Gentile moze igrat playa.BernardBarnjak je napisao/la:Italiji fali play. I to ce im stvarati ogromne probleme protiv srba. I pozicija 5 je diskutabilna.
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa sta je bio problem? Llull unistio Spanoulisa u odbrani u zadnjoj cetvrtini, ovom ostalo samo da cigle baca. Sergio clutchovo sa slobodnim bacanjima, i odigrao savrseno prvo poluvrijeme. Jedino one dvije izgbljene lopte, al i tu je losa komunikaciju uvalila ih u probleme. Iako ovo nije njihova igra, opet su bili vrlo dobri nocas.let3 je napisao/la:Koji je qrac Rodriguezu i Llulluu dresu Realu rasturaju sve redom, najjaci bekovski par evrope - jesu li obukli dres reprezentacije, isto kao da zaborave igrati košarku
....evo citavo prvenstvo pod rucnom igraju
pa kad ce više proigrati, ako nece u polufinalu i finalu.
Hrabri heleni nek se ubiju, nisu mogli dobiti ovako sakatu Spaniju.
Danas su bili solidni , na kraju izgubili par lopti al generalno na nivou.let3 je napisao/la:Koji je qrac Rodriguezu i Llulluu dresu Realu rasturaju sve redom, najjaci bekovski par evrope - jesu li obukli dres reprezentacije, isto kao da zaborave igrati košarku
(Ljulj se jos kroz milion blokova borio sa Spanulisom koji je odigrao kako odigra)
Pricali smo o tome.
Real u periodu od 2010 do 2012 gdje su Sergiji takodje bili "drugi nivo playeva" jer su radili ta Tomica konstantno , postup i njihova igra nije funkcionalna bila.Ante ode , Real poceo trcat i bekovi dobili potpunu slobodu i dobio si najbolje verzije obojice.
Zbog toga nikad neces moci vidjeti jednog i drugog iz Reala jer ovdje se u svakom napadu treba sacekati Gasol(sto je i normalno) al i razlog zasto nisu toliko brzi,leprsavi,efektivni.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jedini igrač kojeg poštujem od ove ciganije je donekle Pau. Šteta što su se Grci pogubili u trenutcima kada se lomila tekma, defanzivni skok katastrofa pred kraj meča, slobodna bacanja također vrlo loša i tu treba tražiti razloge za poraz.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Grci imaju kompleks od Spanije, jos jednom se pokazalo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ante ce biti ono sto je AK47 mogao postat da nije bilo silnih povreda, imao je pocetkom 2000-tih u NBA sezone sa po preko 3 blokade po mecu i oko 2 ukradene lopte (bolesno da bolesnije ne moze biti). Vidjet cemo samo moze li dovoljno razviti sut da postane igrac najviseg nivoa u NBA.Kawhi je napisao/la:Ante je više od AK47. Ostvariće dosta bolju karijeru.Epidaurus je napisao/la: Inace Anteto je novi AK47, mark my words
@Kawhi sto hejtas Paua, zasluzio je ovo
Problem je što je jedini Pau zaslužio ovo. Doduše na svakom prvenstvu bude jedna iznenadna ekipa među 4. Na zadnjim su to bili Hrvatska i Makedonija, evo sad Španci uletiše.
Ja sam od Spanaca puno vise ocekivao s obzirom na sezonu Realovog trojca al ocito su Rudyjeva ledja prevelik problem. Opet mislim da ce ovo uzet, ne postoji igrac u Europi kojem vise vjerujem od Paua, j.e.b.e.n.a klasa.
Još samo da neko napiše da su Grci sami sebe pobijedili, jer vidim da se to potencira ovdje.
Još se i nekakva sreća spominje 
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 15 sep 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ljulj je bio MVP superkupa.Ljulj je bio MVP finala lige.Cacho je pogodio glavni kos u finalu kupa , Rudi bio MVP finala kupa.Interista je napisao/la:Pa Real sve sto je osvojio ove sezone kup euroligu i prvenstvo u odlucujucim utakmicama njih dvojice nije bili niti Rudyalet3 je napisao/la:Koji je qrac Rodriguezu i Llulluu dresu Realu rasturaju sve redom, najjaci bekovski par evrope - jesu li obukli dres reprezentacije, isto kao da zaborave igrati košarku
Ante je u svakom slučaju veći talenat. Top 3 igrač svijeta potencijal.Epidaurus je napisao/la:Ante ce biti ono sto je AK47 mogao postat da nije bilo silnih povreda, imao je pocetkom 2000-tih u NBA sezone sa po preko 3 blokade po mecu i oko 2 ukradene lopte (bolesno da bolesnije ne moze biti). Vidjet cemo samo moze li dovoljno razviti sut da postane igrac najviseg nivoa u NBA.Kawhi je napisao/la:Ante je više od AK47. Ostvariće dosta bolju karijeru.Epidaurus je napisao/la: Inace Anteto je novi AK47, mark my words
@Kawhi sto hejtas Paua, zasluzio je ovo
Problem je što je jedini Pau zaslužio ovo. Doduše na svakom prvenstvu bude jedna iznenadna ekipa među 4. Na zadnjim su to bili Hrvatska i Makedonija, evo sad Španci uletiše.
Ja sam od Spanaca puno vise ocekivao s obzirom na sezonu Realovog trojca al ocito su Rudyjeva ledja prevelik problem. Opet mislim da ce ovo uzet, ne postoji igrac u Europi kojem vise vjerujem od Paua, j.e.b.e.n.a klasa.
Ma ovdje su Grci sami sebe dobili. Francuzi to neće dozvoliti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da ali u kljucnim trenutcima kad se lomilo tu su Chapu i Bum-bum prelomili zar ne ?Raul_64 je napisao/la:Ljulj je bio MVP superkupa.Ljulj je bio MVP finala lige.Cacho je pogodio glavni kos u finalu kupa , Rudi bio MVP finala kupa.Interista je napisao/la:Pa Real sve sto je osvojio ove sezone kup euroligu i prvenstvo u odlucujucim utakmicama njih dvojice nije bili niti Rudyalet3 je napisao/la:Koji je qrac Rodriguezu i Llulluu dresu Realu rasturaju sve redom, najjaci bekovski par evrope - jesu li obukli dres reprezentacije, isto kao da zaborave igrati košarku
Da , u euroligi.Interista je napisao/la:
Da ali u kljucnim trenutcima kad se lomilo tu su Chapu i Bum-bum prelomili zar ne ?
Ti si naveo citavu sezonu kao da ih nije bilo nigdje kad je bitno.
Spanjolci su pokazali da su bolji od Grka kad je bitno
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kvalitetan link za francuze?
Hvala.
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Moze u napadu. U odbrani ne.Greivis je napisao/la:Gentile moze igrat playa.BernardBarnjak je napisao/la:Italiji fali play. I to ce im stvarati ogromne probleme protiv srba. I pozicija 5 je diskutabilna.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://live.realstreamunited.com/stream ... 34368.htmlBernardBarnjak je napisao/la:Kvalitetan link za francuze?
Hvala.
eto ga.
hebem ti ligu prvaka, na 3 kanala ista utakmica , basket nigdje kuknjava
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ZZtop10 je napisao/la:http://live.realstreamunited.com/stream ... 34368.htmlBernardBarnjak je napisao/la:Kvalitetan link za francuze?
Hvala.
eto ga.
hebem ti ligu prvaka, na 3 kanala ista utakmica , basket nigdje kuknjava
Francuzi preneozbiljni. Na kraju Parker preuze da ne bude da su gubili na poluvremenu.
Latvijci će biti među najjačim ekipama kontinenta ako Porzingis iskoristi svoj potencijal.
Latvijci će biti među najjačim ekipama kontinenta ako Porzingis iskoristi svoj potencijal.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Šta se sve neće pročitati ovdje, pa i to da se pobjeda Španije predstavlja kao neko veliko iznenađenje protiv, istina, dosta dobre Grčke. Još neko napisa 9 od 10 bi uzela Grčka.
Nadam se da je trolanje...
Da ne bude zabune Španija mi je daleko od simpatične ekipe, samo mi je Gasol tu gotivan. U svakom slučaju ne bi loše bilo malo ozbiljnije i objektivnije pisati.
Iznenađujuće dobar otpor Latvije do sada protiv domaćina, iako već evo posustaju. Prejako je ovo što Ftv i Bht prenose istu tekmu, mislim ko hebe 1/4 finala eurobasketa.
Uz Azure do kraja svakako!
Da ne bude zabune Španija mi je daleko od simpatične ekipe, samo mi je Gasol tu gotivan. U svakom slučaju ne bi loše bilo malo ozbiljnije i objektivnije pisati.
Iznenađujuće dobar otpor Latvije do sada protiv domaćina, iako već evo posustaju. Prejako je ovo što Ftv i Bht prenose istu tekmu, mislim ko hebe 1/4 finala eurobasketa.
Uz Azure do kraja svakako!
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Ma, OK...slažem se vecinom posta, ali moraju nekako podici generalno nivo svoje igre...meni izgledaju dosta nedorecenoRaul_64 je napisao/la:Danas su bili solidni , na kraju izgubili par lopti al generalno na nivou.let3 je napisao/la:Koji je qrac Rodriguezu i Llulluu dresu Realu rasturaju sve redom, najjaci bekovski par evrope - jesu li obukli dres reprezentacije, isto kao da zaborave igrati košarku
(Ljulj se jos kroz milion blokova borio sa Spanulisom koji je odigrao kako odigra)
Pricali smo o tome.
Real u periodu od 2010 do 2012 gdje su Sergiji takodje bili "drugi nivo playeva" jer su radili ta Tomica konstantno , postup i njihova igra nije funkcionalna bila.Ante ode , Real poceo trcat i bekovi dobili potpunu slobodu i dobio si najbolje verzije obojice.
Zbog toga nikad neces moci vidjeti jednog i drugog iz Reala jer ovdje se u svakom napadu treba sacekati Gasol(sto je i normalno) al i razlog zasto nisu toliko brzi,leprsavi,efektivni.
Za Rudya je jasno da je došao rovit na ovaj Eurobasket i da se ne može ocekivati najbolje od njega
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mozda na sljedecem prvenstvu pošto sutra ispadaju...Clutch je napisao/la:Italija ce dobit' Srbiju.
Razbucaće ih Litva ko mačak vreću...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.