ljudima
Nanek tesko da ces doci do kanala osim ako se ne razumijes bas u to i ako se ne uvezes s nekim ljudima
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- moustapha
- Kontakt:
Ako nadjem vremena, posto si totalni laik. A ja sam mislio da te samo malo poguram.
Hajd za pocetak probaj se logirati na router.
U browser ukucaj adresu, nisam siguran tacno koju, ali obicno bude 192.168.0.1, 192.168.1.1 ili u nekim slucajevima 192.168.0.254.
Nakon toga ce ti traziti podatke za login. Pokusaj ukucati Admin, pa prazno ili ako ne prodje onda Admin/Admin.
Kad to prodjes onda sam probaj naci DHCP, a ako zapne javi se.
U browser ukucaj adresu, nisam siguran tacno koju, ali obicno bude 192.168.0.1, 192.168.1.1 ili u nekim slucajevima 192.168.0.254.
Nakon toga ce ti traziti podatke za login. Pokusaj ukucati Admin, pa prazno ili ako ne prodje onda Admin/Admin.
#divovi
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi,kako da napravim kao neku prezentaciju,gde ce mi bit puno slika,pa nekoliko videa,pa u pozadini muzika..probao sam s ovim njihovim windows movie maker al ne ide..ako neko moze pomoc,nek se javi..hvala
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi zna li neko bilo koji free program za skidanje drivera (da nije Driver checker) i kod za njega. Ja skinuo Driver Genius, ali nmgu nista bez koda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
maticna je dobra, al kolko kermi?
Tebe sam cekao
350 KM Uzecu plocu sigurno, ako je mognem naci. Al sta mislis koji procesor da uzmem? Jedan od ovih novih Bulldozera ili neki Phenom?
350 KM Uzecu plocu sigurno, ako je mognem naci. Al sta mislis koji procesor da uzmem? Jedan od ovih novih Bulldozera ili neki Phenom?
jarane izvini ali am3+ ti je mrtva investicija, pogotovo sa tom pločom. ploča je mrak i sve ali... am3+ je faildozer a sandy bridge od intela jede ga za doručak. jaran mi je neki dan uzeo i7 2600+p8p67 pro staro 9 mjeseci za 500KM. malo je reći jede bilo koji amd za doručak. ja sam za 450KM uzeo i5 2380p+p8p67 za 450KM sve novo glajnc i puno brži od bulldozera tako da ti je moj savjet da ni u snu ne investiraš tolike pare za propali amd socket.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za te pare ste i ti i tvoj jaran mogli uzeti i5 2500k, koji je dosta bolji od ta dva procesora
ako ces na am3+, onda bulldozzer naravno, sad zavisi koliko planiras iskesirati na cpu, ja sam sebi uzeo fx 8150, al jos ga nisam upakirao, planiram da predjem na intel i5 2500k.
sve mi se cini da amd ne zeli uopste vise da se bori sa intelom, ovo sa bulldozerima su dizali pomalo prevelik hype, il sam ja od njih puno vise ocekivao, nekako izgleda da samo et nek izbacuju procesore, dok su vise orjentisani svojim apu procesorima koji deru intelove i3 procesore
ako ces na am3+, onda bulldozzer naravno, sad zavisi koliko planiras iskesirati na cpu, ja sam sebi uzeo fx 8150, al jos ga nisam upakirao, planiram da predjem na intel i5 2500k.
sve mi se cini da amd ne zeli uopste vise da se bori sa intelom, ovo sa bulldozerima su dizali pomalo prevelik hype, il sam ja od njih puno vise ocekivao, nekako izgleda da samo et nek izbacuju procesore, dok su vise orjentisani svojim apu procesorima koji deru intelove i3 procesore
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba mi sifra nekamoustapha je napisao/la:Ako nadjem vremena, posto si totalni laik. A ja sam mislio da te samo malo poguram.![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pa dobro nisam ja sad posao sastavljati najbolju mogucu konfiguraciju. Nego najbolju od AMD-a.
Ipak ostajem vjeran AMD-u, one tamo nemogu smislit
Kontao sam ovaj kupiti: AMD FX-4170. Ima najvecu brzinu, a i dosta mi 4 core-a, ne treba mi vise.
Kontao sam ovaj kupiti: AMD FX-4170. Ima najvecu brzinu, a i dosta mi 4 core-a, ne treba mi vise.
kralju o čemu ti pričaš? ja faktički imam i5 2500k na stocku (3,7ghz), cache memorija, cores threades identično ko i 2500k. dok ovaj od jarana i7 2600 znači nije k model ide na 4.2ghz ima 8 threada i JEDE za doručak i5 2500k tako da ti priča pada u vodu. uostalom ja sam platio ploču i proc 450KM dok sam i5 2500k dođe i više od toga.QUARESMA 18<<< je napisao/la:za te pare ste i ti i tvoj jaran mogli uzeti i5 2500k, koji je dosta bolji od ta dva procesora
pa jbn i3 dualcorac dere amd phenome x4 u 90% aplikacija a pogotovo u igricama...
@Bilal pare su tvoje i radi šta misliš da je najbolje. ja ti mogu reći iz iskustva i milio pričitanih reviewa da je kupovina buldozera pored jeftinih sandy bridga grijeh a ti kako hoćeš. ne razumijem zašto radi fanbojizma bacati pare u zrak
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 03 apr 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jel ovo interna graficka ?

ASUS 128MB GRAPHICS CARD N13219 N6200/TD/128M/OSP/A
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
interna grafička je u sklopu (integrisana) na matičnoj ploči tako da je odgovor to nije integrisana grafička
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Kako ce biti interna? Vidis da je odvojena od maticne.Papastathopoulos je napisao/la:jel ovo interna graficka ?
@baresi#6 nisam fanboj, a niti sam igdje vidio da je neki intelov procesor jeftiniji od AMD-ovog. Cak su i ploce za intelove procesore skuplje. A ne ciljam na neke top performanse, tako da...