Upravo to treba, ali je liga vec popunjena, sryUnofficialpage je napisao/la:Sta ovdje treba? Je li ovo isto kao ona fantasy premier league, sastavis tim i cekas rezultat??
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema veze. Kako da tim sastavim? Ja ne mogu naci nigdje to da sastavim.Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo to treba, ali je liga vec popunjena, sryUnofficialpage je napisao/la:Sta ovdje treba? Je li ovo isto kao ona fantasy premier league, sastavis tim i cekas rezultat??
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Moras prvo upasti u neku ligu pa tek onda bude draft kad se biraju igraciUnofficialpage je napisao/la:Nema veze. Kako da tim sastavim? Ja ne mogu naci nigdje to da sastavim.Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo to treba, ali je liga vec popunjena, sryUnofficialpage je napisao/la:Sta ovdje treba? Je li ovo isto kao ona fantasy premier league, sastavis tim i cekas rezultat??
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, hvala. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Je li moguce pomjeriti malo draft, da oko pola 11, 11 bude ako ostalima odgovara, jer nedeljom do 10 necu sigurno kuci biti jer imam termin do tad, pa ako postoji sansa da se to pomjeri malo
.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vec sam pomjerio radi tebe 15 minuta, jbg. potrudi se da stignes malo ranije, a ako ne mozes stici napravi sebi onu listu (prvih 200) koje ces draftovati i stavi na auto-pick (ovaj auto pick stavite svi koji nece biti tu da ne cekamo mi ostali koji cemo biti tu) i izabrat ce ti se igraci koje planiras uzeti, odvoji unaprijed 15 minuta da to sve poredas i fakticki ne moras ni biti prisutan.JHam je napisao/la:Je li moguce pomjeriti malo draft, da oko pola 11, 11 bude ako ostalima odgovara, jer nedeljom do 10 necu sigurno kuci biti jer imam termin do tad, pa ako postoji sansa da se to pomjeri malo.
Samo vas molim, auto pick nariktati.
Ne mogu nikako stici ranije kad mi termin pocinje u 9Tracy3McGrady je napisao/la:Vec sam pomjerio radi tebe 15 minuta, jbg. potrudi se da stignes malo ranije, a ako ne mozes stici napravi sebi onu listu (prvih 200) koje ces draftovati i stavi na auto-pick (ovaj auto pick stavite svi koji nece biti tu da ne cekamo mi ostali koji cemo biti tu) i izabrat ce ti se igraci koje planiras uzeti, odvoji unaprijed 15 minuta da to sve poredas i fakticki ne moras ni biti prisutan.JHam je napisao/la:Je li moguce pomjeriti malo draft, da oko pola 11, 11 bude ako ostalima odgovara, jer nedeljom do 10 necu sigurno kuci biti jer imam termin do tad, pa ako postoji sansa da se to pomjeri malo.
![]()
Samo vas molim, auto pick nariktati.
Ako napravim listu sa 40 igraca koje bi htjeo da draftujem, hoce li mi onda dalje sam draftovati najbolje po poziciji kod njih ili kako dalje draftuje kad nestanu ovi igraci?
JHam je napisao/la:Ako napravim listu sa 40 igraca koje bi htjeo da draftujem, hoce li mi onda dalje sam draftovati najbolje po poziciji kod njih ili kako dalje draftuje kad nestanu ovi igraci?
kako ti stavis draft, po redoslijedu igraca to ce ti izabrat i ustedit ces 2 3 minute za ostale da ne cekaju zadnju sekundu da izabere tvoj auto pick
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Puna liga jeli??? NjeSra.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa dobro to, al necu sad 300 igraca redati jbtRule_hz je napisao/la:JHam je napisao/la:Ako napravim listu sa 40 igraca koje bi htjeo da draftujem, hoce li mi onda dalje sam draftovati najbolje po poziciji kod njih ili kako dalje draftuje kad nestanu ovi igraci?
kako ti stavis draft, po redoslijedu igraca to ce ti izabrat i ustedit ces 2 3 minute za ostale da ne cekaju zadnju sekundu da izabere tvoj auto pick
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa kako nema, ima, samo ih sve oznacis i sa jednim klikom prebacis, uz male izmjene, ja iako cu iti prisutan, sebi uvjek napravim ovakvu listu i tako za vrijeme drafta ne zaboravim neke igrace za koje mislim da ce eksplodiratiJHam je napisao/la:Pa dobro to, al necu sad 300 igraca redati jbtRule_hz je napisao/la:JHam je napisao/la:Ako napravim listu sa 40 igraca koje bi htjeo da draftujem, hoce li mi onda dalje sam draftovati najbolje po poziciji kod njih ili kako dalje draftuje kad nestanu ovi igraci?
kako ti stavis draft, po redoslijedu igraca to ce ti izabrat i ustedit ces 2 3 minute za ostale da ne cekaju zadnju sekundu da izabere tvoj auto pickSteta sto nema ono da se odjednom svi prebace uz male izmjene..
Samo svi na vrijeme izbacite Irvniga sa liste, da nebi doslo do problema molim vas i ako moze bez rasprave, jer smo o ovome vec vise puta diskutovali
Znal se red biranja?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad pocinje draft(21:15??) i koliko otprilike rundi prodje za 1h??
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U 21:15h pocinje draft, i trajat ce oko 1,5h, a mozes vala i taj termin jedanput odgoditiJHam je napisao/la:Kad pocinje draft(21:15??) i koliko otprilike rundi prodje za 1h??
@ostali, jeste li spremni?
A ne mogu ga odgoditi, da ga ja nisam organizovao mogao bi se izvuci, al ako ja ne idem , nema termina, a bas mi se igraTracy3McGrady je napisao/la:U 21:15h pocinje draft, i trajat ce oko 1,5h, a mozes vala i taj termin jedanput odgoditiJHam je napisao/la:Kad pocinje draft(21:15??) i koliko otprilike rundi prodje za 1h??
@ostali, jeste li spremni?![]()
![]()
Nista onda, morat cu pokazati umjece kroz FA
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ko je sutra tu na draftu, ajde da napravimo listu da znamo koliko vrmena ce na oduzeti draft?
- adriano_leite
- Kontakt:
Sutra sam tu ako Bog da, a jos jednom naglasi cijenjenim kolegama, DA NE DIRAJU IRVINGA!Tracy3McGrady je napisao/la:Ko je sutra tu na draftu, ajde da napravimo listu da znamo koliko vrmena ce na oduzeti draft?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.