Europa 1
Soba: xD
Password: DDxx
Moderator/ica: Padovan
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ko želi igrati????
Europa 1
![]()
Crn ekran eto me opet jbgamertiger je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ko želi igrati????
Europa 1
![]()
Ajde ba !!!! Cekam te tamo vec!!!
A vidim ja... bili smo u dobrim odnosima dok smo igrali, dobre su tekme bile, i onda me tvoj cimer na kraju poceo prozivat i to za Ronaldinhajuventus 0244 je napisao/la:Decko ohladi malo, znaju ljudi kako ja igram i varam li ili ne, tako da me ne zanma tvoje misljenje. Imas ljude koji su zaduzeni za to pa se njima obratiAnderson8 je napisao/la:Ti decko mene prozivas u ove sitne sate, 4 : 34juventus 0244 je napisao/la:Sad igrao tri tekme sa jasko_juve
Aston Villa-Valencia 3:2
Aston Villa-Valencia 4:1 imao sam 12 suteva prema golu ni jedan u okvir![]()
Aston Villa-Tottenham 4:5 kakva je ovo utakmica bila uhhh. Jos dobio jasko penal, a faul bio metar van šesnaesterca. Ali on mi je onako sportski pustio go zbog togaOdigrali smo jedno 6,7 utakmica, od toga sam izgubio jednu, i onda na kraju meni govori on ti imas neki zajeban patch, Ronaldinho brzi od Bolta, dirao si ocjene ovo ono...
Ne mogu da vjerujem, smijesan si, a tako smo se lijepo druzili...
Ja sam njega pitao a i interesuje me, kako vidim online ovdje se moze igrat i sa patchom i bez patcha, tako da nema nekih restrikcija, interesuje me, jer me ovaj juventus naveo na razmisljanje, moze li se igracima npr povecavat ocjene ili ih micati iz ekipe u ekipu i opet igrati online?
Jer, igram football manager online, i kad neko dira bazu, onda ne se ne mozemo konektovat...
Jesu to oni prije mene pitaliSamo F.K.S !! je napisao/la:Sigurno ce uci jasko_juve,majestic,david villa, i jos onaj jedan juventus tako nesto![]()
![]()
. Drugo napisao sam ti da ja necu vise igrati jer moram nešto drugo raditi, a da ce cimer nastaviti sa igranjem, tako za to dalje si se sa njim raspravljao, a ne sa mnom. Trece pobjedio sam te 2 utakmice, jednu te pobjedio Chelsea-Liverpool 3:2, a drugu Chelsea-Milan 2:0. A ti mene tri (kad sam igrao Juventusom 2:7 i dva puta Chelsea 2:4 i 1:4).
![]()
Jučer se prijavio i odmah bi birao kad ko da igra. zanimljivoooooo
jaro moj..ja vec igram ligu..Samo F.K.S !! je napisao/la:Sigurno ce uci jasko_juve,majestic,david villa, i jos onaj jedan juventus tako nesto
hajde pravi sobumajestic24 je napisao/la:Ko je za mec??
senad_flamin je napisao/la:Meni se nije javio protivnik Rangers za utakmicu 3 .kola
eu1,room majestic,pass123DAVID VILLA 7' je napisao/la:hajde pravi sobumajestic24 je napisao/la:Ko je za mec??
cekk ako ima vremena onda odlicno eto kad mozesfahrenheit je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Meni se nije javio protivnik Rangers za utakmicu 3 .kola
nemoj tako bolan, odgovorio sam ti na pp da imamo vremena do pon..
inace mogu igrati nocas od 22:30 naprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.