FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 29 avg 2012, 16:38

Opet je Đurić pokušao biti duhovit i najavio kako će Božinov doći,a srpski mediji poleteli da to objave,a potom i demantuju pričom o nekim ličnim razlozima zbog kojih bugarin neće doći u Partizan... KOMEDIJA!
I o svemu se priča osim o samoj utakmici koja se igra sutra..... sve je bitnije i sve jednako nebitno.

Videćemo u kom sastavu će Vermezović krenuti,doduše i nema on tu nekog velikog izbora,verovatno je svestan da mu ne treba jedan statični i pasivni Šćepović,pa će šansu opet dati mladom Mitroviću (koji bi mogao sagoreti u želji,toga se plašim), Ninkovića će ostaviti verovatno na klupi,a Sale i Nemanja će početi..... nažalost Miljkovića ćemo gotovo sigurno gledati u startnoj postavi.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 17:46

Najviše se bojim promaje pozadi.... I pasivnosti igrača.... Želim borbeno, trkački i hrabro....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 29 avg 2012, 23:07

Toliko puta nas je ukopao taj Miljković valjda će protiv Tromsa odigrat jednu kako treba....
Sale kapiten pozvao na jedinstvo Grobara i da se preskoče neke barijere,da se podrži klub u bitnom momentu,nadam se da će iz poštovanja ako ništa drugo većina poslušati.....Nadam se prolazu i igranju na jesen Evrope!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2012, 23:56

Posmatrao sam trening Tromsa veceras.Tesko je reci koja ce postava i formacija biti sutra uvece.Cak i lik koji je dosao sa ekipom ovde,izvesni Martin iz Tromskrafta nije mogao da mi kaze koja ce formacija da naleti.Po njegovom misljenju i po treninzima u Norveskoj u proteklim danima bice to slicna ekipa i filozofija kao u prvom mecu.Ono sto sam jedino uspeo primetiti je da ce im ipak braniti Lekstrom jer je on radio vezbe za prvog golmana veceras.Prijovic je izgleda potpuno spreman i ne oseca vise povredu koju je imao u zadnjem kolu.Kara je izuzetno motivisan i poprilicno raspolozen.Sve u svemu nadam se da Partizan moze dalje,trebao bi,ali ipak sa ovima treba biti izuzetno oprezan narocito iz prekida.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 avg 2012, 13:00

Та - ',? га $!
$ ово ¥ " $ $ у групе.... ? " ",' ? " ? ?,& $ " $,а & $ " 1-0,важно је $ ?,а $ " ? " у - " на ".... ' ЦРНО ?

slika

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 30 avg 2012, 15:10

Ne bi me čudilo da ipak Šćepović dobije šansu od prve minute umesto Mitrovića u špicu :(. Verovatno za Smiljanića ponovo nema mesta,iako po slobodnom mišljenju u ovakvim utakmicama njegova drskost bi mnogo donela Partizanu.
Nema šta,moramo od prve minute pokazati ko je bolji tim,nametnuti tempo i pokušati što brže obradovati navijače i gostima staviti do znanja gde su došli i kako će proći. Definitivno i ako krene po zlu,pa primimo neki gol zahvaljujući zadnjoj liniji,ne treba paničiti,dali smo dva tamo i sasvim sigurno možemo dati dva i u Bgu.
Ubeđen sam da možemo,ubeđen sam da su i igrači svesni trenutka i da ćemo sasvim sigurno odigrati još šest utakmica u Evropi...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2012, 22:41

Bar nesta dobro veceras...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2012, 22:42

Čestitke!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 avg 2012, 22:53

? $,? ' " & " ?,? је " 3-0. & ¥ ",/ " $ " ? " & % $ у " ".... & % $ за &.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 avg 2012, 23:03

" ", " " ? " на "," се " право ? га " зеза," је $ &, " опет ?. " се & $ ",? " ¥ за $," $ " " " оног % ' $ " ?,не ' " " $ "...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 30 avg 2012, 23:37

Hvala bogu da i mi nekog dobijemo :D Možda igra opet nije bila najubjedljivija i dobra ,ali rezultat je važan...obezbjedili smo još 6 mečeva u Evropi i možemo samo moliti boga da dobijemo koliko - toliko lakše protivnike i da se ne obrukamo u grupi,jer trenutna forma i igra ne obećeva mnogo..Nadam se da će Sretenović brzo da se uklopi sa Ivanovom( koji je večeras bio odličan,na stranu gol što je dao).Valjda će uskoro da se oproavi Eduardo i Marko Šćepović,pa da napokon i napad proradi...i da,mislim da će biti nešto od ovog Mitrovića,uglavnom bolji je od Stefana Š. i Gadafija :mrgreen: ..Ko zna,možda i Lazar napkon "zaigra fudbal" nakon dugo vremena 8-) Sve u svemu,kako je moglo biti,super je ispalo 8-) :D
Mens sana in corpore sano.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 avg 2012, 23:46

Prošli smo na guzove... Ali smo prošli... To je najbitnije.... Ko zna možda se ekipa i konsoliduje i odigra tamo nešto...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 avg 2012, 00:50

Sutra izvlačenje....Pomozi bože :D Mi smo u 3.jakosnom šeširu zajedno sa "starim znancima" Laciom,Spartom,Njukstlom,Genkomi Dnjeprom :D te Steauom,Rozenborgom,Jang Bojsima,Levanteom,Borusijom(M)i Plzenom,i sa tim timovima se ne možemo sastati.....U 1 šeširu,sve aždaje:Atletiko(M),Inter,Liverpul,Lion,Marsej,Sporting,PSV,Totenhem,Bajer,Bordo,Tvente i Štutgart...zaista vrhunski timovi i nekako bi volio da nekom srećom dobijemo Holanđane,PSV ili Tvente ili možda Bordo,da osvetimo Zvezdu :mrgreen: ..ovo ostalo sve jako i prejako...u 2.šeširu ne pretjerano bolja slika,mada ima tu timova što bi se mogli pobjediti..na primjer ne bi imao ništa protiv Hapoela T.A.,Panatanaikosa,Briža,Kopenhagena pa i neugodnog Metalista i Bazela..dok ne bi želio vidjeti u grupi;Atletik B,Fenerbahče,Rubin,Napoli,Udineze i Hanover.....U 4.šeširu su uslovno rečeno "slabiji timovi od nas" :mrgreen: ali samo uslovno jer nikako ne bih htio da dobijemo Anži na primjer,ili ovaj AEL što smo ispali(mada mislim da ne možeo opet sa njima igrat ove godine,bar ne u grupi????),pa ni Akademiku,Maritimo...ali svakako da ostali timovi nisu nepobjedivi,ali nisu ni za potcjenjivanje,naročito ne od strane nas..Helsingborg,Rapid Beč,Maribor,AIK,Hapoel K.Š.,Molde,Fehervar,Nefči.....Realno trebaće nam dosta sreće sutra...Možda bi ovo bila najgora grupa za nas:Liverpul,Napoli,Partizan,Anži....(ne daj bože),mada ima tu još kombinacija što nikako ne bih volio...Kad bih mogaoda izaberem protivnike,to bi bili:PSV,Hapoel T.A.,Partizan,Nefči. ili Tvente,Kopenhagen,Partizan i AIK.....Ali otom potom,nek nas bog sutra pogleda 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 01:09

Bordo,Basel,Fehervar.Najbolji scenario.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 avg 2012, 01:13

Devil je napisao/la:Bordo,Basel,Fehervar.Najbolji scenario.
Ni ja se ne bi bunio za ovz grupu ;)

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 avg 2012, 01:24

Ova pobjeda protiv Trumsea je veoma bitna i zbog klupskog koeficijenta jer on je trenutno 14.350(to jest bio je prije ovog meča),a zaključno sa ovim mečom FK Partizan će dodati još 1 bod(za učešće u 3.kolu kval.za LP) +2 boda za učešće u grupnoj fazi LE,tako da bi na početku naredne evropske sezone 2013/14 Crno-beli trebali imati minimalno 17.350 bodova,što im vjerovatno osigurava bolji žrijeb ,kako u LP,tako i u LE...Usput,svaka pobjeda u grupi LE biće nagrađena sa još 2 boda, a svaki remi sa bodom,pa valjalobi i tu nešto ušićariti :mrgreen: :D Nek još 3 boda obezbjede i ja prezadovoljan :D 8-)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 avg 2012, 01:55

Cestitke na prolasku, veliki je to uspjeh za klub sa ovih prostora. ;)

Nego, ima li negdje na netu da se moze cuti izvodjenje pjesme Grobara o Kezmanu?
Ono: ''Mi imamo naseg Deju, Kezmana Mateju''.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 31 avg 2012, 02:05

djoleprijedor je napisao/la:Ova pobjeda protiv Trumsea je veoma bitna i zbog klupskog koeficijenta jer on je trenutno 14.350(to jest bio je prije ovog meča),a zaključno sa ovim mečom FK Partizan će dodati još 1 bod(za učešće u 3.kolu kval.za LP) +2 boda za učešće u grupnoj fazi LE,tako da bi na početku naredne evropske sezone 2013/14 Crno-beli trebali imati minimalno 17.350 bodova,što im vjerovatno osigurava bolji žrijeb ,kako u LP,tako i u LE...Usput,svaka pobjeda u grupi LE biće nagrađena sa još 2 boda, a svaki remi sa bodom,pa valjalobi i tu nešto ušićariti :mrgreen: :D Nek još 3 boda obezbjede i ja prezadovoljan :D 8-)
Ti bodovi nisu koeficijent, vec kao sto i rece - bodovi. Oni idu u nacionalni, a ne klupski koeficijent. Nacionalni koeficijent se racuna tako da zbrojis sve bodove svih predstavnika u Europi i taj broj podijelis s brojem predstavnika. U ovom slucaju:
Jagodina 0.5
Vosa 2.5
Zvezda 3.0
Partizan 3.0
Ukupno 9.0
Dijeljeno sa 4 je 2.250 i to je ovosezonski nacionalni koeficijent Srbije.

Partizan je ovu sezonu ubrao 2.4500 koeficijenta i trenutno mu je koeficijent 16.275, a moze se jos povecat u slucaju pobjede il remija u grupi. Taj koeficijent je dobar, jer je Partizan sezonu startao sa 14.350. Prije pet sezona je skupio 0.5250 i to je sad izgubio, a dobio tih 2.4500 i to je razlog takvog porasta. Iducu sezonu gubi 4.6000 i to je razlog za zabrinutost i motiv da se ovu sezonu taj koeficijent ponovi.

I za kraj cestitke na prolazu dalje i sretno sutra u zdrijebu i natjecanju.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 02:09

Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 02:14

DANTES je napisao/la:Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu
Zasto nebi mogli? Recimo jedan jaci iz prvog pota, eto nek bude liverpool, drugi pot je zajeban ali mislim da bi Partizan moga igrat protiv recimo Bruggea ili Hapoela, a iz 4 Maribor.

Tu bi se sigurno tukli za prolaz. Sretno u izvlacenju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.