Ta dvojica su mi i bili nepoznati. Odakle su dosli?Kevin je napisao/la:Roskam i Witzer dva jučerašnja strijelca, vratio se Ljubić nakon ozljede i ostali sve isti kao i prošle sezone..oni glavni...Stole iz Bora je napisao/la:Koje je igrace Siroki doveo za narednu sezonu?
NK Široki Brijeg
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sta je pokazao?da olimpija nije dobila dva crvena kartona vi nebi dali golljutinar je napisao/la:aj bola vise nestani, sta moris??Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
Široki je i sinoc pokazao kakav je klub, laganica pa opet 3:0. Bravo momci
Vi ste ionako prosjecna ekipa koja pomocu Bevande pokusava nesto da napravi al nece moci!
ove godine dobit cemo vas dva puta u cast Vedrana i pokazati gdje vam ej mjesto
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
ko što ste i u ovoj prošloj sezoniHairlija je napisao/la:Sta je pokazao?da olimpija nije dobila dva crvena kartona vi nebi dali golljutinar je napisao/la:aj bola vise nestani, sta moris??Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
Vi ste ionako prosjecna ekipa koja pomocu Bevande pokusava nesto da napravi al nece moci!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sarajevo se pravo pojačalo (5 (ne)kvalitenih likova), bit će opet i ne samo ove godine, od ovih 5 pojačanja mogu sastaviti jednog igrača za klupu, hahhahahaHairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
Hairlija je napisao/la:Sta je pokazao?da olimpija nije dobila dva crvena kartona vi nebi dali golljutinar je napisao/la:aj bola vise nestani, sta moris??Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
"Cast" šta vi znate šta je to, dobili ste nas i na Koševu prije nekog vremena??? Široki je za BiH uvjete ekipa za poželjeti i vi nikad nećete biti kao Široki ma kolko se vi furate na to, pokušavate biti.Trebate igrati 2 ligu dok ne vratite sve dugove, nemam pojma kako vam uopće dopuštaju igrati ligu. Zato idi na temu svog kluba, uživaj, maslaj. Pusti ljude na miru, dosadan si, moriš, hinjski provociraš, jednostavno odtpepaj u troskocima
ja ne, ali cini mi se ti da imas.. jednostavno nemas pametnijeg posla pa lijecis tu svoje komplekse.Hairlija je napisao/la:mene boli briga kako me ko dozivljava,otvoren je forum i mogu dati svoj osvrt na utakmicuBorkan je napisao/la:decko zar ne vidis da te slabo ovde doživljavaju?Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije![]()
Imas mozda neki problem,da ga rijesimo
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Na kome da ih lijecimo aa ? da nije mozda na vama da niste to uspjesniji od nas ?
Uspješniji su od vas. Imaju dvije titule prvaka, jedan kup, od 2002. godine pa na ovamo svake godine su igrali Evropu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Na kome da ih lijecimo aa ? da nije mozda na vama da niste to uspjesniji od nas ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da vas dodje 10 000 sa svih polja i svih livada nedamo vam titulu,tu na Kosevu 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hah dobro nek ti bude Sampioni 4 puta, pobjednici kupa 4 puta, pobjednici superkupa 1 put utakmica u evropi 42 najveci uspjeh cetvrtfinale protiv anderlehta u kup uefa a poslije rata nadomak lige prvaka i kupa uefa smo bili a listica nikad nije prosla 2 predkolo !
- Barney Stinson
- Kontakt:
Je si ti svjestan da si od 170 i nesto postova na nasoj temi napisao pola,de bola postedi nas molim te... Ako imas nesto normalno napisati pisi a ako nemas idi na temi FKS i tamo gledaj tko ti je u upravi, koga ce te gonjati, koga cete smjenjivati... Dosta te vise sa glupim postovoima... Jedan post cestitas, drugi post dBd izgubili... Skuliraj se decko malo...Samo F.K.S !! je napisao/la:Hah dobro nek ti bude Sampioni 4 puta, pobjednici kupa 4 puta, pobjednici superkupa 1 put utakmica u evropi 42 najveci uspjeh cetvrtfinale protiv anderlehta u kup uefa a poslije rata nadomak lige prvaka i kupa uefa smo bili a listica nikad nije prosla 2 predkolo !
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jarane odgovar samo nije bitno nek se izbrise post al se zna istina 
kolko je torpedo odigro jucer?Samo F.K.S !! je napisao/la:Hah dobro nek ti bude Sampioni 4 puta, pobjednici kupa 4 puta, pobjednici superkupa 1 put utakmica u evropi 42 najveci uspjeh cetvrtfinale protiv anderlehta u kup uefa a poslije rata nadomak lige prvaka i kupa uefa smo bili a listica nikad nije prosla 2 predkolo !
normalno da nije...kako će rijeka proć u 2 pretkoloSamo F.K.S !! je napisao/la:Hah dobro nek ti bude Sampioni 4 puta, pobjednici kupa 4 puta, pobjednici superkupa 1 put utakmica u evropi 42 najveci uspjeh cetvrtfinale protiv anderlehta u kup uefa a poslije rata nadomak lige prvaka i kupa uefa smo bili a listica nikad nije prosla 2 predkolo !
a Široki je igrao u 1.kolu Kupa Uefe s Baselom.prošao Albance pa Zetu.pozdrav
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke za prolaz.
Loše prvo poluvrijeme, ali odlično drugo, pogotovo nakon kartona gostiju. Tu je se vidio kvalitetan odgovor igrača. Šteta za Šilića i promašeni penal, ali očekujem da zabije u Beču. Varea je bio loš, a od njega sam očekivao da postigne koji gol. Ali sve u svemu, jako dobra igra u prvom pretkolu, još kad se to malo uigra, vjerujem da bi mogla past i Austria.
Loše prvo poluvrijeme, ali odlično drugo, pogotovo nakon kartona gostiju. Tu je se vidio kvalitetan odgovor igrača. Šteta za Šilića i promašeni penal, ali očekujem da zabije u Beču. Varea je bio loš, a od njega sam očekivao da postigne koji gol. Ali sve u svemu, jako dobra igra u prvom pretkolu, još kad se to malo uigra, vjerujem da bi mogla past i Austria.
Hayley <3
Čestitke našima 
onaj varea je jucer bio barem 20 puta u offsideu
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jarane odgovar samo nije bitno nek se izbrise post al se zna istina
Hairlija je napisao/la:Da vas dodje 10 000 sa svih polja i svih livada nedamo vam titulu,tu na Kosevu

solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, nmkdak1ng, Paromlinac, Perotti, Vanja8, Zaboljesutra i 32 gosta.