Nakon uspješno odrađenog liječničkog pregleda SLAVKO LUKIĆ potpisuje ugovor na godinu dana!
Ranije nastupao za Crvenu Zvezdu,Fk Smederevo,Novi Pazar i Sutjesku iz Nikšića,igra na poziciji desnog beka.

white1950 je napisao/la:Mala barca ove godine se bori za Europu a ne za ostanak u ligi.jos ako nam dodje ovaj napadac iz Kazahstana...
white1950 je napisao/la:Mala barca ove godine se bori za Europu a ne za ostanak u ligi.jos ako nam dodje ovaj napadac iz Kazahstana...ne znam kako se zove.zna li netko??
slobodnjak je napisao/la:white1950 je napisao/la:Mala barca ove godine se bori za Europu a ne za ostanak u ligi.jos ako nam dodje ovaj napadac iz Kazahstana...ne znam kako se zove.zna li netko??![]()
![]()
![]()
Ma odmah u treće pretkolo kvalifikacija treba vas pustiti...
Pappy je napisao/la:Ovaj Slavko Lukić bio **** igrač na FM 2007. On desno, Nemanja Zlatković lijevo i Tatomirović na štoperu. Svi izrastu u vrhunske igrače, a u životu završe u našoj ligi.
westherc je napisao/la:Vidi Djuke i Mumina, dobra vam ekipa pravo, imate osim njih dvojice još Barišića, Basaru i Kantara iz ekipe koja je bila prvak države... Uvjeren sam da ostajete ako Vas povrede zaobidju.
I samo jako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.