Postao/la GunnerEmir » 30 maj 2013, 23:29
aha, 4 puta MVP i ko zna koliko još, jedan prsten, jedan MVP finala i more to come i bit ce poznat po flopiranju...pa da čitav dan flopuje i pliva po terenu uz ovakva ostvarenja to na kraju neće biti ni bitno a kamoli zapamćeno...James je sa svojih 28 već sigurni Hall of famer u samom vrhu je lige po brojnim individualnim priznanjima...to sto neki to ne mogu a podnesu ili priznaju to je druga stvar...ali stvarno ne znam zašto, čovjek ko da vam je pola familije pobio...ali valjda je to neko ogledalo koliko si uspješan danas...gledam mnogi ne mogu da podnesu ni Messija ni Ronalda...naravno mislim na fanove ostalih ekipa, koji bi takve igrače mogli samo sanjat da imaju u svojim ekipama, i svršavali bi na njih da im igraju, a ovako ih pljuju i podcjenjuju skoro sev što naprave...kad će više da prestanu te priče???:
Prvo je bilo James nije dobar u završnici
Pa neko izbaci cifre, a ono James jedan od boljih svih vremena, pa opet nisu vjerovali, pa razbi redom Chicago, Boston 2011, Boston 2012, OKC 2012 u završnicama, pa onda su prešli na:
James nema titulu i nikad je neće imati jer nije dovoljno dobar bla bla
pa James osvoji titulu
Pa onda James flopa, neće biti zapamćen po titulama nego po flopanju bla bla
Ljudi moji, pomirite se, James je najbolji igrač trenutno, ito daleko, ko ne misli tako ili nema pojma o košarci ili je toliko zasljepljen mržnjom prema tom liku da je to nevjerovatno...hajd razumijem da se ne voli rivalski igrač, ne volim ni ja nešto pretjerano Kobea, ali ga poštujem i uvijek ću reći da je veliki igrač i vrh same košarkaške historije...nikad ne bi omalovažavao jednu veličinu poput Kobea, MJ ili npr Dirk-a...zato mi je smiješno i neshvatljivo da ljudi sa 20+ godina gledaju na košarku i raspravljaju o tome kao da su desetogodišnjaci koji raspravlaju čiji je tata/babo/otac jači...SMIJEŠNO ZAISTA
Zadnja izmjena:
GunnerEmir, dana/u 30 maj 2013, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER