Isco

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Valencia je napisao/la:Pitanje za ekipu koja prati Real Madrid...
On nešto govorio, a pita raju ko prati RealValencia je napisao/la:Trut?Format je napisao/la:Kakav Isko daj Benzemu ako Boga znas
Nedaj mi boze!
Da hoce u Arsenal preci, pa da kmece kao u slucaju Ezila! Dok je Ezil bio u top formi u dresu Reala, govorio sam da je igrac za male utakmice.Benz je slican tip igraca...
Razlikuj opšte poznavanje fudbala i interne stvari poput planova sa igračima i transferima.topnik1 je napisao/la:Valencia je napisao/la:Pitanje za ekipu koja prati Real Madrid...On nešto govorio, a pita raju ko prati RealValencia je napisao/la:Trut?Format je napisao/la:Kakav Isko daj Benzemu ako Boga znas
Nedaj mi boze!
Da hoce u Arsenal preci, pa da kmece kao u slucaju Ezila! Dok je Ezil bio u top formi u dresu Reala, govorio sam da je igrac za male utakmice.Benz je slican tip igraca...
Znači znati da je Benzema trom je opšte poznavanje fudbala ? A raja iz Bosne zna šta Real planira sa transferima ?Devi1 je napisao/la: Razlikuj opšte poznavanje fudbala i interne stvari poput planova sa igračima i transferima.![]()
Samo njegovo mišljenje u svemu tome, ne može ga imati ako nije gledao Benzemu.topnik1 je napisao/la:Znači znati da je Benzema trom je opšte poznavanje fudbala ? A raja iz Bosne zna šta Real planira sa transferima ?Devi1 je napisao/la: Razlikuj opšte poznavanje fudbala i interne stvari poput planova sa igračima i transferima.![]()
Dooobro.
I mi smo raja iz Bosne, kako bi mi znali?!topnik1 je napisao/la:Koga planirate na desnom krilu ? Čudno će biti ako izvisite za sve opcije
A od BenzaClutch je napisao/la: Odosmo u off. Uglavnom, od Isca u Unitedu, u dogledno vrijeme, sigurno nema nista.
To vidite s Voajeromrio_Ferdy88 je napisao/la:A od BenzaClutch je napisao/la: Odosmo u off. Uglavnom, od Isca u Unitedu, u dogledno vrijeme, sigurno nema nista.
Kad kupujes 5 do 12 onda te posteno i oderu. Anderson je sam po sebi skup igrac, cijeli svijet vidi da nam fali jedan njegovog kalibra a Lazio to savrseno dobro zna. Izvolite momci, cijena se upravo povecala za minimum 15 miliona. Obozavam trziste opcenito.Chinaglia je napisao/la:skupo bi vas koštao, al' vi imate, tako da
Prebrz brate za Van Galovu taktiku tu je problem,bravo opet sve Pedroedoroki je napisao/la:Eto sto nevalja pedro u pm nama niko nevalja zabi ga covjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.