NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Carlo
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2013, 19:17

Greivis je napisao/la:
Carlo je napisao/la:što je ovim hitovcima krivo što je james kažnjen za flopping pa napadaju drugu raju :D šta vam je ba, nisu bullsi krivi što vam je najbolji igrač ujedno i najbolji flopper :D
Ma pusti ih neka se raduju ove godine. Iduce sezone finale istoka igraju Chicago i New York, predvodjeni dvojicom antiflopera, Roseom i Melom.

Ups, zaboravi da su i Cavsi tu.
:D :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2013, 19:22

LBJ MVP je napisao/la:Bullsima se ne sviđa udruživanje superstarova u Heatu i oni to nikad ne bi uradili,ali bi ipak prihvatili Paula ili nekog da dođe u Bullse.
Thibs je najbolji trener ikad.

Thibs je svakako buduci top trener ikada u nbu, a ti i ostali heatovci svojim sarkazmom vise niste nikome smijesni.
lumani, James je floper kao i ostala dva superstara u tvom timu volio ti to ili ne, to je cinjenica koju sva trojica iz noci u noc potvrduju !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 maj 2013, 19:26

http://www.breitbart.com/Breitbart-Spor ... ia-Twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:

Kaze James da nece moci spavati jer je tamo neki komunista na ss.ba forumu rekao da je floper. Jadni James, vjerovatno Indiana sad uzima iducu tekmu. Mislim da je kvota 2.90 pa bujrum vam. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2013, 19:27

DaBogda ti komunjare kolo po kući igrale ;)

Ponosite se i dalje sa top 3 floperom lige, na vaš obraz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 maj 2013, 19:34

Greivis je napisao/la:http://www.breitbart.com/Breitbart-Spor ... ia-Twitter

Kaze James da nece moci spavati jer je tamo neki komunista na ss.ba forumu rekao da je floper. Jadni James, vjerovatno Indiana sad uzima iducu tekmu. Mislim da je kvota 2.90 pa bujrum vam. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 maj 2013, 20:33

LBJ MVP je napisao/la:
Da bi platio jutros donešenu kaznu za simuliranje, LeBron James će morati odvojiti 0.02849% godišnje plaće.
Ili manje od 50% placenog poreza u diskoteci u Las Vegasu gdje je festao lani:

slika
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2013, 20:34

kad_kako je napisao/la:slika

Oplaka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lumani je evo sam priznao da je hejter Bullsa i Rosea. Naravno sve je to radi navijaca Bullsa sa SS.ba foruma ili zato sto su Bullsi stipkali mu kraljicu tokom PO serije. Ili zato mozda sto ne moze da zivi od istine da je najveci igrac igrao u njemu mrskim Bullsima i sto njegov miljenik ne moze biti toaletni papir u kupatilu MJ-a, a on bi zelio da bude bolji od GOAT-a?!

Shvatili smo da si se registrovao na forum da stitis kraljicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2013, 21:09

de prevedi taj racun gore, kako nako malo na red bul :roll: :D
nema potpisa

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 maj 2013, 21:29

BIHfan je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:slika

Oplaka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lumani je evo sam priznao da je hejter Bullsa i Rosea. Naravno sve je to radi navijaca Bullsa sa SS.ba foruma ili zato sto su Bullsi stipkali mu kraljicu tokom PO serije. Ili zato mozda sto ne moze da zivi od istine da je najveci igrac igrao u njemu mrskim Bullsima i sto njegov miljenik ne moze biti toaletni papir u kupatilu MJ-a, a on bi zelio da bude bolji od GOAT-a?!

Shvatili smo da si se registrovao na forum da stitis kraljicu.

Totalno si otisao sa teme.Mrzim Bullse :?: To je glupost,jedino tog kloca sa tvog Avatara,njega 100% :mrgreen: Ja poredio Brona i M.J :!: :?: :gdje i kada,dokazi ;)

Tito,ti si jedan jadnik ,koji izgubi 2,3 km ,pa ovdje istresa frustraciju :oops:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 maj 2013, 22:27

Admir_Sa je napisao/la:de prevedi taj racun gore, kako nako malo na red bul :roll: :D
Na specijalu bio. :D

Cijene nemaju veze sa realnoscu ali jbg, Las Vegas...

Uglavnom:

33 boce Cristal sampanjca
6 boca Patron tekile
22 Boce Fiji vode 176$ (!!!)
Boca od 6L Dom Perignon sampanjca
Boca od 6L Cristal sampanjca
2 Kante Fiji vode 96$(!!!)
1 boca Magnum Grey Goose vodke (koja je odprilike 200$ u prodavnici, ovdje 900$)
ovih pet flasa/boca za 14 500$ pojma nemam sta je.
12 Bud Light piva 108$ (!!!!!!!!!!)

Neki ljudi zive na drugom svijetu...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 maj 2013, 23:02

Pirke je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:de prevedi taj racun gore, kako nako malo na red bul :roll: :D
Na specijalu bio. :D

Cijene nemaju veze sa realnoscu ali jbg, Las Vegas...

Uglavnom:

33 boce Cristal sampanjca
6 boca Patron tekile
22 Boce Fiji vode 176$ (!!!)
Boca od 6L Dom Perignon sampanjca
Boca od 6L Cristal sampanjca
2 Kante Fiji vode 96$(!!!)
1 boca Magnum Grey Goose vodke (koja je odprilike 200$ u prodavnici, ovdje 900$)
ovih pet flasa/boca za 14 500$ pojma nemam sta je. Patrón Gran Platinum Magnum.
12 Bud Light piva 108$ (!!!!!!!!!!)

Neki ljudi zive na drugom svijetu...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2013, 23:04

lumani, kraljica ce ti na kraju karijere vise biti poznata po flopanju nego igri bas kao i ti po maloumnim postovima i zasticivanju prava floppera.

Smrt nacionalizmu !!

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 30 maj 2013, 23:29

aha, 4 puta MVP i ko zna koliko još, jedan prsten, jedan MVP finala i more to come i bit ce poznat po flopiranju...pa da čitav dan flopuje i pliva po terenu uz ovakva ostvarenja to na kraju neće biti ni bitno a kamoli zapamćeno...James je sa svojih 28 već sigurni Hall of famer u samom vrhu je lige po brojnim individualnim priznanjima...to sto neki to ne mogu a podnesu ili priznaju to je druga stvar...ali stvarno ne znam zašto, čovjek ko da vam je pola familije pobio...ali valjda je to neko ogledalo koliko si uspješan danas...gledam mnogi ne mogu da podnesu ni Messija ni Ronalda...naravno mislim na fanove ostalih ekipa, koji bi takve igrače mogli samo sanjat da imaju u svojim ekipama, i svršavali bi na njih da im igraju, a ovako ih pljuju i podcjenjuju skoro sev što naprave...kad će više da prestanu te priče???:
Prvo je bilo James nije dobar u završnici
Pa neko izbaci cifre, a ono James jedan od boljih svih vremena, pa opet nisu vjerovali, pa razbi redom Chicago, Boston 2011, Boston 2012, OKC 2012 u završnicama, pa onda su prešli na:
James nema titulu i nikad je neće imati jer nije dovoljno dobar bla bla
pa James osvoji titulu
Pa onda James flopa, neće biti zapamćen po titulama nego po flopanju bla bla
Ljudi moji, pomirite se, James je najbolji igrač trenutno, ito daleko, ko ne misli tako ili nema pojma o košarci ili je toliko zasljepljen mržnjom prema tom liku da je to nevjerovatno...hajd razumijem da se ne voli rivalski igrač, ne volim ni ja nešto pretjerano Kobea, ali ga poštujem i uvijek ću reći da je veliki igrač i vrh same košarkaške historije...nikad ne bi omalovažavao jednu veličinu poput Kobea, MJ ili npr Dirk-a...zato mi je smiješno i neshvatljivo da ljudi sa 20+ godina gledaju na košarku i raspravljaju o tome kao da su desetogodišnjaci koji raspravlaju čiji je tata/babo/otac jači...SMIJEŠNO ZAISTA
Zadnja izmjena: GunnerEmir, dana/u 30 maj 2013, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 maj 2013, 23:30

Titova-Juga je napisao/la:lumani, kraljica ce ti na kraju karijere vise biti poznata po flopanju nego igri bas kao i ti po maloumnim postovima i zasticivanju prava floppera.
Kako da ne. Drugi najbolji igrac svih vremena se nece pamtiti po igri. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 30 maj 2013, 23:34

sad ne znam za koga navijaju ovi sto na sve načina pljuju po Jamesu ovdje, ali da je na decision-u izgovorio ime vašeg tima sad bi i vi svršavali na njegove partije i molili Boga da se ostatak ekipe probudi kako bi ušli u finale...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 maj 2013, 23:39

GunnerEmir je napisao/la:sad ne znam za koga navijaju ovi sto na sve načina pljuju po Jamesu ovdje, ali da je na decision-u izgovorio ime vašeg tima sad bi i vi svršavali na njegove partije i molili Boga da se ostatak ekipe probudi kako bi ušli u finale...
Uglavnom navijaci Chicaga, kojima je krivo sto se Lebron nije odlucio za njih, ili Lakersa, kojima je krivo sto je odavno presisao Bryanta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 30 maj 2013, 23:40

Titova-Juga je napisao/la:lumani, kraljica ce ti na kraju karijere vise biti poznata po flopanju nego igri bas kao i ti po maloumnim postovima i zasticivanju prava floppera.
To majstore rukaj postove, nema borbe bez toga :lol:
Najnegativniji lik na forumu ubjedljivo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 maj 2013, 23:41

Hajde ba,čekamo Rosea da skine odijelo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2013, 23:41

Naravno da bi navijao da moj tim i dalje napreduje da je ovaj u njemu, ali da bi ga volio, vala baš i ne.
Ni Nate Robinsona ne mogu i dalje želim da ide iako nas je dosta puta izvukao ove sezone, jednostavno ima previše toga uličarskog u njemu i da karakterno nije igrač za Bullse. Znam ja da vas Jamesovce ovo "karakterno" iznenađuje i libo vas tuki za takvo nešto, ali ima nas koji gledamo sve...

Smrt nacionalizmu !!

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 30 maj 2013, 23:48

ako gledaš sve kako možeš da voliš divljake poput Noaha?nebitno, ja znam da bi i bio najdraži igrač kad bi vam donio titulu ili dvije...pa neki navijači Chicaga su čak Rosea nakon one MVP titule proglasili novi MJ...sve to na stranu, kao što rekoh ni ja ne volim Kobea, niti Bostonovce, pa opet ih poštujem i volim ih gledati ako ništa jer znam koje veličine gledam...James da do kraja karijere osvojo 10 prstenova i 10 MVP nagrada nekim ne bi bilo dovoljno...jer ne da ga ne vole, nego ga mrze, i ne poštuju ništa, ako voliš košarku, a vdim da većina voli ovdje i ako znaš igru onda mora da poštuješ šampiona i najboljeg igrača već par godina...da Kobe ili Durant rade ovo što James radi i da imaju ovakve brojke neki bi ih ovdje već davno proglasili za najbolje svih vremena...

GUNNER 4EVER

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.