u zadnje vrijeme primjecujem nekakv lag na YT. nakon pokreanja videa, crna slika sekund do 2 , a zvuk ide.
Da ponovo kupujem TV, TLC ne bi uzeo.(55ica android )
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj tako, ipak je to strašan tv
Svaki uredaj u trenutnom vremenu tehnologije trazi konstanto azuriranje, kao i mobitelNeutral je napisao/la: ↑08 feb 2025, 15:55Nemoj tako, ipak je to strašan tv![]()
Samo čitaj par stranica unazad pa će ti vrsni poznavaoci tv uređaja reći da je Sony smeće naspram TLC
Oni znaju, ostali ne znaju.
BTW, LG isti problem ima, ne sa youtube nego je općenito spor tv, tako mi kaže kolegica, ona uzela 65 inchni prije pola godine negdje, jako je nezadovoljna, rekla je nikad više LG.
Koliko para toliko muzike.
Ne znam je li tako moglo u februaru kada si pisao post, ali sada može na dva različita uređaja. Ili u prevodu možeš i na dva TV-a istovremeno, na jednom gledaš preko aplikacija a na drugom kastaš sa mobitela.
Ne moze na 2 pc-a u isto vrijeme, sad sam pokusao dok je bio safety car
Ne može na dva ista uređaja, dakle ne možeš na dva pc-a, dva televizora i dva telefona istovremeno. Ali mogu kombinacije, npr jedan TV i jedan PC, jedan PC i jedan mobitel...Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 16:16Ne moze na 2 pc-a u isto vrijeme, sad sam pokusao dok je bio safety car
Ubise me principi.Raonffa je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:40Nebitno je koji je provajder, nema ograničenja i u tom smislu je nebitno je li Telekom ili Telemach.
Meni je ok, plaćam po pola sa haverom, ja gledam na TV-u a on sebi casta sa mobitela na TV i radi nam obojici, ne šteka ništa, slika kvalitetna i ne treba mi ništa više vala. Vjeruj mi da sam se zadnja dva mjeseca urahatio nakon onog smeća od Moje Web TV.
Jedino mi je problematično što na Cloudu nema MY TV-a jer bude sad nekad naša liga na tom kanalu, ali za to imam ovaj OTT i listu pa tu gledam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.