GNK Dinamo Zagreb
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Ovo je za plakat' majke mi... Kakvu sprdnju sa klubom prave.
Bolje da ste neko dijete doveli za trenera.
Bolje da ste neko dijete doveli za trenera.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mate Bilić navodno moguće pojačanje.
Vratite nam Dodu!

...što je više lome to je volim jače...
- plavac u srcu
- Kontakt:
Badelj je rekao da mu je dosadilo igrati stalno jedne te iste utakmice te da će najvjerovatnije otići.....
Jurčić za trenera katastrofa.....nećemo mi sljedeće sezone ni u Europa Ligu
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
Kad neko ima odredjen broj dobrih igraca,kao sto ih vi imate,ne postoji trener koji to moze da sjebe,pa ni ovaj Jurcic,ako ne udjete u LP sto po meni nije realnost jos uvek,mislim da cete u LP bez problema,i tamo mozete ostvariti sasvim solidan plasman.plavac u srcu je napisao/la:Badelj je rekao da mu je dosadilo igrati stalno jedne te iste utakmice te da će najvjerovatnije otići.....
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Možda nije realnost, ali nije bilo ni za slabije timove kao Paritzan ili Žilina. Treba se i faktor sreće poklopiti, ali uz Jurčića ni sreća ti nije dovoljna.Tribalian je napisao/la:Kad neko ima odredjen broj dobrih igraca,kao sto ih vi imate,ne postoji trener koji to moze da sjebe,pa ni ovaj Jurcic,ako ne udjete u LP sto po meni nije realnost jos uvek,mislim da cete u LP bez problema,i tamo mozete ostvariti sasvim solidan plasman.plavac u srcu je napisao/la:Badelj je rekao da mu je dosadilo igrati stalno jedne te iste utakmice te da će najvjerovatnije otići.....
- plavac u srcu
- Kontakt:
ma nemožemo sada u ligu prvaka 100% jer nam je Jurčić na klupi koji nije u Lokomotivu mogao spasiti od ispadanja unatoč podkupljivanju sudaca
- plavac u srcu
- Kontakt:
Dinamo pušta Badelja, a cijena od 10 mil. eura odbit će kupce
Konkretna cijena za Badelja još se ne zna, ali nije tajna da je oko devet-deset milijuna eura.
Dejan Joksimović i Klaudio Kajtazi ovaj su tjedan bili kod Zdravka Mamića. Tema je bila - prodaja Milana Badelja.
I nisu iz plavih salona otišli nezadovoljni
– Bio je to samo kratak razgovor i mislim da Dinamo neće raditi probleme zbog Badeljeva odlaska – kazao je Kajtazi, koji pomaže menadžeru Joksimoviću voditi brigu o karijeri Milana Badelja.
– Stvar je uvijek u novcu, u cijeni. Bilo je već mnogo ponuda za Milana, ali te ponude nisu bile dovoljne da bi ga Dinamo pustio. I sad ima dosta takvih, ali i nekih koje bi se mogle realizirati – kazao je Kajtazi.
Nije Roma jedini klub koji prati Tomečaka, pojavio se i Arsenal
Na utakmici Kupa u Varaždinu skauti Arsenala opet su gledali Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića, koji je bio odličan, ali sad im je zanimljiv još jedan igrač “modrih”.
Ivan Tomečak igra sjajno ovog proljeća, u velikoj je formi i to nije promaknulo Arsenalu, koji često šalje svoje skaute da prate Dinamove igrače. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da talijanski div Roma želi kupiti Ivana već ovog ljeta, ali ako se u utrku uključi londonski klub, onda bi Rimljani mogli biti bez šanse.
Ivana je krenulo, prije nekoliko dana je dobio Bilićev poziv, ustalio se u sastavu Dinama i sad se samo čeka službena ponuda.
- Nemojte se začuditi ako Tomečak već ovog ljeta napusti Maksimir. Igra briljantno u zadnje vrijeme i nisu Roma i Arsenal jedini veliki klubovi koji ga prate - rekao nam je jučer izvor blizak hrvatskom prvaku.
Wenger je iz Maksimira već odveo Eduarda, a pitanje je tko je sljedeći. Možda Mamiću sad uzme svu trojicu dragulja.
Konkretna cijena za Badelja još se ne zna, ali nije tajna da je oko devet-deset milijuna eura.
Dejan Joksimović i Klaudio Kajtazi ovaj su tjedan bili kod Zdravka Mamića. Tema je bila - prodaja Milana Badelja.
I nisu iz plavih salona otišli nezadovoljni
– Bio je to samo kratak razgovor i mislim da Dinamo neće raditi probleme zbog Badeljeva odlaska – kazao je Kajtazi, koji pomaže menadžeru Joksimoviću voditi brigu o karijeri Milana Badelja.
– Stvar je uvijek u novcu, u cijeni. Bilo je već mnogo ponuda za Milana, ali te ponude nisu bile dovoljne da bi ga Dinamo pustio. I sad ima dosta takvih, ali i nekih koje bi se mogle realizirati – kazao je Kajtazi.
Nije Roma jedini klub koji prati Tomečaka, pojavio se i Arsenal
Na utakmici Kupa u Varaždinu skauti Arsenala opet su gledali Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića, koji je bio odličan, ali sad im je zanimljiv još jedan igrač “modrih”.
Ivan Tomečak igra sjajno ovog proljeća, u velikoj je formi i to nije promaknulo Arsenalu, koji često šalje svoje skaute da prate Dinamove igrače. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da talijanski div Roma želi kupiti Ivana već ovog ljeta, ali ako se u utrku uključi londonski klub, onda bi Rimljani mogli biti bez šanse.
Ivana je krenulo, prije nekoliko dana je dobio Bilićev poziv, ustalio se u sastavu Dinama i sad se samo čeka službena ponuda.
- Nemojte se začuditi ako Tomečak već ovog ljeta napusti Maksimir. Igra briljantno u zadnje vrijeme i nisu Roma i Arsenal jedini veliki klubovi koji ga prate - rekao nam je jučer izvor blizak hrvatskom prvaku.
Wenger je iz Maksimira već odveo Eduarda, a pitanje je tko je sljedeći. Možda Mamiću sad uzme svu trojicu dragulja.
Vidim da ste dosta podijeljeni u vezi Dinama pa evo ako moze jedno misljenje navijaca Zeljeznicara i moje vidzenje Dinama?
Kad god cujem Dinamo fakat mi odmah padnu napamet slijedece stvari: 1) Mamic (koji lik) 2) prazne tribine 3) milioni eura koje klub dobija od grada Zagreba (mozda nisam u pravu po ovome ali opet nema ni tu nista lose), uglavnom misljenje vecine (onih kojih ja poznajem) jeste da Dinamo opstaje zbog Mamica i njegovih "stela" (mislim na novac koji upumpava barem je takvo misljenje ovdje)..
Svijetla tacka je ta da ni jedan klub u Evropi nije toliko dobro trgovao sa igracima mislim da ste jedini klub koji je u plusu??
Kad god cujem Dinamo fakat mi odmah padnu napamet slijedece stvari: 1) Mamic (koji lik) 2) prazne tribine 3) milioni eura koje klub dobija od grada Zagreba (mozda nisam u pravu po ovome ali opet nema ni tu nista lose), uglavnom misljenje vecine (onih kojih ja poznajem) jeste da Dinamo opstaje zbog Mamica i njegovih "stela" (mislim na novac koji upumpava barem je takvo misljenje ovdje)..
Svijetla tacka je ta da ni jedan klub u Evropi nije toliko dobro trgovao sa igracima mislim da ste jedini klub koji je u plusu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Izgleda da je dovođenjem Leke odzvonilo Chagi koji bi trebao otići čim stigne ponuda. Navodno ga prati jedan tim iz Azerbajdžana
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Chago je dobar igrač i odličan profesionalac. Mislim da bi trebao imati prednost pred Mamićevim miljenikom Calellom. Druga stvar ako on želi ići jer nije se baš naigrao.. ali on je za puno jači klub od nekih Azerbejdžanaca..Ted Mosby je napisao/la:Izgleda da je dovođenjem Leke odzvonilo Chagi koji bi trebao otići čim stigne ponuda. Navodno ga prati jedan tim iz Azerbajdžana
- plavac u srcu
- Kontakt:
ma uvest ce kruno dinama u lp

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- plavac u srcu
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Chago je dobar igrač i odličan profesionalac. Mislim da bi trebao imati prednost pred Mamićevim miljenikom Calellom. Druga stvar ako on želi ići jer nije se baš naigrao.. ali on je za puno jači klub od nekih Azerbejdžanaca..Ted Mosby je napisao/la:Izgleda da je dovođenjem Leke odzvonilo Chagi koji bi trebao otići čim stigne ponuda. Navodno ga prati jedan tim iz Azerbajdžana
Callelo mu je "miljenik" iskljucivo iz razloga sto ga ovaj tajkun masno placa, dok ovaj na terenu dize kosu svakom treneru koji dodje...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- plavac u srcu
- Kontakt:
ma samo treba Callela u sredini terena prodat i bit će sve to dobro sa lekom,Badeljom(ako ostane),Chagom,Moralesom,Sammirom...
Još imamo Alispahića, Brezovca, Palića, Ademiaplavac u srcu je napisao/la:ma samo treba Callela u sredini terena prodat i bit će sve to dobro sa lekom,Badeljom(ako ostane),Chagom,Moralesom,Sammirom...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Brate to se poklopi jednom u 100 godina,Dinamo je jaci sad nego taj Partizan i Zilina zajedno,al sta ces zapalo tako da sabani igraju juedni protiv drugih.Inace Dinamo ne moze u zadnjem kolu za qval. Lp-a da savlada mozda ekipe iz Italije,Spanije,Engleske.... ali mislim da bez problema moze da dobije protivnike iz ostalih zemalja.Znas i sam da sam Zvezdasjacky09 je napisao/la:Možda nije realnost, ali nije bilo ni za slabije timove kao Paritzan ili Žilina. Treba se i faktor sreće poklopiti, ali uz Jurčića ni sreća ti nije dovoljna.Tribalian je napisao/la:Kad neko ima odredjen broj dobrih igraca,kao sto ih vi imate,ne postoji trener koji to moze da sjebe,pa ni ovaj Jurcic,ako ne udjete u LP sto po meni nije realnost jos uvek,mislim da cete u LP bez problema,i tamo mozete ostvariti sasvim solidan plasman.plavac u srcu je napisao/la:Badelj je rekao da mu je dosadilo igrati stalno jedne te iste utakmice te da će najvjerovatnije otići.....
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- plavac u srcu
- Kontakt:
nema šanse da idemo u ligu prvaka jer ispadamo stalno od presmiješnih protivnika(Sheriff,Žilina.....)
Dinamo je ove godine nositelj u 4. pretkolu jer su mu se poklopile neki rezultati iz drugih liga (Plzen prvak Češke, Sturm Austrije, Genk Belgije...), tako da su šanse veće nego ikad. Ali dovođenjem Jurčića za trenera te šanse su 2% pa makar izvukli najveću vukojebinu u Europi.Tribalian je napisao/la: Brate to se poklopi jednom u 100 godina,Dinamo je jaci sad nego taj Partizan i Zilina zajedno,al sta ces zapalo tako da sabani igraju juedni protiv drugih.Inace Dinamo ne moze u zadnjem kolu za qval. Lp-a da savlada mozda ekipe iz Italije,Spanije,Engleske.... ali mislim da bez problema moze da dobije protivnike iz ostalih zemalja.Znas i sam da sam Zvezdasi da nisam "ljubitelj" vaseg kluba
samo realno pricam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.