Hvaljen Isus brateRentiranrentan je napisao/la:Đavo nas je večeras pustio na miru. Pustio je na miru moju, tvoju i našu Bosnu krstjansku da uz pomoć križa pobjedi 5-0 bezbožne sovjetizirane Latvijanere.
Hvala ti Bože, hvala i papi Franji, hvala Vatikanu, Monaku i Francuskoj i cijeloj katoličkoj i krstjanskoj Evropi koja je bila uz našu Bosnu večeras. Hvala i svetom Franji Asiškom, nositelju zlatnih ljiljanja i ljubljenom svecu.
Naši apostoli Džeko i Vedo i Pjanić Miro. (fra Franko)
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Očekivano smo razbili poluamatere iz Latvije, večeras prvo ime utakmice je bio Lulić fantastična predstava Lule.
Mujdža izuzetno loš maltene nije uputio 2 centaršuta kako valja.
Mujdža izuzetno loš maltene nije uputio 2 centaršuta kako valja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam da li je neko već postavio taj klip, ali stvarno mi je u uho ušla ona navijačka pjesma na poluvremenu sa FACE prijenosa utakmice. Ima koja dobra duša da postavi?
Što se tiče utakmice, ovim momcima treba spomenik podignuti. Vode 5:0 i oni se lome 3 minute prije kraja da ubace i šesti. Devedeset minuta isti tempo, obruč oko šesnaesterca Latvije, trka, zalaganja, žal na licima igrača kada se ne realizira prilika. Svaka vam čast i veliko hvala za svo zalaganje i trud.
Što se tiče utakmice, ovim momcima treba spomenik podignuti. Vode 5:0 i oni se lome 3 minute prije kraja da ubace i šesti. Devedeset minuta isti tempo, obruč oko šesnaesterca Latvije, trka, zalaganja, žal na licima igrača kada se ne realizira prilika. Svaka vam čast i veliko hvala za svo zalaganje i trud.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
cestitke nasoj repki ponosni trebamo biti.veceras sam se olesio odo spavat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

Dodati još 0:5
- brzitesanj
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;revan je napisao/la:Ne znam da li je neko već postavio taj klip, ali stvarno mi je u uho ušla ona navijačka pjesma na poluvremenu sa FACE prijenosa utakmice. Ima koja dobra duša da postavi?
Da nije ova
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Jest! Svaka ti dala...u Brazilu.brzitesanj je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;revan je napisao/la:Ne znam da li je neko već postavio taj klip, ali stvarno mi je u uho ušla ona navijačka pjesma na poluvremenu sa FACE prijenosa utakmice. Ima koja dobra duša da postavi?
Da nije ova
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
E sada sam siguran, IDEMO NA SP
Ovo nam je sansa zivota, ovo ne smijemo propustit. Vjerujem da cemo uzeti jos 6 bodova protiv Slovaka, i onda ovjeravamo SP, na Bilinom Polju protiv Lichtensteina.
Ovo nam je sansa zivota, ovo ne smijemo propustit. Vjerujem da cemo uzeti jos 6 bodova protiv Slovaka, i onda ovjeravamo SP, na Bilinom Polju protiv Lichtensteina.
Slovačku ćemo razvaliti
U sljedećim utakmicama ćemo biti jači za minimalno jednog (Bičakčić), moguće čak i tri igrača (Kolašinac, Hadžić + Bičakčić).Kad se na sve to dodaju oporavljeni Misimović i Vranješ, paklena konkurencija.Još nam samo 3 napadač fali.
DRUG NEBI TI PUNCA
Gdje je Said momcino?bagrcavi je napisao/la:Slovačku ćemo razvalitiU sljedećim utakmicama ćemo biti jači za minimalno jednog (Bičakčić), moguće čak i tri igrača (Kolašinac, Hadžić + Bičakčić).Kad se na sve to dodaju oporavljeni Misimović i Vranješ, paklena konkurencija.Još nam samo 3 napadač fali.
1946
Allahami ako se ovako nafuramo na svjetkom, biće ovo dobro. Ovako tečan fudbal nisam gledo još od generacije barse i arsenala tamo prije 4 5 godina i ove današnje generacije bayerna. Čovjek bi reko da su nam fudbaleri sama krema fudbala i da svi vrijede 30mil + kad ih vidiš kako igraju zajedno. Pa ljudi moji ovo je milina gledat.
Nije bitno što je ovo latvija, razbili smo mi i najdefanzivniju momčad na svijetu, šugave Grke
Mnogo smo jaki
Nije bitno što je ovo latvija, razbili smo mi i najdefanzivniju momčad na svijetu, šugave Grke
Mnogo smo jaki
Vođa zna.
Samo čekam glavonju Kolašinca, kakvo će to pojačanje biti. Kad riješi papirologiju i obuče dres repke, teško da će nas iko moći zaustaviti. Baš takav jedan igrač fali ovoj ekipi. 
Ja ba, i Saida sam zaboravioHead je napisao/la:Gdje je Said momcino?bagrcavi je napisao/la:Slovačku ćemo razvalitiU sljedećim utakmicama ćemo biti jači za minimalno jednog (Bičakčić), moguće čak i tri igrača (Kolašinac, Hadžić + Bičakčić).Kad se na sve to dodaju oporavljeni Misimović i Vranješ, paklena konkurencija.Još nam samo 3. napadač fali.
Momak je inače legenda, voli ćevape, hamburgere i pice da jede ali je opet legenda
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj, ne voli gaHead je napisao/la:Gdje je Said momcino?bagrcavi je napisao/la:Slovačku ćemo razvalitiU sljedećim utakmicama ćemo biti jači za minimalno jednog (Bičakčić), moguće čak i tri igrača (Kolašinac, Hadžić + Bičakčić).Kad se na sve to dodaju oporavljeni Misimović i Vranješ, paklena konkurencija.Još nam samo 3 napadač fali.
Kakav crni Hadzic, Sesar je majstor za njega.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
legendaRentiranrentan je napisao/la:Đavo nas je večeras pustio na miru. Pustio je na miru moju, tvoju i našu Bosnu krstjansku da uz pomoć križa pobjedi 5-0 bezbožne sovjetizirane Latvijanere.
Hvala ti Bože, hvala i papi Franji, hvala Vatikanu, Monaku i Francuskoj i cijeloj katoličkoj i krstjanskoj Evropi koja je bila uz našu Bosnu večeras. Hvala i svetom Franji Asiškom, nositelju zlatnih ljiljanja i ljubljenom svecu.
Naši apostoli Džeko i Vedo i Pjanić Miro. (fra Franko)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Fratre, trebao si blagosloviti i Litvance da otkinu koji bod grckim antifudbalerima 
Slovačka je smiješna ekipa pa nisu u stanju dobiti hadalje iz Lihtenštajna a lafo Hamšik 40 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aferim.bagrcavi je napisao/la:Ja ba, i Saida sam zaboravioHead je napisao/la:Gdje je Said momcino?bagrcavi je napisao/la:Slovačku ćemo razvalitiU sljedećim utakmicama ćemo biti jači za minimalno jednog (Bičakčić), moguće čak i tri igrača (Kolašinac, Hadžić + Bičakčić).Kad se na sve to dodaju oporavljeni Misimović i Vranješ, paklena konkurencija.Još nam samo 3. napadač fali.
Momak je inače legenda, voli ćevape, hamburgere i pice da jede ali je opet legenda
Inace momak je iz Zvornika i voza Audija.
Ovo mu je omiljena jakna.

]nece nam monolog zamjeriti na zaebanciji,valjda.
1946
mislim da imaju samo 1 profi fudbalera?Saurman je napisao/la:Slovačka je smiješna ekipa pa nisu u stanju dobiti hadalje iz Lihtenštajna a lafo Hamšik 40 mil.
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.