FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Opet je Đurić pokušao biti duhovit i najavio kako će Božinov doći,a srpski mediji poleteli da to objave,a potom i demantuju pričom o nekim ličnim razlozima zbog kojih bugarin neće doći u Partizan... KOMEDIJA!
I o svemu se priča osim o samoj utakmici koja se igra sutra..... sve je bitnije i sve jednako nebitno.
Videćemo u kom sastavu će Vermezović krenuti,doduše i nema on tu nekog velikog izbora,verovatno je svestan da mu ne treba jedan statični i pasivni Šćepović,pa će šansu opet dati mladom Mitroviću (koji bi mogao sagoreti u želji,toga se plašim), Ninkovića će ostaviti verovatno na klupi,a Sale i Nemanja će početi..... nažalost Miljkovića ćemo gotovo sigurno gledati u startnoj postavi.....
I o svemu se priča osim o samoj utakmici koja se igra sutra..... sve je bitnije i sve jednako nebitno.
Videćemo u kom sastavu će Vermezović krenuti,doduše i nema on tu nekog velikog izbora,verovatno je svestan da mu ne treba jedan statični i pasivni Šćepović,pa će šansu opet dati mladom Mitroviću (koji bi mogao sagoreti u želji,toga se plašim), Ninkovića će ostaviti verovatno na klupi,a Sale i Nemanja će početi..... nažalost Miljkovića ćemo gotovo sigurno gledati u startnoj postavi.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Najviše se bojim promaje pozadi.... I pasivnosti igrača.... Želim borbeno, trkački i hrabro....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Toliko puta nas je ukopao taj Miljković valjda će protiv Tromsa odigrat jednu kako treba....
Sale kapiten pozvao na jedinstvo Grobara i da se preskoče neke barijere,da se podrži klub u bitnom momentu,nadam se da će iz poštovanja ako ništa drugo većina poslušati.....Nadam se prolazu i igranju na jesen Evrope!
Sale kapiten pozvao na jedinstvo Grobara i da se preskoče neke barijere,da se podrži klub u bitnom momentu,nadam se da će iz poštovanja ako ništa drugo većina poslušati.....Nadam se prolazu i igranju na jesen Evrope!
Posmatrao sam trening Tromsa veceras.Tesko je reci koja ce postava i formacija biti sutra uvece.Cak i lik koji je dosao sa ekipom ovde,izvesni Martin iz Tromskrafta nije mogao da mi kaze koja ce formacija da naleti.Po njegovom misljenju i po treninzima u Norveskoj u proteklim danima bice to slicna ekipa i filozofija kao u prvom mecu.Ono sto sam jedino uspeo primetiti je da ce im ipak braniti Lekstrom jer je on radio vezbe za prvog golmana veceras.Prijovic je izgleda potpuno spreman i ne oseca vise povredu koju je imao u zadnjem kolu.Kara je izuzetno motivisan i poprilicno raspolozen.Sve u svemu nadam se da Partizan moze dalje,trebao bi,ali ipak sa ovima treba biti izuzetno oprezan narocito iz prekida.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Та - ',? га $!
$ ово ¥ " $ $ у групе.... ? " ",' ? " ? ?,& $ " $,а & $ " 1-0,важно је $ ?,а $ " ? " у - " на ".... ' ЦРНО ?

$ ово ¥ " $ $ у групе.... ? " ",' ? " ? ?,& $ " $,а & $ " 1-0,важно је $ ?,а $ " ? " у - " на ".... ' ЦРНО ?

Ne bi me čudilo da ipak Šćepović dobije šansu od prve minute umesto Mitrovića u špicu
. Verovatno za Smiljanića ponovo nema mesta,iako po slobodnom mišljenju u ovakvim utakmicama njegova drskost bi mnogo donela Partizanu.
Nema šta,moramo od prve minute pokazati ko je bolji tim,nametnuti tempo i pokušati što brže obradovati navijače i gostima staviti do znanja gde su došli i kako će proći. Definitivno i ako krene po zlu,pa primimo neki gol zahvaljujući zadnjoj liniji,ne treba paničiti,dali smo dva tamo i sasvim sigurno možemo dati dva i u Bgu.
Ubeđen sam da možemo,ubeđen sam da su i igrači svesni trenutka i da ćemo sasvim sigurno odigrati još šest utakmica u Evropi...

Nema šta,moramo od prve minute pokazati ko je bolji tim,nametnuti tempo i pokušati što brže obradovati navijače i gostima staviti do znanja gde su došli i kako će proći. Definitivno i ako krene po zlu,pa primimo neki gol zahvaljujući zadnjoj liniji,ne treba paničiti,dali smo dva tamo i sasvim sigurno možemo dati dva i u Bgu.
Ubeđen sam da možemo,ubeđen sam da su i igrači svesni trenutka i da ćemo sasvim sigurno odigrati još šest utakmica u Evropi...
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
? $,? ' " & " ?,? је " 3-0. & ¥ ",/ " $ " ? " & % $ у " ".... & % $ за &.
" ", " " ? " на "," се " право ? га " зеза," је $ &, " опет ?. " се & $ ",? " ¥ за $," $ " " " оног % ' $ " ?,не ' " " $ "...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hvala bogu da i mi nekog dobijemo
Možda igra opet nije bila najubjedljivija i dobra ,ali rezultat je važan...obezbjedili smo još 6 mečeva u Evropi i možemo samo moliti boga da dobijemo koliko - toliko lakše protivnike i da se ne obrukamo u grupi,jer trenutna forma i igra ne obećeva mnogo..Nadam se da će Sretenović brzo da se uklopi sa Ivanovom( koji je večeras bio odličan,na stranu gol što je dao).Valjda će uskoro da se oproavi Eduardo i Marko Šćepović,pa da napokon i napad proradi...i da,mislim da će biti nešto od ovog Mitrovića,uglavnom bolji je od Stefana Š. i Gadafija
..Ko zna,možda i Lazar napkon "zaigra fudbal" nakon dugo vremena
Sve u svemu,kako je moglo biti,super je ispalo

Mens sana in corpore sano.
Prošli smo na guzove... Ali smo prošli... To je najbitnije.... Ko zna možda se ekipa i konsoliduje i odigra tamo nešto...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sutra izvlačenje....Pomozi bože
Mi smo u 3.jakosnom šeširu zajedno sa "starim znancima" Laciom,Spartom,Njukstlom,Genkomi Dnjeprom
te Steauom,Rozenborgom,Jang Bojsima,Levanteom,Borusijom(M)i Plzenom,i sa tim timovima se ne možemo sastati.....U 1 šeširu,sve aždaje:Atletiko(M),Inter,Liverpul,Lion,Marsej,Sporting,PSV,Totenhem,Bajer,Bordo,Tvente i Štutgart...zaista vrhunski timovi i nekako bi volio da nekom srećom dobijemo Holanđane,PSV ili Tvente ili možda Bordo,da osvetimo Zvezdu
..ovo ostalo sve jako i prejako...u 2.šeširu ne pretjerano bolja slika,mada ima tu timova što bi se mogli pobjediti..na primjer ne bi imao ništa protiv Hapoela T.A.,Panatanaikosa,Briža,Kopenhagena pa i neugodnog Metalista i Bazela..dok ne bi želio vidjeti u grupi;Atletik B,Fenerbahče,Rubin,Napoli,Udineze i Hanover.....U 4.šeširu su uslovno rečeno "slabiji timovi od nas"
ali samo uslovno jer nikako ne bih htio da dobijemo Anži na primjer,ili ovaj AEL što smo ispali(mada mislim da ne možeo opet sa njima igrat ove godine,bar ne u grupi????),pa ni Akademiku,Maritimo...ali svakako da ostali timovi nisu nepobjedivi,ali nisu ni za potcjenjivanje,naročito ne od strane nas..Helsingborg,Rapid Beč,Maribor,AIK,Hapoel K.Š.,Molde,Fehervar,Nefči.....Realno trebaće nam dosta sreće sutra...Možda bi ovo bila najgora grupa za nas:Liverpul,Napoli,Partizan,Anži....(ne daj bože),mada ima tu još kombinacija što nikako ne bih volio...Kad bih mogaoda izaberem protivnike,to bi bili:PSV,Hapoel T.A.,Partizan,Nefči. ili Tvente,Kopenhagen,Partizan i AIK.....Ali otom potom,nek nas bog sutra pogleda 

Bordo,Basel,Fehervar.Najbolji scenario.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ni ja se ne bi bunio za ovz grupuDevil je napisao/la:Bordo,Basel,Fehervar.Najbolji scenario.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Ova pobjeda protiv Trumsea je veoma bitna i zbog klupskog koeficijenta jer on je trenutno 14.350(to jest bio je prije ovog meča),a zaključno sa ovim mečom FK Partizan će dodati još 1 bod(za učešće u 3.kolu kval.za LP) +2 boda za učešće u grupnoj fazi LE,tako da bi na početku naredne evropske sezone 2013/14 Crno-beli trebali imati minimalno 17.350 bodova,što im vjerovatno osigurava bolji žrijeb ,kako u LP,tako i u LE...Usput,svaka pobjeda u grupi LE biće nagrađena sa još 2 boda, a svaki remi sa bodom,pa valjalobi i tu nešto ušićariti
Nek još 3 boda obezbjede i ja prezadovoljan

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Cestitke na prolasku, veliki je to uspjeh za klub sa ovih prostora.
Nego, ima li negdje na netu da se moze cuti izvodjenje pjesme Grobara o Kezmanu?
Ono: ''Mi imamo naseg Deju, Kezmana Mateju''.

Nego, ima li negdje na netu da se moze cuti izvodjenje pjesme Grobara o Kezmanu?
Ono: ''Mi imamo naseg Deju, Kezmana Mateju''.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ti bodovi nisu koeficijent, vec kao sto i rece - bodovi. Oni idu u nacionalni, a ne klupski koeficijent. Nacionalni koeficijent se racuna tako da zbrojis sve bodove svih predstavnika u Europi i taj broj podijelis s brojem predstavnika. U ovom slucaju:djoleprijedor je napisao/la:Ova pobjeda protiv Trumsea je veoma bitna i zbog klupskog koeficijenta jer on je trenutno 14.350(to jest bio je prije ovog meča),a zaključno sa ovim mečom FK Partizan će dodati još 1 bod(za učešće u 3.kolu kval.za LP) +2 boda za učešće u grupnoj fazi LE,tako da bi na početku naredne evropske sezone 2013/14 Crno-beli trebali imati minimalno 17.350 bodova,što im vjerovatno osigurava bolji žrijeb ,kako u LP,tako i u LE...Usput,svaka pobjeda u grupi LE biće nagrađena sa još 2 boda, a svaki remi sa bodom,pa valjalobi i tu nešto ušićariti![]()
Nek još 3 boda obezbjede i ja prezadovoljan
![]()
Jagodina 0.5
Vosa 2.5
Zvezda 3.0
Partizan 3.0
Ukupno 9.0
Dijeljeno sa 4 je 2.250 i to je ovosezonski nacionalni koeficijent Srbije.
Partizan je ovu sezonu ubrao 2.4500 koeficijenta i trenutno mu je koeficijent 16.275, a moze se jos povecat u slucaju pobjede il remija u grupi. Taj koeficijent je dobar, jer je Partizan sezonu startao sa 14.350. Prije pet sezona je skupio 0.5250 i to je sad izgubio, a dobio tih 2.4500 i to je razlog takvog porasta. Iducu sezonu gubi 4.6000 i to je razlog za zabrinutost i motiv da se ovu sezonu taj koeficijent ponovi.
I za kraj cestitke na prolazu dalje i sretno sutra u zdrijebu i natjecanju.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zasto nebi mogli? Recimo jedan jaci iz prvog pota, eto nek bude liverpool, drugi pot je zajeban ali mislim da bi Partizan moga igrat protiv recimo Bruggea ili Hapoela, a iz 4 Maribor.DANTES je napisao/la:Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu
Tu bi se sigurno tukli za prolaz. Sretno u izvlacenju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.